Sevgiliniz dışarıdayken arıyor musunuz?

Aldatmanın karşındaki insanla alakalı olduğunu düşünmek kendini aklamaktır. Ve aldatmanın aklanacak hiç bir yanı yoktur. Ayrılıp dilediğinizi yaşayabilirdiniz. En azından onurlu bir duruş olurdu.

Marifet gibi de anlatmışsınız madalya mi taksak ne yapsak

Siz doğru yoldasınız bence gerekiyorsa aranır ama öylesine sohbet etmek için aramak çok abes ben de biriyle görüştüğümde zırt pırt aranmayı sevmem karşımdaki de sürekli biriyle konuşuyorsa benden sıkıldığını düşünüp iletişimi keserim.

Adamlarin verilmis sadakasi varmis bence

Güven sorunu olarak değil ama canım isterse ararım. İstemezse aramam. Bide benim eşim genelde hergun çıkıyor o yüzden arada mutlaka aramam gereken şeyler oluyor. Ama bazen daha uzak bı yerlere erkek erkeğe yemeğe veya takılmak için gidiyorsa aramam pek. Mesela cuma günü gidecek böyle bı yere gidecek ve aramiycam çok büyük bişey olmazsa.

Hafta zaten 7 gün. 3-4 günü arkadaşlarıyla geçiren adam size hangi ara vakit ayırıyor.
Benim adam 38 yaşına kadar bekar takılmış. Yattığı yer başka, uyandığı yer başkaymış. İş sebebiyle gece hayatında çalışmış. O kadar bıkmış ki şimdi evden dışarı zorla çıkıyor. Arkadaşlarıyla buluşmaya gittiğinde ben rahatsız etmem. Whatsapptan mesajlaşırız. Şimdi bebekte oldu. İşi uzun sürecekse beni merak etmese bile bebeği görmek için görüntülü arar.

nasıl güveniyorsun demişler ya size çok saçma buldum adam yanıbaşınızda da sizi aldatır haberiniz olmaz ?

eşim dışarda olduğunda özellikle aramam ama aramam gerektiğinde de açar kısa keserek konuşuruz
siz aradığınızda açmamazlık yapıyor mu?

Eşim dışarı çıktığı zaman hiç aramam arada mesajlaşırız hepsi o kadar bunaltmam yani arkadaşlarıyla sağlıklı vakit geçirsin diye kendi haline bırakıyorum.

Adamlarin verilmis sadakasi varmis bence
Olabilir:) dedim ya genclik iste. Ders vererek yedigim baskinin intikamini almaya calismak da olabilir. Zaten birbirimiz icin dogru insanlar olsak bu toplara girmezdik hic. Beni bu psikolojilere sokacak insanlarla sirf beni seviyor diye birlikte olmak hataymis. Bunu esimde anladim. Kasmadan yormadan sevdi beni. Ben de onu. Hasbelkader onlarin biriyle evlenseydim hayatim baska turlu bi cehenneme donerdi sanirim.

Marifet gibi de anlatmışsınız madalya mi taksak ne yapsak
Estagfurullah. Ne madalyasi. Genc kizlarimiz okusun ki bu durumlar ne sacma seylere mahal veriyor onu gorsunler istedim. Aldatmakla ovunuyor muyum? O zaman ovunmustum evet. beni en yakin (ve gay) arkadasimi bana kahvaltiya gelmislerken sirf erkek diye kovmami ve sadece kizlarla oturmami soylemis, dolabimdaki tum askili kiyafetlerimi ben yokken cope atmis, telefonumdaki tum erkek calisma arkadaslarimi ve normal arkadaslarimi silmis ve hala beni sevdigini iddia eden birilerine karsi koydugum ve su an gereksiz buldugum tepkilerdi sadece. Sadece ayriliyoruz demek icimin yanginini sondurmeyecekti(20li yaslarimda bir drama kralicesiydim ona kesinlikle katiliyorum:))) simdi olsa ugrasmam. Olgunlastik azizim:)))

Aldatmanın karşındaki insanla alakalı olduğunu düşünmek kendini aklamaktır. Ve aldatmanın aklanacak hiç bir yanı yoktur. Ayrılıp dilediğinizi yaşayabilirdiniz. En azından onurlu bir duruş olurdu.
Aldatmak her halukarda sacma Buna su sonuna kadar katiliyorum. kendilerini kaf daginda goren ve ben onun attigi her adimi kontrol ediyorum bak bunu yapmaya cesaret edemez diyen birilerine al bak nasil oluyormus deme ihtiyaci da sacmaydi o zaman. Ne ugrasiyorsun:)) ama o zaman sanirim boyle kolay bi ayriligi haketmediklerini dusundum. Su an 37 yasindayim ve saglikli bir iliski yasiyorum ve bana da sacma geliyor o zamanki davranisim. Aldatmayi da o baska kisiye olan ilgimden ziyade benim sozumden cikamazsin diyen insana bak nasil cikiyorum demek icin yapmistim. ‘Aldatma kavramini da cok genis kullaniyorum burda, illa ki sex demek diil’ Ama suratlarindaki ifade o zaman beni cok rahatlatmisti:) bunu bu kadar net soyleyebilmem de hatalarimla yuzlesmeyi uzun zaman once yapabilmis olmam. Esimle de cok konustuk bunu o da cok yardimci oldu bu tarz duygularla mucadele etmeme. Yani ozetle yapacak olan yapar kimsenin ruhu da duymaz. O yuzden kimseyi kasmayalim sevelim mutlu mutlu yasayalim:))

Genç kızlarımız mesajınızı görünce aldatmaya meyletmesinler aman aldatmanın bahanesi yoktur çünkü ayrılırsın bitti gitti.

Her hafta 4 gün 6 saat arkadaşlarıyla buluşuyorsa siz ne ara görüşüyorsunuz? Okuyorsunuz heralde ama öğrenciyken de bu kadar boş zamanım olmazdı yani ona şaşırdım

Birlikte yaşadığımız dönemde bir kez aradım, o da geleceğini söylediği saatten 1.5 saat falan geçmişti. Gelmeyecek misin diye aramıştım. Onun dışında gerçekten eve bir şey lazım olduğunda vs aradım bugüne kadar hep. Genelde mesaj atarım, çok önemli bir şeyse ararım.

Benimkinin de bu konuda ortası yoktur. Bazen alkolü falan fazla kaçırdığı için 15-16 saat ortadan kaybolduğu olur. 24 saati bir kere geçtiğinde tartışmıştık . Bazen de arkadaşlarıyla buluştuğunda çok mesaj atar, şuraya geldik, şu geldi, x yere geçicez birazdan vs detay verir. Bazen ben derim, telefonla uğraşma, arkadaşlarınla çok sık görüşemiyorsun zaten, eve geçtiğinde konuşuruz vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…