• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz bir gece kızlı erkekli evde kalmak istese?

Kız 2-3 aylık arkadaşıysa ben arıza çıkartırdım. Ama benden eskiyse ve ben de kızı tanıyorsam sorun etmezdim.

Erkegin fitratinda var diye bir sey kabul edilemez. Erkegi kadini yok bu isin. Aldatmak isteyene zaman mekan fark etmez. Ille ki aldatir. Bahanesi yok,siz zemin hazirlasaniz da o kendi zeminini kendisi de hazirlasa aldatacagi varmis aldatmis hepsi bu. Olaylara o kadar mana yuklemeyin bence.

aldatan erkeklerin sebeplerine bir bakın

yapılan arastırmaları inceleyin

erkeklerin yüzde 90 ı duygusal aldatmaz

zaafları yüzünden aldatır ve çoğu pişmanlık duyar

o zaman şunu da söyleyeyim

bana sevgilim ne dedi biliyomusun?

çıldırdıgım o anlar hadi adını uydurayım ayşe olsun

o gün çok tarzdı çok güzel kokuyordu mükemmmel bir sofra hazırladı bize ve çok güzel düşünceleri vardı hiç bu kadar derin sohpet etmemiştik

gece uyuyamadım sigara yakmaya kalktım o da geldi bir anda oldu anlamadım dedi köpekler gibi yalvardı intihar edicem dedi kız okulu bırakacaktı nerdeyse utancından

büyün eşrafımız duydu çünkü biz kardeş gibiydik o kızla

fıtratında var erkeğin..
ben affetmeyince iki ay bunaldı depresyonda gezdi sonra yeniden görüşmeye başladılar ve beş sene sonra da evlendiler

o kızın o yanını görmesine ben müsade ettim o kıza o fırsatı ben verdim kendi elimle

ha sevgilimin gerekçesi bu olabilirmi hayır

ama neden ayşe??? o zemini kim hazırladı? ben

Kendinizi niye suçluyorsunuz? Aldatmaya meyilli adamdan kurtuldum diye düşünmek yerine ben zemin hazırladım demek... Hazırlamasaydınız Ayşe'yle 10 dakikada da işlerini hallederlerdi. Merak etmeyin. Ayşe'yi de aldatıyordur, bilemeyiz. Erkeğin fıtratında var laflarını geçelim, hayvan değiliz sonuçta. Kendimize hakim olabiliyoruz. Benim fıtratımda sabah uyumak var ama eşek gibi her gün kalkıp işimi yapıyorum :)

aldatan erkeklerin sebeplerine bir bakın

yapılan arastırmaları inceleyin

erkeklerin yüzde 90 ı duygusal aldatmaz

zaafları yüzünden aldatır ve çoğu pişmanlık duyar
Yapilan arastirmalar erkeklerin beyanina gore yapiliyordur. Icini acip bakmiyorlar ya ;)
Aldatana niye aldattin diye sormam bile. Malmis,karaktersizmis aldatmis hepsi bu

Ya başka bir erkeğin hadsizliği, kendini bilmezliği yüzünden neden siz suçlu oluyorsunuz?

benim kendimi suçladıgım kısım en yakın arkadaşımla oldu ve ben müsade ettim aynı evde kalmalarına

başka biri olsa kanıma dokunmazdı eyvallah der yoluma bakardım

demekki kız fırsat kollamış hep beraberdik ya işte ilk bensiz anında istediğini yaptı

öbürü de zaten meyilliymiş

Yapilan arastirmalar erkeklerin beyanina gore yapiliyordur. Icini acip bakmiyorlar ya :KK66:
Aldatana niye aldattin diye sormam bile. Malmis,karaktersizmis aldatmis hepsi bu

burada kaç kadın var aldatıldım affettim yine yaptı diyen bir bakın isterseniz saymaya gücünüz yetmez

demekki kadınların tespiti

Merhabalar hanımlar :)
Eveet sorum tam olarak da bu. Sevgiliniz iki tane erkek arkadaşı ve bir tane yakın gördüğü kız arkadaşıyla bir gece evde kalmak istese tepkiniz ne olurdu? Bu kız arkadaş 2-3 aylık bu arada.
Kızın diğer erkeklerden herhangi biriyle duygusal bir yakınlığı var mı, neden böyle bir ortamda bir arada bulunacaklar, o ortamda siz neden bulunamıyorsunuz ayrıca 2-3 ay önce tanıdığı bir insanı yakın görmek ne alaka? Hepsi de öğrenci olur ödev yapacak olurlar anlarım da yine de sevgiliniz sizin de o ortamda olmanızı sağlamalıydı

burada kaç kadın var aldatıldım affettim yine yaptı diyen bir bakın isterseniz saymaya gücünüz yetmez

O zaman erkeğin fıtratında var değil, o erkeğin karakterinde var denilmesi daha doğru. Burada kaç kadın kocasından şiddet görüyor, şiddet de mi erkeğin fıtratında var? Ne kötülük yaparlarsa fıtrat da fıtrat. O zaman ben de fıtratımda var deyip geçeyim her şeye.

