Sevgiliniz böyle bir şey istese kabul eder razı olur muydunuz

Buna tamam demek için çok saftirik olmak lazım. Yok başka kadınla evlenecekmiş de sonra sizinle evlenecekmiş ikimizi düşünüyorum seni seviyorum falan filan, hepsi yalan dolan. Kabul etmezdim tabiki.

Başkasıyla nikah kiyilarak gelecek olan hayır hiç gelmesin .

Almanya acı vatan hikayelerine dönersiniz

ben de burada görmeye başladım bu olayı. uzak mesafe ilişkisi diyorlar, ama daha hiç görmemişler bile birbirlerini. telefondan ilişki yaşıyorlar. bir de sorsan dolu dizgin ilişkiler. ayrıl barış kavga dövüş ihanetler falan. saçma sapan.

Valla yeni nesile çok üzülüyorum dokunmadan birbirinin kokusunu enerjisini duymadan saçma sapan ilişkiler yaşıyorlar sanarsın biz gibi hiç bir olanak yok bu kadar sanal bana fazla

Tam 1 sene önce aynı konuyu açıp aynı soruyu sormuşsunuz. Orada oturum çalışma izni aynı şeydir, sadece süresi bitince uzatılır. Oturum almış biri niye sahte evlilik yapsın, çalışan vergi ödeyen kurallara uyan adamın oturum izni uzatılır ve gerekli süre geçince de vatandaşlık başvurusu yapar. Açıp okusanıza araştırsanıza, hala 50 sene önce köyde yaşayıp gurbetten haber bekleyenler gibisiniz.

Siz niye böyle saplantılısınız, adam orada düzenini kurmuş, geliri evi barkı var. İstese bir hafta içinde nikah kıyar ve aile birleşim vizesine başvurur. İstemiyor ama çok açık değil mi, bıraksanıza bu işin peşini? Hayal peşinde koşmanın kime faydası var? Yine satırlarca sayfalarca yazılacak yine bir gram ilerlemeyeceksiniz.

Hayır biz bu adam hiç görüşmedik arkadaşlar 1 kere bile. Ama ben ozguvenu olan biri değilim. Kilolu bir kızım. O beni yargılamadan kabul etmişti. Sorun bu.
Buna hiç şaşirmadım peki bu adamla devam edene kadar bu 1 senede ayda 1 kilo versem 12 kilo vermiş olurdum biliyorsun dimi ama bu şekilde kolayına gelmiş galiba neyse sen bunu evlendir bekle seninle evlenir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…