sevgiliniz askılı kolsuz giymenizi istemiyor peki gelinliğinizi nasıl seçeceksiniz

kıyafetımn darlıgına yada makyajıma bısey demez bende dıkkat ederım zaten ama belım acılır yakam bıraz acık olur o zaman baslar kaydirigubbakcemileçek sunu, kapat yakanı, gıyme bunu bıdaha fılan demeye.amaaa iş gelinliğe gelince hıc karıstıramam kusura bakmasın şal alıverrm uzerıme gereklı yerlerde(dedelerın yannda fılan) o kadarrrr:oklava:gelin benim ben ne dersem ooo:kahve:

gelinliğin bir saflığı temizliği vardır...
ve o gün gelin açık giyse bile orasına burasına bakmaz kimse düğündeki mutlu yüzlere bakılır sadece..
ve gelinlik açık olsada gelin öyle bir taşırki o beyaz gelinliği açıklık falan farkedilmez kanımca...
benimde açıktı askılıydı gelinliğim..:delphin:
ama benim kocem zaten hiç kaşışmaz giyimime koşamıma sağolsun varolsun.-tatlicadiarzu-

kesinlikle katılıorum canım sana. o gün o güzel elbisenin giyilmesinin amacı birinin eşi olmak. bu yüzden bu saf kıyafetin içinde kimse de tutup gelinin dekoltesine gözünü dikmez. dikecek insanın da düğününüz gibi özel günde işi yok bence.
ben straplez giydim eşim zaten karışmaz bana bu konularda hatta güzel olacağım şeyi o seçer beğenir giyeyim diye ısrar eder. böyle bir günde de karışılmaması daha doğrudur bayanlara.ama illa dersen ki onun da gönlü olsun straplez bi gelinlik giy üstüne sadece kolları ve yanlardan göğsünü kapatcak şekilde dantel bir cepken tarzı ceket giy hem çok şık olur hem bakarsın çıkarmana da bişey demez düğün esnasında yerimseniben

Back
X