• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz bir gece kızlı erkekli evde kalmak istese?

Kızlar şimdi şöyle , ben kıskançlık konusunda biraz aşırı bir insanDIM. Bunu büyük ölçüde aştık karşılıklı olarak. O yüzden böyle bir teklif gelirse ne demeliyim, abartmayayım yine diye sizlerin görüşlerini almak istedim.
Testi kırılmadan diyosun. Pek aşmışa benzemiyorsun bence kıskançlık konusunu. Varsayımlar üzerine konu açtığına göre...

Yok hepsinin arkadaşı
Eğer sevgilimle arkadaşları arasındaki ilişki dinamiğini biliyor ve güveniyorsam sorun etmezdim. Kalabilir yada kalamaz diyemem kendi tercih yapar, ben de onun tercihlerine göre tercih yaparım.

Karşıdaki kişiye ve zamana göre değişir, Yapacak olan gündüz vakti de yapar ruhun duymaz. Bilemedim.

Kız dahil olmaZ bence. Ne bilim bana uzak ihtimal göründü.Kaldı diyelim
Şahsen benim sevgilim/ eşim böyle bi şey için izin istiyorsa Eğer benim izin vereceğimi düşünerek istiyordur. Yani bu konularda anlayışlı olduğum için Benimle beraberdir. Anlatabildim mi bilemedim. Bu tarz konularda kafası uyuşan insanlar bi ilişki kurmalı uymayanlar kurmamalı bana göre

Ihtiyactan yapilmaz ki bu. Ya bir eglence vardir misal,toplanilir. Kiz da olur erkek de olur. Toplum icinde yasiyoruz,bana gore gayet normal

şimdi bayanı 3-4 aydır tanıyor
bir sevgilisi de var o ortam ne diye yapılır?
toplum içinde yaşamak başka dört duvar arasında alakamız olmayan insanlarla bir gece geçirmek başka

Eğer kişinin kendisi aldatmaya açıksa her şey olur, istediğin kadar kısıtla. Değilse de hiçbir şey olmaz. Niye kuzenimize falan aşık olmuyoruz? Çünkü onlara o gözle bakmıyoruz. Adamın gözü açıksa aynı evde kalmasına da gerek yok, ruhunuz bile duymaz.

şimdi bayanı 3-4 aydır tanıyor
bir sevgilisi de var o ortam ne diye yapılır?
toplum içinde yaşamak başka dört duvar arasında alakamız olmayan insanlarla bir gece geçirmek başka
Kizla basbasa degiller ama atladiginiz nokta bu. Orada bir topluluk var. gayet dogal. Sevgilim her ayni mekanda bulundugu kadinini uzerine atliyorsa zaten sevgilim degildir muhtemelen ;) kiskanclik yapilacak bir durum degil bu

Back
X