- 16 Temmuz 2023
- 6.001
- 16.310
- 178
- Konu Sahibi laurabeybi
Kilon varsa spor yapar verirsin çabalarsın. Sen kendini beğenmez sevmezsen başkası nasıl sevsin, böyle bu kafayla kendini çok kullandırırsın, daha çooook para kaptırırsın !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Engellemek neden bu kadar zor?Aksine ben buraya ne zaman yazsam gaza geliyorum kendimi topluyorum sonra bana o yeniden yazıyor ve yine başa dönüyoruz
Az para gönderdiğin için suçladı galiba. İkiniz için ne yapıyormuş?Bir de şöyle bir şeyle suçlandım ben o ikimiz için bir şeyler yapmaya çalışırken ben sırf kendi duygularımı düşünerek bu duruma karşı çıktığım için bencil oldum
Hayır biz bu adam hiç görüşmedik arkadaşlar 1 kere bile. Ama ben ozguvenu olan biri değilim. Kilolu bir kızım. O beni yargılamadan kabul etmişti. Sorun bu.
Eylül 2023 tüp mide ameliyatınız sonrası kilo kaybı yaşamadınız mı ? Doktorların yönlendirmelerine uygun beslenme programınız var mı ?Merhaba merak ben bunu sorun yapan biri değilim ama size de sormak istiyorum. Ben geçen yıl eylülde tüp mide ameliyatı oldum 160 kiloydum şuan 110 kiloyum ve boyum 171
Sevgilimin ise boyu 1.67 ve kilosu 65
Ne o benim kiloma takılıyor ne de ben onun boyuna siz buna takılır misiniz?
Bakın hepimiz sizin iyiliğiniz için yazıyoruz. Memurmuşsunuz ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz, kaptırdığınız paranın miktarını bilmiyorum ona ayrı üzüldüm. Gerçek hayata dönün. Hiç görüşmediniz, belki yaşlı biri belki Avusturya'da bile değil, belki zaten evli çoluk çocuğu var. Anadolunun bir ilçesinde yaşıyor bile olabilir. Özgüven dediğin erkeğe bağlı mı? O beni yargılamadan kabul etti diye bir şey yok etmemiş işte. Yalan üzerine yalan söylüyor. Orada yaşamış, kuralları göçmenlik şartlarını vs iyi bilene mi inanacaksınız yoksa hiç görmedim dediğiniz birine mi? Çalışıyorsa zaten oturum izni var, niye sahte evlilik yapsın? Kreatif direktör vs belki de atıyor, markette meyve sebze diziyor olabilir. Bu adamı her yerden engelleyin, yazamasın ulaşamasın. O kapı kapalı bunu kafanıza iyice sokun. Ya insan 1 sene gram ilerlemez mi, hiç yan yana bile gelmediği birine böyle saplanır kalır mı? Sizin sağlık imkanınız da var niye gidip terapi almıyorsunuz? Özgüven sorununuzun çözülmesi şart.Hayır biz bu adam hiç görüşmedik arkadaşlar 1 kere bile. Ama ben ozguvenu olan biri değilim. Kilolu bir kızım. O beni yargılamadan kabul etmişti. Sorun bu.
Ayrıca özgüven böyle birşey değil zaten ne kilolu kadınlar var yanında filinta gibi herifler çok boş bir bahaneŞu yorumun alnı olsa da öpsem.
Aynı böyle bir arkadaşım vardı, kilo ve özgüven probleminden hep uzak mesafe ilişkisi yaşar, bunu da özellikle yapmadığını iddia ederdi kısmetime hep uzak mesafe ilişkisi denk geliyor derdi. Bazı insanlara kendini geliştirmek, çabalamak yerine needy, mıymıy ve beğeniye muhtaç olmak daha kolay geliyor resmen.
Görüntülü konuşsanız ne olacak ki? Yalan söylese anlamazsın ruhun duymaz. Hiç yüz yüze görüşme olmamış. E devlet , kimlik bilgilerini gördünüz mü hiç?Yanlış anlaşılma oldu görmedim derken Kanlı canlı görmedim Tabii ki de görüntülü falan konuşuyoruz
Bütün olay 167 lik pigme içinmiymiş27 Temmuz 2024 konunuz
Eylül 2023 tüp mide ameliyatınız sonrası kilo kaybı yaşamadınız mı ? Doktorların yönlendirmelerine uygun beslenme programınız var mı ?
Gülmemem lazım ama güldüm bu dediginize affedinnnBütün olay 167 lik pigme içinmiymiş![]()
![]()
Hayır biz bu adam hiç görüşmedik arkadaşlar 1 kere bile. Ama ben ozguvenu olan biri değilim. Kilolu bir kızım. O beni yargılamadan kabul etmişti. Sorun bu.
Bakın ben tam olarak bilgi sahibi değilim Sadece onun bana söylediklerini size aktaracağım ilk tanıştığımız zamanlarda müdür patron olduğunu söylüyordu bir reklam şirketinde Fotoğrafçılık yapıyor Hatta bazen birçok ülkeye gidip geliyor çok çalışıyor gece geliyor eve Ama her gece sürekli Benimle konuşuyordu bana 6.000 Euro'ya yakın aldığını ailesine yaklaşık 3-4 bin euro gönderdiğini söylüyordu. Sonrasında deri kanseri teşhis konulmuş ona zaten Bu hastalık vardı ama sonradan nüksetmiş o dönem biz ayrıydık. Avusturya'da sağlık hizmetlerine çok para gidiyormuş Bana öyle söyledi. Bu yüzden de maaşının çoğunluğunu ailesine destek ve kendi sağlık hizmetlerini harcadığı için elinde tutamıyormuş. Ilaçlarını alabilmesi için önce 7000 lira ardından da 4000 lira destek oldum.sevgilin ne iş yapıyordu ve ne kadar maaş alıyordu? bize hatırlatır mısın?
