sevgilinin yalan söylemesi...

LyudmilaAnyaAleksandrovna

sınavlar belimizi büktü..
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
403
141
133
Elazığ
merhaba kızlar,

bir yıldır biriyle beraberdim. önceki gün ayrıldım ondan. olayı size anlatayım:

ilişkinin ilk zamanlarında eski sevgililerden bahsederken merak edip onların isimlerini sormuştum. ilk sevgilisinin adına X, ikincisine de Y dedi. ilkiyle iki yıl, diğeriyle de üç beş ay sevgili kalmış. fakat X in kendisini terk etmesi yüzünden çok acı çektiğini falan söylemişti. ben de bu konuşmadan, yalan olmasın, birkaç ay sonra facebookdaki eski paylaşımlarına baktım. ikinci sevgilisinden ayrıldıktan sonraları, yabancı bir isimle geçen yazılar paylaşmış, kısaltma daha doğrusu, ona da Z diyelim. ben bunu o zaman sordum kim bu Z diye, öyle biri yok öylesine yazıyordum X görsün de yalnız sanmasın falan diyerek. üzerine gittiğimde bu defa dedi evet öyle biri vardı ama onla sevgili olmadım sadece hoşlanıyordum. tekrar üzerine gidip söyle kötü olacak falan deyince gene çark etti öyle biri yok bana inanmıyordun ben de var dedim dedi. deli olmuştum resmen. üzerime de çok düşer, sevgisini hissediyordum, sen, kaybetmekten korktuğum için saçmaladım falan demişti.

birkaç gün önce buradan bir arkadaş sevgilisinin hareket dökümüne baktığını yazmıştı, sevgilisi birilerini aratmışmış... ben de faceden çok anlamadığım için ilk kez duydum bunu neyse sevgilimin hareket dökümüne baktığımda benleyken kimseyi aratmamış (zaten face e çok girmiyordu), fakat sevgili olmadan önce sürekli Z isimli birini aratmış (yukarıda bahsettiğim Z bu). kızın profilini açınca gördüm ki bu aslında bana başta X diye tanıttığı ilk sevgilisi! bana o zaman o kızın face hesabı olmadığını, varsa da bilmediğini falan söyletmişti.

her neyse ben buna dedim Z kim, dedi o nereden çıktı. dedim kim bu, Z benim uzaktan akrabam dedi. kısa kesiyorum dedim bana X dediğin kız buymuş yalanı söyleme artık. dedi evet bu o, senden önce onun adını oraya buraya yazdığım için, sen de hala onu unutamadığımı düşünürsün diye adını başka söyledim dedi. sonraları ısrar edince de yalanımı açıklayamadım dedi. ben de dedim sana o kadar ısrarıma rağmen bana bir yıldır yalan söylemişsin, güvenemem bitsin dedim ayrıldım.

şimdi de mesajlar atıyor şans ver falan diye, durumu açıklamaya falan çalışıyor.

siz olsanız böyle bir durumda ne yapar, ne düşünürdünüz?

not: aslında ben konuyu açarken tam ifade edemedim. sevgilimin eskisini çok kurcalamış gibi görünüyorum ama çok meraklı olsam çıktığı diğer kızla olan ilişkisini de kurcalardım. eminim ki siz olsanız siz de kurcalardınız.

arkadaşken bana evli biriyle çıktığını çok pişman olduğunu söylemişti. karşınızdaki bir insanın sözlerine ilk etapta itibar edersiniz değil mi? ben de öyle yaptım. fakat konu açılınca ileriki dönemlerde bana anlattığı şeyi değiştirerek anlatmaya başladı. evli kadın bekar oldu, başkasına gittiği için ben evli kabul ettim de o zaman ondan öyle demiştim dedi.

şimdi düşünün biri size bir şey anlatıyor, sonra konu açılıyor siz üzerine gitmedenbambaşka bir şey anlatıyor ve siz aslını öğrenmek istiyorsunuz bu didiklemek değildir. o yüzden diyorum ki eğer bu sorunlu ilişkiyi benden bariz bir biçimde saklıyorsa bunda muhakkak bir şey var, yani önceki anlattıklarından da neyin doğru neyin yalan olduğunu ayırt edemiyorum.
 
