• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz bir gece kızlı erkekli evde kalmak istese?

Kız dahil olmaZ bence. Ne bilim bana uzak ihtimal göründü.Kaldı diyelim
Şahsen benim sevgilim/ eşim böyle bi şey için izin istiyorsa Eğer benim izin vereceğimi düşünerek istiyordur. Yani bu konularda anlayışlı olduğum için Benimle beraberdir. Anlatabildim mi bilemedim. Bu tarz konularda kafası uyuşan insanlar bi ilişki kurmalı uymayanlar kurmamalı bana göre
Haklısın, aslında şöyle bir durum var. Düşünüyorum zaten gün içinde beraber vakit geçiriyorlar kalsalar ne olacak diye ama bir yandan da huzursuz oluyorum içten içe mantık ve duygular çelişiyor :D

unide okurken arkadasimin sevgilisi evde kaliyordu ...sevgilisinin ev arkadasi siniftaki normal kiz arkadasi not almaya gelecek diye siz evden gidin demis belki aramizda birsey olur...dusunun sevgilisi degil kız not almaya geliyor... umut boyle birsey

Eğer kişinin kendisi aldatmaya açıksa her şey olur, istediğin kadar kısıtla. Değilse de hiçbir şey olmaz. Niye kuzenimize falan aşık olmuyoruz? Çünkü onlara o gözle bakmıyoruz. Adamın gözü açıksa aynı evde kalmasına da gerek yok, ruhunuz bile duymaz.

orası öyle de zemin hazırlamamak da gerekir
kızı zaten birkaç ay önce tanımışlar
konu sahibesini bırak daha sevgilisi bile tanımıyor dogru dürüst
tanısa da hoş aynı evde bir gece geçirmek istediği bayan arkadaşları varsa free takılsın

düşünsene sevgilimi aricam gecenin bir yarısı başka hatunla aynı evde elinde artık alkol mü var kahvemi bilemem muhabbete dalmış

Kizla basbasa degiller ama atladiginiz nokta bu. Orada bir topluluk var. gayet dogal. Sevgilim her ayni mekanda bulundugu kadinini uzerine atliyorsa zaten sevgilim degildir muhtemelen :KK66: kiskanclik yapilacak bir durum degil bu

ben size birşey diyeyim mi?

benim ünv de bir tane sevgilim oldu tam 3 yıl..

ve normalde yurtta kalıp haftasonları bizim öğrenci evinde kalan bir kız arkadasımla ben memlekete gittiğim gün beraber kaldılar

yanlarında diğer iki ev arkadasım da vardı

şimdi evliler canım boynuzlarım arşı aşmıştı

ben size birşey diyeyim mi?

benim ünv de bir tane sevgilim oldu tam 3 yıl..

ve normalde yurtta kalıp haftasonları bizim öğrenci evinde kalan bir kız arkadasımla ben memlekete gittiğim gün beraber kaldılar

yanlarında diğer iki ev arkadasım da vardı

şimdi evliler canım boynuzlarım arşı aşmıştı
Beraber kalmasalar da aldatilirdiniz. Yani aldatmanin olcusu ayni evde bir gece gecirmekten ibaret degil inanin.

bende bir ornek vereyim dur aklima geldi...normal erkek arkadasimin biri evde kaliyordu ... 2tane daha ev arkadasi var 1inin sevgilisi evde kaliyor ... bunlar kavga ediyor diger kalan arkadasiyla bu cocugun sevgilisi yakinlasiyor konusuyorlar...basta arkadasim cocugu uyariyor ama cocuk kiz yapiyor diyor ...sonra aldatmislar sonra ne mi oldu kizla ilk onceki sevgilisi barisiyor ..obur cocukta evden atiliyor ...

orası öyle de zemin hazırlamamak da gerekir
kızı zaten birkaç ay önce tanımışlar
konu sahibesini bırak daha sevgilisi bile tanımıyor dogru dürüst
tanısa da hoş aynı evde bir gece geçirmek istediği bayan arkadaşları varsa free takılsın

düşünsene sevgilimi aricam gecenin bir yarısı başka hatunla aynı evde elinde artık alkol mü var kahvemi bilemem muhabbete dalmış

Beni rahatsız etmez başka insanlarla muhabbete dalması :) Asosyal mi olsun? Kadından öcü gibi kaçan yobaz mı olsun? Kadın gördüğü anda çıldırarak üstüne atlamayacağına göre?
Ayrıca bayan değil kadın, kadınlar kulübünde yazıyorsunuz kadın demekten çekiniyorsunuz.

