- 18 Haziran 2017
- 195
- 42
- 98
- 28
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Yurtdışında yaşayan bir erkek arkadaşınız var. Sizinle evlenmek ve hayatınızı orada geçirmek istiyor. Fakat orada kalması için yapması gereken tek şey evlilik yani oraya ait bir kadınla evlilik kuracak 22 23 ay boyunca evlilik yapmış olacak. Ve sizden de tek isteği ikinizin de hayatını orada kurmak için bunu görmezden gelmeniz ve sabırlı olmanız. Yani sevgiliniz size diyor ki ben 22-23 ay boyunca bu kadınla evli olacağım ama bu evlilik Sadece kağıt üzerinde olacak ve evlilik bittikten sonra Türkiye'ye gelip Seninle evlenip seni de oraya götüreceğim. Bu ikimizin de hayatını kurtarmak için yani ben ikimizi de düşünüyorum diyor. Ne yapardınız?
Harikasınıııızz"Benim de yaşım ilerliyor, doktor bir an önce çocuk yapmam gerektiğini söyledi, o süre içerisinde bi' evleneyim çocuk yapayım, sonra kocamdan ayrılır çocuğumla oraya taşınırız" diye karşı teklifte bulunun. 'Sabırlı olmasını ve tamamen çocuk için evlendiğinizi, kendisini çooook sevdiğinizi' de belirtmeyi ihmal etmeyin sakın. Seviyorsa kabul eder.
:)
Ben sizi dinledim ve uzak durdum yazmadım sonra birden kendi yazmaya başladı yineGerçekten sen neden hiç akıllanmıyorsun?
Orada bir işi varsa kalması için evlenmesine gerek yokki? İyi misiniz konu sahibi bu sorulacak soru mu insan nasıl kabul eder yahuYurtdışında yaşayan bir erkek arkadaşınız var. Sizinle evlenmek ve hayatınızı orada geçirmek istiyor. Fakat orada kalması için yapması gereken tek şey evlilik yani oraya ait bir kadınla evlilik kuracak 22 23 ay boyunca evlilik yapmış olacak. Ve sizden de tek isteği ikinizin de hayatını orada kurmak için bunu görmezden gelmeniz ve sabırlı olmanız. Yani sevgiliniz size diyor ki ben 22-23 ay boyunca bu kadınla evli olacağım ama bu evlilik Sadece kağıt üzerinde olacak ve evlilik bittikten sonra Türkiye'ye gelip Seninle evlenip seni de oraya götüreceğim. Bu ikimizin de hayatını kurtarmak için yani ben ikimizi de düşünüyorum diyor. Ne yapardınız?
Ve evlenicem başkasıyla dedi sende dinledij yani bunu neden engellemiyorsun bu asalak herifi seni yiyor anlamıyor musun kızım halaBen sizi dinledim ve uzak durdum yazmadım sonra birden kendi yazmaya başladı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?