Ben oyle seylere inanmam. Affedin veya affetmeyin aldatan zaten her turlu aldatiyor. Affederseniz sizle devam edip tekrar aldatiyor,affetmezseniz de baskasini buluyor onu da aldatiyor. Kadini erkegi yok bu isin. Gerekcesi zaten yok. Bana gore tabii. Ha size gore varsa siz bilirsiniz tabii

O zaman erkeğin fıtratında var değil, o erkeğin karakterinde var denilmesi daha doğru. Burada kaç kadın kocasından şiddet görüyor, şiddet de mi erkeğin fıtratında var? Ne kötülük yaparlarsa fıtrat da fıtrat. O zaman ben de fıtratımda var deyip geçeyim her şeye.

ben fıtratında var derken bu onları haklı yapar demek istemedim
kadınlara göre daha nefsani davranabiliyorlar daha zayıflar demek istedim

bu konuda size katılıyorum. Evde uyurken diğer odada bi kız var diye hallenecek erkekle zaten arkadaş olunmaz :kahve:
Isyerindeki odasinda da esini aldatan insan gordum
Isyerindeki asansorde de
Neler var neler
Yuh ama gercek
Hepsine eslerinin zemin hazirlamasina omurleri yetmez.

Çok yatılı misafir ağırladım kızlı - erkekli, erkek öğrenci evlerine yatılı misafirliğe gittiğim de oldu. Hiç aynı evde kalıyorsak neden sevişmiyoruz ki mantığıyla oluşan bir ilişkiye denk gelmedim çevremde.

Öğrencisiniz sonuçta gece geç saate kaldığınızda eve güvenli şekilde dönecek bir alternatife paranız yetmiyor olabilir o yüzden çok büyütülecek bir olay değil öncesinden herkesin evde yatılı kalacak şekilde plan yapması ama sevgiliniz size neden teklif etmedi o plana dahil olmayı? Eğer farklı şehirlerde yaşamıyorsanız sadece bu kısma takılırdım ben.

Ben oyle seylere inanmam. Affedin veya affetmeyin aldatan zaten her turlu aldatiyor. Affederseniz sizle devam edip tekrar aldatiyor,affetmezseniz de baskasini buluyor onu da aldatiyor. Kadini erkegi yok bu isin. Gerekcesi zaten yok. Bana gore tabii. Ha size gore varsa siz bilirsiniz tabii

elbette kadını erkeği yok onu demek istemiyorum
ama kabul edelim ki erkekler daha zayıf bu konuda

Isyerindeki odasinda da esini aldatan insan gordum
Isyerindeki asansorde de
Neler var neler
Yuh ama gercek
Hepsine eslerinin zemin hazirlamasina omurleri yetmez.

konu şuna dönmesin..aldatan erkekte kadının payı var demiyorum ben

ama aklın yolu bir

sevgilisi olan bir erkek başka bir kadınla neden aynı evde bir gece geçirsin onu anlamadım

zaten baksanıza konu sahibesi de anlam verememişki sormuş

elbette kadını erkeği yok onu demek istemiyorum
ama kabul edelim ki erkekler daha zayıf bu konuda
Erkek erkege aldatsalardi evet dediginiz dogru. Ama taraflardan biri kadin. Niye erkekler daha zayif olsun ki? Yogurtcu bayrama gel diyen kadin varsa bayramin sucu ne misali ;)

konu şuna dönmesin..aldatan erkekte kadının payı var demiyorum ben

ama aklın yolu bir

sevgilisi olan bir erkek başka bir kadınla neden aynı evde bir gece geçirsin onu anlamadım

zaten baksanıza konu sahibesi de anlam verememişki sormuş
Pek cok sebebi olabilir. Ders calisiyorlardir,parti vardir. Simdi ben evli bir kadinim, evime misafir olarak bir erkegi kabul edebilirim. Ille kocam gelsin sen oyle gel demem misafirime. O hesap.

Insanin kendine olan guveniyle alakali bir durum.

boyle bısey aklından bıle gecemez,gecırılemez,gecmesı teklıf dahı edılemez :D

ben fıtratında var derken bu onları haklı yapar demek istemedim
kadınlara göre daha nefsani davranabiliyorlar daha zayıflar demek istedim

İşte böyle demek, erkeklerin eline koz vermek oluyor. Onların aldatmasına hak vermek oluyor maalesef.
Kadınların da hormonları, nefsi var; onlar da aldatabilir, erkekler de.

Back
X