- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkegin fitratinda var diye bir sey kabul edilemez. Erkegi kadini yok bu isin. Aldatmak isteyene zaman mekan fark etmez. Ille ki aldatir. Bahanesi yok,siz zemin hazirlasaniz da o kendi zeminini kendisi de hazirlasa aldatacagi varmis aldatmis hepsi bu. Olaylara o kadar mana yuklemeyin bence.
o zaman şunu da söyleyeyim
bana sevgilim ne dedi biliyomusun?
çıldırdıgım o anlar hadi adını uydurayım ayşe olsun
o gün çok tarzdı çok güzel kokuyordu mükemmmel bir sofra hazırladı bize ve çok güzel düşünceleri vardı hiç bu kadar derin sohpet etmemiştik
gece uyuyamadım sigara yakmaya kalktım o da geldi bir anda oldu anlamadım dedi köpekler gibi yalvardı intihar edicem dedi kız okulu bırakacaktı nerdeyse utancından
büyün eşrafımız duydu çünkü biz kardeş gibiydik o kızla
fıtratında var erkeğin..
ben affetmeyince iki ay bunaldı depresyonda gezdi sonra yeniden görüşmeye başladılar ve beş sene sonra da evlendiler
o kızın o yanını görmesine ben müsade ettim o kıza o fırsatı ben verdim kendi elimle
ha sevgilimin gerekçesi bu olabilirmi hayır
ama neden ayşe??? o zemini kim hazırladı? ben
bu konuda size katılıyorum. Evde uyurken diğer odada bi kız var diye hallenecek erkekle zaten arkadaş olunmazBeraber kalmasalar da aldatilirdiniz. Yani aldatmanin olcusu ayni evde bir gece gecirmekten ibaret degil inanin.
Yapilan arastirmalar erkeklerin beyanina gore yapiliyordur. Icini acip bakmiyorlar yaaldatan erkeklerin sebeplerine bir bakın
yapılan arastırmaları inceleyin
erkeklerin yüzde 90 ı duygusal aldatmaz
zaafları yüzünden aldatır ve çoğu pişmanlık duyar
Ya başka bir erkeğin hadsizliği, kendini bilmezliği yüzünden neden siz suçlu oluyorsunuz?
Yapilan arastirmalar erkeklerin beyanina gore yapiliyordur. Icini acip bakmiyorlar ya
Aldatana niye aldattin diye sormam bile. Malmis,karaktersizmis aldatmis hepsi bu
Kızın diğer erkeklerden herhangi biriyle duygusal bir yakınlığı var mı, neden böyle bir ortamda bir arada bulunacaklar, o ortamda siz neden bulunamıyorsunuz ayrıca 2-3 ay önce tanıdığı bir insanı yakın görmek ne alaka? Hepsi de öğrenci olur ödev yapacak olurlar anlarım da yine de sevgiliniz sizin de o ortamda olmanızı sağlamalıydıMerhabalar hanımlar :)
Eveet sorum tam olarak da bu. Sevgiliniz iki tane erkek arkadaşı ve bir tane yakın gördüğü kız arkadaşıyla bir gece evde kalmak istese tepkiniz ne olurdu? Bu kız arkadaş 2-3 aylık bu arada.
burada kaç kadın var aldatıldım affettim yine yaptı diyen bir bakın isterseniz saymaya gücünüz yetmez
demekki kadınların tespiti
Ben oyle seylere inanmam. Affedin veya affetmeyin aldatan zaten her turlu aldatiyor. Affederseniz sizle devam edip tekrar aldatiyor,affetmezseniz de baskasini buluyor onu da aldatiyor. Kadini erkegi yok bu isin. Gerekcesi zaten yok. Bana gore tabii. Ha size gore varsa siz bilirsiniz tabiiburada kaç kadın var aldatıldım affettim yine yaptı diyen bir bakın isterseniz saymaya gücünüz yetmez
demekki kadınların tespiti
O zaman erkeğin fıtratında var değil, o erkeğin karakterinde var denilmesi daha doğru. Burada kaç kadın kocasından şiddet görüyor, şiddet de mi erkeğin fıtratında var? Ne kötülük yaparlarsa fıtrat da fıtrat. O zaman ben de fıtratımda var deyip geçeyim her şeye.
Isyerindeki odasinda da esini aldatan insan gordumbu konuda size katılıyorum. Evde uyurken diğer odada bi kız var diye hallenecek erkekle zaten arkadaş olunmaz![]()
Ben oyle seylere inanmam. Affedin veya affetmeyin aldatan zaten her turlu aldatiyor. Affederseniz sizle devam edip tekrar aldatiyor,affetmezseniz de baskasini buluyor onu da aldatiyor. Kadini erkegi yok bu isin. Gerekcesi zaten yok. Bana gore tabii. Ha size gore varsa siz bilirsiniz tabii
Isyerindeki odasinda da esini aldatan insan gordum
Isyerindeki asansorde de
Neler var neler
Yuh ama gercek
Hepsine eslerinin zemin hazirlamasina omurleri yetmez.
Erkek erkege aldatsalardi evet dediginiz dogru. Ama taraflardan biri kadin. Niye erkekler daha zayif olsun ki? Yogurtcu bayrama gel diyen kadin varsa bayramin sucu ne misalielbette kadını erkeği yok onu demek istemiyorum
ama kabul edelim ki erkekler daha zayıf bu konuda
Pek cok sebebi olabilir. Ders calisiyorlardir,parti vardir. Simdi ben evli bir kadinim, evime misafir olarak bir erkegi kabul edebilirim. Ille kocam gelsin sen oyle gel demem misafirime. O hesap.konu şuna dönmesin..aldatan erkekte kadının payı var demiyorum ben
ama aklın yolu bir
sevgilisi olan bir erkek başka bir kadınla neden aynı evde bir gece geçirsin onu anlamadım
zaten baksanıza konu sahibesi de anlam verememişki sormuş
ben fıtratında var derken bu onları haklı yapar demek istemedim
kadınlara göre daha nefsani davranabiliyorlar daha zayıflar demek istedim