Evet kilo kaybı yaşadım Ama yeterli miktarda değil. Daha sonra çevremdeki insanlar sürekli çok yiyorsun sürekli yemek yiyorsun dediler ama ben tüp midede olduğum için çok acıkıyorum. Bu beni daha da psikolojik olarak yıprattı Ben de tekrardan çikolataya başladım.27 Temmuz 2024 konunuz
Eylül 2023 tüp mide ameliyatınız sonrası kilo kaybı yaşamadınız mı ? Doktorların yönlendirmelerine uygun beslenme programınız var mı ?
Aksine ben buraya ne zaman yazsam gaza geliyorum kendimi topluyorum sonra bana o yeniden yazıyor ve yine başa dönüyoruz
Bakın ben tam olarak bilgi sahibi değilim Sadece onun bana söylediklerini size aktaracağım ilk tanıştığımız zamanlarda müdür patron olduğunu söylüyordu bir reklam şirketinde Fotoğrafçılık yapıyor Hatta bazen birçok ülkeye gidip geliyor çok çalışıyor gece geliyor eve Ama her gece sürekli Benimle konuşuyordu bana 6.000 Euro'ya yakın aldığını ailesine yaklaşık 3-4 bin euro gönderdiğini söylüyordu. Sonrasında deri kanseri teşhis konulmuş ona zaten Bu hastalık vardı ama sonradan nüksetmiş o dönem biz ayrıydık. Avusturya'da sağlık hizmetlerine çok para gidiyormuş Bana öyle söyledi. Bu yüzden de maaşının çoğunluğunu ailesine destek ve kendi sağlık hizmetlerini harcadığı için elinde tutamıyormuş. Ilaçlarını alabilmesi için önce 7000 lira ardından da 4000 lira destek oldum.
Evlenir çocukta yapar hiç şaşmaz böyle bir adamdan hiç bir beklentiniz olmasın . Bu erkekler iyice utanmaz arlanmaz olmuşlarYurtdışında yaşayan bir erkek arkadaşınız var. Sizinle evlenmek ve hayatınızı orada geçirmek istiyor. Fakat orada kalması için yapması gereken tek şey evlilik yani oraya ait bir kadınla evlilik kuracak 22 23 ay boyunca evlilik yapmış olacak. Ve sizden de tek isteği ikinizin de hayatını orada kurmak için bunu görmezden gelmeniz ve sabırlı olmanız. Yani sevgiliniz size diyor ki ben 22-23 ay boyunca bu kadınla evli olacağım ama bu evlilik Sadece kağıt üzerinde olacak ve evlilik bittikten sonra Türkiye'ye gelip Seninle evlenip seni de oraya götüreceğim. Bu ikimizin de hayatını kurtarmak için yani ben ikimizi de düşünüyorum diyor. Ne yapardınız?
6 7 senedir tüp mideliyim bu tam bir çözüm değil hala uğraşıyorum deli gibi spor yapıyorum boşuna mı oldun o ameliyatı sanki çok basitmiş gibi.Evet kilo kaybı yaşadım Ama yeterli miktarda değil. Daha sonra çevremdeki insanlar sürekli çok yiyorsun sürekli yemek yiyorsun dediler ama ben tüp midede olduğum için çok acıkıyorum. Bu beni daha da psikolojik olarak yıprattı Ben de tekrardan çikolataya başladım.
Hiç yargılamadan soruyorum, saf mısınız?Yurtdışında yaşayan bir erkek arkadaşınız var. Sizinle evlenmek ve hayatınızı orada geçirmek istiyor. Fakat orada kalması için yapması gereken tek şey evlilik yani oraya ait bir kadınla evlilik kuracak 22 23 ay boyunca evlilik yapmış olacak. Ve sizden de tek isteği ikinizin de hayatını orada kurmak için bunu görmezden gelmeniz ve sabırlı olmanız. Yani sevgiliniz size diyor ki ben 22-23 ay boyunca bu kadınla evli olacağım ama bu evlilik Sadece kağıt üzerinde olacak ve evlilik bittikten sonra Türkiye'ye gelip Seninle evlenip seni de oraya götüreceğim. Bu ikimizin de hayatını kurtarmak için yani ben ikimizi de düşünüyorum diyor. Ne yapardınız?
Eski mideme dönmedim ama kilom kaldı 160 kilo ile oldum 120de kaldım veremiyorum7 senedirr tüp mideliyim bi tam bir çözüm değil hala uğraşıyorum deli gibi spor yapıyorum boşuna mı oldun o ameliyatı sanki çok basitmiş gibi sadece çikolataya başlayarak kilo falan alınmaz çünkü bebek mideli oluyorsun 1 sene de nasil basardın eski midene dönmeyi? Ben hala normal insanlar gibi tam öğün yiyemiyorum çünkü hep dilkat ettim saçma sapan bahaneler bulmadım 38 de oldum şu anda 44 üm 28 yaşında ağlamayın klavye başından kalkıp hareket edin
Bir şeyleri eksik ya da yanlış yapıyorsunuz o zaman.Eski mideme dönmedim ama kilom kaldı 160 kilo ile oldum 120de kaldım veremiyorum