- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Sen neden hayir diyorsun
Evlenmeden cinsel beraberlik yasamak istemiyor musun?
Sevgilin sadece sana mi düskün?
Yoksa baska biriyle de beraber olup rahatlayabilir yani
Birden sana israri kesse ben suphelenirim baskasiyla mi beraber oldu diye
bi ilişkide cinsellikten daha önemli şeyler olması lazım bence oturup konuşmak ,birlikte birşeyler yapmak
(cinsellik dışında) el ele gezmek bunun gibi birçok şey bence bi ilişkiyi besleyen şeylerdir bunlar aklı sadece cinsellikteyse erkek arkadaşının bnce dikkatli ol erkeklere güven olmaz istediği şeyi alıp gitmeyeceği ne malum
sadece benle yasamak ıstedıgını söyledı..bu tabıkı normal, ben de onunla yasamak ıstıyorum..ınsan sevdıgını arzular..ona bısey dıyemem..ama ısteklerı zaman gectıkce artıcak dıye dusunuyorum..beraber uyuyoruz sonucta..haklısın bana dokunmasa öpmese ben de suphelenırım..evlenmeden ılıskıye gırmek ıstemıyorum..o da ıstemıyo..ama ona yakın seyler yasamak ıstıyo..ben onu da yapamıyorum..benm yapabldklerm de ona basıt gelıyo yetersız..ayy cok karıstımmmmallak bulllak
canım senin diğer sevgililerinde böyle problemin olmadı? 33 yaşında sevgilim vardı cinselliğe düşkündü diyorsun onu nasıl engelliyordun?
canm onunla 1 kez basbasa kaldım, ve ıstemedıgımı söyledım..hıcbısey olmadı..bıda da basbasa kalmadım..onu sevememıstım zaten sonra ayrılmıstık..o yaslarda cınsellgı daha ön planda tutuyolar..aynı evde kalalım demıstı yanı ben aılemı bırakıp onunla yasamalıymısım..evlenme konusunda da once bırlıkte yasayıp bakalım sora evlenelım mantıgındalar
Bu azicik ucundan mantigi nedir?
Sigaraya da bi deneyim diye baslar insanlar sonra birakamazlar
Once beraber uyursunuz
Sonra opusmeye baslarsiniz
Sonra uzerinizde kiyafetler varken sevismeye calisirsiniz
Sonra yarim soyunursunuz surtunmeye calisirsiniz filan
Sonra da bu is olur biter..
Boyle azicik ucundan olmaz insan sevdigini arzular bi koklayim sonra birakirim bi koklasam yeter diyemezsin devami gelir yani
Madem istemiyorsun basbasa kalmamaya calismalisin
anladım cnm bu çocukla 7 aydr çıkıyordun sanırım değil mi?
ama ben onunla evde olmayı daha cok sevıyorumzaten o cok yogun calısıyo dısarda aksama kadar vakıt gecırıyoruz sonra yoruluyo..ben de onu öyle yalnız eve gndermek ıstemıyorum, ıcım elvermıyo..onunla gıdıyorum
Kaybedicem korkusu olmasın. O korksun seni kaybetmekten.
İstemiyosan kimse zorlıyamaz.:107:
hersey sınırlı olmak zorunda benm dusuncem..hıc yasamasak olmaz, cunku aşk bunu gerektırıyo..tamammen yasasak hıc olmaz canm cunku bızım dusuncemız bu yonde..o da tamamen yasayalım demıyo, ama ıstedıgı seyler de nerdeyse tamamna yakın seyler..belkı byle sınırlandırmak komık tuhaf ama boyle olmalı..onunla basbasa kalmak hosuma gıdıyo, dısarda da gorusuyoruz ama bırbırımızı kalabalıkta degıl de sakın yerlerde daha ıyı anlıyoruz ve yasıyoruz..evde fılm ızlemek yemek yapmak beraber uzanıp konusmak gıbısı yok ıste ama olay bı sure sonra oraya gıdıyo canm
hersey sınırlı olmak zorunda benm dusuncem..hıc yasamasak olmaz, cunku aşk bunu gerektırıyo..tamammen yasasak hıc olmaz canm cunku bızım dusuncemız bu yonde..o da tamamen yasayalım demıyo, ama ıstedıgı seyler de nerdeyse tamamna yakın seyler..belkı byle sınırlandırmak komık tuhaf ama boyle olmalı..onunla basbasa kalmak hosuma gıdıyo, dısarda da gorusuyoruz ama bırbırımızı kalabalıkta degıl de sakın yerlerde daha ıyı anlıyoruz ve yasıyoruz..evde fılm ızlemek yemek yapmak beraber uzanıp konusmak gıbısı yok ıste ama olay bı sure sonra oraya gıdıyo canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?