Aldatacağım diyen biri çalışıyorum, ailemleyim vs. bir yalan atıp da aldatabilir

Gözüne soka soka eve gidiyorum da aldatacağım demesine gerek yok :KK53:
Millet isyerinde gozune kestiriyor da aldatiyor esini/sevgilisini
O zaman ise de yollamamak lazim.
Sen calisma erkeem ben sana bakarim mi diyecegiz? ;)

Beraber kalmasalar da aldatilirdiniz. Yani aldatmanin olcusu ayni evde bir gece gecirmekten ibaret degil inanin.

o zaman şunu da söyleyeyim

bana sevgilim ne dedi biliyomusun?

çıldırdıgım o anlar hadi adını uydurayım ayşe olsun

o gün çok tarzdı çok güzel kokuyordu mükemmmel bir sofra hazırladı bize ve çok güzel düşünceleri vardı hiç bu kadar derin sohpet etmemiştik

gece uyuyamadım sigara yakmaya kalktım o da geldi bir anda oldu anlamadım dedi köpekler gibi yalvardı intihar edicem dedi kız okulu bırakacaktı nerdeyse utancından

büyün eşrafımız duydu çünkü biz kardeş gibiydik o kızla

fıtratında var erkeğin..
ben affetmeyince iki ay bunaldı depresyonda gezdi sonra yeniden görüşmeye başladılar ve beş sene sonra da evlendiler

o kızın o yanını görmesine ben müsade ettim o kıza o fırsatı ben verdim kendi elimle

ha sevgilimin gerekçesi bu olabilirmi hayır

ama neden ayşe??? o zemini kim hazırladı? ben

o gün çok tarzdı çok güzel kokuyordu mükemmmel bir sofra hazırladı bize ve çok güzel düşünceleri vardı hiç bu kadar derin sohpet etmemiştik

gece uyuyamadım sigara yakmaya kalktım o da geldi bir anda oldu anlamadım dedi köpekler gibi yalvardı intihar edicem dedi kız okulu bırakacaktı nerdeyse utancından

fıtratında var erkeğin..
ben affetmeyince iki ay bunaldı depresyonda gezdi sonra yeniden görüşmeye başladılar ve beş sene sonra da evlendiler

o kızın o yanını görmesine ben müsade ettim o kıza o fırsatı ben verdim kendi elimle

Ya başka bir erkeğin hadsizliği, kendini bilmezliği yüzünden neden siz suçlu oluyorsunuz?

fıtratında var erkeğin..

Erkegin fitratinda var diye bir sey kabul edilemez. Erkegi kadini yok bu isin. Aldatmak isteyene zaman mekan fark etmez. Ille ki aldatir. Bahanesi yok,siz zemin hazirlasaniz da o kendi zeminini kendisi de hazirlasa aldatacagi varmis aldatmis hepsi bu. Olaylara o kadar mana yuklemeyin bence.

Beni rahatsız etmez başka insanlarla muhabbete dalması :) Asosyal mi olsun? Kadından öcü gibi kaçan yobaz mı olsun? Kadın gördüğü anda çıldırarak üstüne atlamayacağına göre?
Ayrıca bayan değil kadın, kadınlar kulübünde yazıyorsunuz kadın demekten çekiniyorsunuz.

bir cafe de oturarak da muhabbet edilir insan içinde..zira bunu yapmak için gece kalmaya da gerek yok

özellikle kadın yazmadım değil

Back
X