sevgiliniz askılı kolsuz giymenizi istemiyor peki gelinliğinizi nasıl seçeceksiniz

Benim sevgili de askılı giymemden pek hoşlaşmaz.Ama gelinliğime karışmayacağını söyledi."Senin en güzel günün olacak, hayalindeki nasılsa onu giy, karışmıcam gelinliğine" dedi.:1hug::asigim:
Sen de bir ikna etmeye çalış.İkna olmazsa da yine askılı giyebilirsin.Üzerine şallar varya gelinlik için.Onlardan alırsın.Düğün salonunda çıkarırsın olmaz mı? Kollu gelinlik güzel olmaz ki ya :bbo:

Benim aşkım hiç problem çıkarmadı askılı giydim zaten de eğer karışsaydı orta yolda buluşurduk herhalde yapardık bişeyler.

benim eşimden çok ailesi karışmıştı ama eşim sağolsun istediğini giy dedi.prenses yaka diyolarya omuzlar açık askı yanlarda duruyodu ...canım kocacımmmmmmm.

evet prenses yaka sanırım ben de ondan bahsedıcektım aslında gögsun kapalı kollarında 3 parmak askılı
ama hem kapalı hem acık gıbı duruyor cok da şık duruyor.

eğer öyle bişey olursa ki olcak ileride biliyorum şimdiden ruyalarında evleniyodk gelinlik giymişyin yakası çok açıktı diye yakanı çekiştiriyoodummm habire diyen bi insann bu sorunu günceller ileride :utangac:

bi kere giyiliyo sonucta çok abartmadan adabıyla giyerim istediğim şekili :jeyyar:

diğer konuya yazmıştm herkes buraraya yazmış buraya geliym dedim kaydirigubbakcemile3

Benim kocacığımda normalde istemez askılı giymemi ama ogün için asla karışmıyacağını bunun bir kez olacağını içimde kalmasını istemediğini söyledi.:1hug: boyundan bağlamalı askılı giydim açıktı gelinliğim arka tarafı filan ama neticede içimde kalmadı istediğim gibi diktirdim giydim.seni çok seviyorum canım kocam benim:asigim:

Son düzenleme:
arkadaşlar duygu sömürüsüyle hemencecik halledilir zaten bi kez olacak bişi die karışacaklarını da sanmıorum.kapalı bi arkadaşım wardi düğününde başını açtı we kocası bişi demedi hem kocasının da ailesi kapalı...yani sorun çıkaran bi erkek weya ailesi de bunun farkına warırsa ya da gelin tarafından farkına wardırılırsa bi sorun olmaz bencekaydirigubbakcemile2

gelinliğin bir saflığı temizliği vardır...
ve o gün gelin açık giyse bile orasına burasına bakmaz kimse düğündeki mutlu yüzlere bakılır sadece..
ve gelinlik açık olsada gelin öyle bir taşırki o beyaz gelinliği açıklık falan farkedilmez kanımca...
benimde açıktı askılıydı gelinliğim..:delphin:
ama benim kocem zaten hiç kaşışmaz giyimime koşamıma sağolsun varolsun.-tatlicadiarzu-

Benim sevgili de askılı giymemden pek hoşlaşmaz.Ama gelinliğime karışmayacağını söyledi."Senin en güzel günün olacak, hayalindeki nasılsa onu giy, karışmıcam gelinliğine" dedi.:1hug::asigim:
Sen de bir ikna etmeye çalış.İkna olmazsa da yine askılı giyebilirsin.Üzerine şallar varya gelinlik için.Onlardan alırsın.Düğün salonunda çıkarırsın olmaz mı? Kollu gelinlik güzel olmaz ki ya :bbo:

benim sevgilimde aynı şekilde gelinliğime karışmıcağını söledi nasıl istiyorsan öle yap dedi görcez bakalım

sevgilim eşimm asla yakası açık askılı falan izin vermez çok kıskançtır. makyaja yada darlığına karışmaz ama tenimi kıskanır. nişanımda ip askılı bir nişanlık giydim. düğünde de straplez giyicem anlaştık hayallerimde ki gelinliği giymeme karışmayacak:)

Aşkım gelinliğime karışmayacağını söyledi.Zaten karışamaz ben gelinliği giydikten sonra çıkarttıracak hali yok yakaydirigubbakcemile3

bizde tam bu konyu konuşuoduk bugünlerde askılı giydirtmiyosun ama ben gelinliğimi straplez isterim tek hayalim ve en özel günüm olıucak dedim anlayışla karşıladı ama o gün gelince ne olur bilmiyorum kim öle kim kala =)))

gelinliğin bir saflığı temizliği vardır...
ve o gün gelin açık giyse bile orasına burasına bakmaz kimse düğündeki mutlu yüzlere bakılır sadece..
ve gelinlik açık olsada gelin öyle bir taşırki o beyaz gelinliği açıklık falan farkedilmez kanımca...

erkek düğündede erkektir kınadada aydadasüprizzzzz

çok seviyosam askılı kolsuz olmayıp çok güzel olan bi gelinlik beğenirdim.güpür diye bişey var.heryeri ince işlenmiş fransız güpürlü bi ğelinliğe asla hayır diceni sanmam canım

Back
X