Sevgiliniz böyle bir şey istese kabul eder razı olur muydunuz

Gerçekten neden şu son zamanlardaki konu sahipleri hep aynı profil surekli kendi kendilerine yazıp ne yazarsak yazalım aynı devam ediyorlar bolca sakinleştirici almış gibiler.
Aksine ben buraya ne zaman yazsam gaza geliyorum kendimi topluyorum sonra bana o yeniden yazıyor ve yine başa dönüyoruz

Yurtdışında yaşayan bir erkek arkadaşınız var. Sizinle evlenmek ve hayatınızı orada geçirmek istiyor. Fakat orada kalması için yapması gereken tek şey evlilik yani oraya ait bir kadınla evlilik kuracak 22 23 ay boyunca evlilik yapmış olacak. Ve sizden de tek isteği ikinizin de hayatını orada kurmak için bunu görmezden gelmeniz ve sabırlı olmanız. Yani sevgiliniz size diyor ki ben 22-23 ay boyunca bu kadınla evli olacağım ama bu evlilik Sadece kağıt üzerinde olacak ve evlilik bittikten sonra Türkiye'ye gelip Seninle evlenip seni de oraya götüreceğim. Bu ikimizin de hayatını kurtarmak için yani ben ikimizi de düşünüyorum diyor. Ne yapardınız?
Diyelimki gerçek,insanın hiçmi etik değerleri olmaz?para için neden her yol mübah bazı insanlar için?yani şunu söylemek istiyorum bu adamla evlenecekseniz bu adamdan sağlam bir karakter beklemeyin o yok belli.

Hayır biz bu adam hiç görüşmedik arkadaşlar 1 kere bile. Ama ben ozguvenu olan biri değilim. Kilolu bir kızım. O beni yargılamadan kabul etmişti. Sorun bu.
Görünce beğenmedim derse ne yapacaksınız? Hiç görüşmeden sevgililik olur mu, bu derece fedakarlık yapılır mı?
Hiç mi ben ne yapıyorum yahu diye sormuyorsunuz kendinize?

Yurtdışında yaşayan bir erkek arkadaşınız var. Sizinle evlenmek ve hayatınızı orada geçirmek istiyor. Fakat orada kalması için yapması gereken tek şey evlilik yani oraya ait bir kadınla evlilik kuracak 22 23 ay boyunca evlilik yapmış olacak. Ve sizden de tek isteği ikinizin de hayatını orada kurmak için bunu görmezden gelmeniz ve sabırlı olmanız. Yani sevgiliniz size diyor ki ben 22-23 ay boyunca bu kadınla evli olacağım ama bu evlilik Sadece kağıt üzerinde olacak ve evlilik bittikten sonra Türkiye'ye gelip Seninle evlenip seni de oraya götüreceğim. Bu ikimizin de hayatını kurtarmak için yani ben ikimizi de düşünüyorum diyor. Ne yapardınız?
Tek çözüm bu muymuş😂😂😂

Hayır biz bu adam hiç görüşmedik arkadaşlar 1 kere bile. Ama ben ozguvenu olan biri değilim. Kilolu bir kızım. O beni yargılamadan kabul etmişti. Sorun bu.
Karşınızdakinin gerçekten bir erkek olup olmadığı dahi belli değil. Bir de boş umutlarla kim olduğu belirsiz birine, onun için önemsiz ancak sizin için önemli miktarda paralar gönderiyorsunuz.

Ben kesinlikle kabul etmem. Bunu demesi bile iğrenç.

Ama sen bunu sorduğuna göre kabul etmek istiyorsun. Sen kabul et. O arada Türkiyede başka biriyle evlen. İkiniz de aynı anda anlaşmalı tek celsede boşanın. Sonra evlenin.

Yanlış anlaşılma oldu görmedim derken Kanlı canlı görmedim Tabii ki de görüntülü falan konuşuyoruz

O kadar parayı biriktirip bir uzmana gitseniz şimdiye kilo verirdiniz zaten🙄 Fazla kilonuza ve sağlık durumunuza uygun çeşitli yöntemler var. Bence artik hayatinizi bu kadar etkiliyorsa bu konu, tıbbi bir çözüm almanın vakti gelmiştir. Hormonlarınıza baktırin, doktor uygun görürse tüp mide var, iğnesi var, balon var. Artık hangisi uygunsa.

Hiç görüşmediğin, gözüne bakmadığın, elini tutmadığın, sarılmadığın , evli mi çocuklu mu neyin nesi olduğunu bilmediğin, bir şeyler paylaşmadığın bir erkek için bu kadar takıntı sence de fazla değil mi? Bu ilişki bile değilki. Her şey sanal. Görüntülü konuşma da yapmadınız mı hiç?

Buna hiç şaşirmadım peki bu adamla devam edene kadar bu 1 senede ayda 1 kilo versem 12 kilo vermiş olurdum biliyorsun dimi ama bu şekilde kolayına gelmiş galiba neyse sen bunu evlendir bekle seninle evlenir eminim
Adam nikah, düğün masrafını konu sahibinden isterse ve o da gönderirse hiç şaşırmam. Ama bu sefer sorun " o kadar maddi yardım yaptım, nikahına çağırmadı" olur.

Buna hiç şaşirmadım peki bu adamla devam edene kadar bu 1 senede ayda 1 kilo versem 12 kilo vermiş olurdum biliyorsun dimi ama bu şekilde kolayına gelmiş galiba neyse sen bunu evlendir bekle seninle evlenir eminim
Şu yorumun alnı olsa da öpsem.

Aynı böyle bir arkadaşım vardı, kilo ve özgüven probleminden hep uzak mesafe ilişkisi yaşar, bunu da özellikle yapmadığını iddia ederdi kısmetime hep uzak mesafe ilişkisi denk geliyor derdi. Bazı insanlara kendini geliştirmek, çabalamak yerine needy, mıymıy ve beğeniye muhtaç olmak daha kolay geliyor resmen.

Aksine ben buraya ne zaman yazsam gaza geliyorum kendimi topluyorum sonra bana o yeniden yazıyor ve yine başa dönüyoruz

tamam da o zaman bu zaman neden evlenmemiş madem niye sizin hayatınıza sızmaya çalışıp aynı şeyi söyleyip duruyor. ayrı olduğunuz zamanda evlenseymiş.

Back
X