Son düzenleme:
bu yüzden mi ayrıldınız
eskiyi neden bu kadar kurcalıyosun isimlerine kadar x di y di
neyse ne, zaten sorman hata, kendine işkence yapmışsın vaktini boşa harcamışsın
bence senin tepkilerinden korkup saçmalamış

ayrılcak bişey görmedim
 


geçmiş geçmişte kalmıştır bu kadar irdelemek neden , bir güven sorununuz mu var ? konu da 3 bilinmeyenli denklem gibi olmuş zaten.
 


Ayy okurken bunaldım vallahi x,y,z
Adamın geçmişi niye bu kadar önemli?
Sanane yani ? İstediğini yazar.
Siz de dedektif gibi hareketler dökümü filan.
Güvenmiyorsan hiç şans verme derim.
 
Eskiyle bu kadar uğraşırsak geleceğe nasıl yer açabiliriz ki Yalan söylemesi tabi ki hoş değil ama birazda zor durumda kaldığı için söylemiş gibi geldi sürekli x y ler sonra z çıkınca afallamış kaybetmemek maksadıyla söylemiş olduğunu düşünüyorum bu kadar geçmişi deşmeye çalışmak hiç hoş değil ya sizin herşeyinizi en ince ayrıntısına kadar bilmeye çalışsa araştırsa hoşunuza gider mi hareket dökümüne kadar bakmışsınız herkesin bir özeli vardır
 
benden önce yazdığı şeylerden dolayı neden onu sevdiğini düşüneyim ki. yalanının mantığı yok.

ben varken yazsa tamam haklı düşünülür, ama ısrarla adını neden başka söylüyor ve face hesabı yoktu diyor?
 

senleyken faceden onu aratmamış senden önce olan şey, bunu bukadar sorun yapma istersen,gereksiz bir yalan söylemiş sevgiliniz ama sizinleyken bi vukuat işlememiş :))
 
x=z
Y=bağımsız eleman
x+y neden z etmiyor
aman allahım biri beni durdursuuun..
ya bacım işin mi yok eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı neyin peşindesin,ayrılmak için resmen aranmışsın
 

Tamam mantığı yok ama burada yazdığınız gibi sorguladıysanız isimle bulup sorgulardınız başka şeyler çıkar diye söylemek istememiştir herkes geçmişini en ince ayrıntısına kadar anlatmak zorundamı yani bende söylemem adını bilsin yeter ne anlamı var ki kişi öğrense ne olacak görsen ne olacak bence boşuna can sıkıntısından başka birşey değil tabi ki güvenmiyorsanız şans vermeyin ilişkinin en önemli noktası güvendir 1 senedir oluşmadıysa oturup düşünmek gerek
 
valla bu kadar eften püften şeylerden ayrılırsan "gerçek" bi sorun olunca napıcaksın merak ediyorum, ilişkideki kaprisli taraf sensin sanırım
yaşının oldukça küçük olduğunu düşündüm

herşeyi bu kadar sherlock gibi derinlemesine inceleme bence, önce kendine sonra sevgiline yazık
 
Sebep ne olursa olsun yalan söylediği için güveniniz mi sarsıldı, yoksa eski ilişkilerinden dolayı mı rahatsız oldunuz?
İkisi de ayrılma sebebi olamaz bence olmamalı
Ha diyorsanız ki o kişiyi unutamadığını hissediyorum şüphelerim var, o ayrı mesele.
 


yaşım küçük değil, yaş kemalde. işin içine face falan girdiği için böyle düşünmeniz normal tabi bir şey diyemem.

bahsedilen insanla olan ilişkisi de normal değildi. yoksa diğer sevgilisi dikkatimi bile çekmedi hiç. gerçek bir sorun yani o ilişkisi.
 

bahsettiğim kişiyle olan ilişkisi pek tasvip edilecek bir şey değildi.

ayrıca bir arkadaş yazmış aranıyorsun ayrılmak için diye, yok kardeş. aransam çok önceden ayrılırdım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…