- Konu Sahibi kendinedon
-
Aldatmanın karşındaki insanla alakalı olduğunu düşünmek kendini aklamaktır. Ve aldatmanın aklanacak hiç bir yanı yoktur. Ayrılıp dilediğinizi yaşayabilirdiniz. En azından onurlu bir duruş olurdu.esim yatagina baska kadin girse bana ‘ya bi gel surdan al sunu’ diyecek adamdir. İlk sevgililik animizdan su gune kadar bana hic o yonde bir elektrik vermedigi icin asla acaba o 6 saatte beni aldatiyor mu diye dusunmem. Bunu dusundugum insanla olmam cunku. Erkektir yapar kismina ben katilmiyorum. Yani disarda gozu kayip guzel kiz gorup bakacaksa da baksin yani ne var ben de bakiyorum kiz erkek masallah deyip geciyoruz. Yani icinden baska sey geciriyorsa da bana caktirmadi. Yani 9 yildir kokusunu dahi almadim. Simdi ben bu adami niye darliyayim? Salak miyim? Evden zor gonderiyorum cik disari gez toz erkek muhabbeti yap biraz diye zaten. Yani bence o arkadaslarinizda bi sorun var. Ben de arkadaslarimlayken tam kacta doncem ne yaptim hesabi vermek istemem. Nereye kimle gidiyorum asagi yukari ne zaman donerim bilsin telefonum da acik olsun acil durumda ulassin yeter. Kadinlar Boyle boyle kastiklari icin erkekler evlilikten soguyor ilk firsatta yaz bekari olsam yaaa derdine dusuyor.
Beni eskiden cok darlayan tum sevgililerimi aldattim. Acik acik da soyledim zaten cok uzatmadan ayrildim. Bak kiyafetime karistin telefonumu karistirdin arkadaslarimi kisitlamaya her yerden foto istemeye calistin ama ruhun duydu mu duymadi hadi simdi yoluna boynuzlarinla yasa dedim. Hic pisman degilim. Ruhlari duymadi cunku. Ozellikle de yaptim zaten ayrilmayi kafaya koydugum icin. Gerci bendeki de gereksiz isguzarlik bas tekmeyi gitsin. Genclik iste:))
Marifet gibi de anlatmışsınız madalya mi taksak ne yapsakesim yatagina baska kadin girse bana ‘ya bi gel surdan al sunu’ diyecek adamdir. İlk sevgililik animizdan su gune kadar bana hic o yonde bir elektrik vermedigi icin asla acaba o 6 saatte beni aldatiyor mu diye dusunmem. Bunu dusundugum insanla olmam cunku. Erkektir yapar kismina ben katilmiyorum. Yani disarda gozu kayip guzel kiz gorup bakacaksa da baksin yani ne var ben de bakiyorum kiz erkek masallah deyip geciyoruz. Yani icinden baska sey geciriyorsa da bana caktirmadi. Yani 9 yildir kokusunu dahi almadim. Simdi ben bu adami niye darliyayim? Salak miyim? Evden zor gonderiyorum cik disari gez toz erkek muhabbeti yap biraz diye zaten. Yani bence o arkadaslarinizda bi sorun var. Ben de arkadaslarimlayken tam kacta doncem ne yaptim hesabi vermek istemem. Nereye kimle gidiyorum asagi yukari ne zaman donerim bilsin telefonum da acik olsun acil durumda ulassin yeter. Kadinlar Boyle boyle kastiklari icin erkekler evlilikten soguyor ilk firsatta yaz bekari olsam yaaa derdine dusuyor.
Beni eskiden cok darlayan tum sevgililerimi aldattim. Acik acik da soyledim zaten cok uzatmadan ayrildim. Bak kiyafetime karistin telefonumu karistirdin arkadaslarimi kisitlamaya her yerden foto istemeye calistin ama ruhun duydu mu duymadi hadi simdi yoluna boynuzlarinla yasa dedim. Hic pisman degilim. Ruhlari duymadi cunku. Ozellikle de yaptim zaten ayrilmayi kafaya koydugum icin. Gerci bendeki de gereksiz isguzarlik bas tekmeyi gitsin. Genclik iste:))
Adamlarin verilmis sadakasi varmis benceesim yatagina baska kadin girse bana ‘ya bi gel surdan al sunu’ diyecek adamdir. İlk sevgililik animizdan su gune kadar bana hic o yonde bir elektrik vermedigi icin asla acaba o 6 saatte beni aldatiyor mu diye dusunmem. Bunu dusundugum insanla olmam cunku. Erkektir yapar kismina ben katilmiyorum. Yani disarda gozu kayip guzel kiz gorup bakacaksa da baksin yani ne var ben de bakiyorum kiz erkek masallah deyip geciyoruz. Yani icinden baska sey geciriyorsa da bana caktirmadi. Yani 9 yildir kokusunu dahi almadim. Simdi ben bu adami niye darliyayim? Salak miyim? Evden zor gonderiyorum cik disari gez toz erkek muhabbeti yap biraz diye zaten. Yani bence o arkadaslarinizda bi sorun var. Ben de arkadaslarimlayken tam kacta doncem ne yaptim hesabi vermek istemem. Nereye kimle gidiyorum asagi yukari ne zaman donerim bilsin telefonum da acik olsun acil durumda ulassin yeter. Kadinlar Boyle boyle kastiklari icin erkekler evlilikten soguyor ilk firsatta yaz bekari olsam yaaa derdine dusuyor.
Olabilir:) dedim ya genclik iste. Ders vererek yedigim baskinin intikamini almaya calismak da olabilir. Zaten birbirimiz icin dogru insanlar olsak bu toplara girmezdik hic. Beni bu psikolojilere sokacak insanlarla sirf beni seviyor diye birlikte olmak hataymis. Bunu esimde anladim. Kasmadan yormadan sevdi beni. Ben de onu. Hasbelkader onlarin biriyle evlenseydim hayatim baska turlu bi cehenneme donerdi sanirim.Adamlarin verilmis sadakasi varmis bence
Estagfurullah. Ne madalyasi. Genc kizlarimiz okusun ki bu durumlar ne sacma seylere mahal veriyor onu gorsunler istedim. Aldatmakla ovunuyor muyum? O zaman ovunmustum evet. beni en yakin (ve gay) arkadasimi bana kahvaltiya gelmislerken sirf erkek diye kovmami ve sadece kizlarla oturmami soylemis, dolabimdaki tum askili kiyafetlerimi ben yokken cope atmis, telefonumdaki tum erkek calisma arkadaslarimi ve normal arkadaslarimi silmis ve hala beni sevdigini iddia eden birilerine karsi koydugum ve su an gereksiz buldugum tepkilerdi sadece. Sadece ayriliyoruz demek icimin yanginini sondurmeyecekti(20li yaslarimda bir drama kralicesiydim ona kesinlikle katiliyorum:))) simdi olsa ugrasmam. Olgunlastik azizim:)))Marifet gibi de anlatmışsınız madalya mi taksak ne yapsak
Aldatmak her halukarda sacma Buna su sonuna kadar katiliyorum. kendilerini kaf daginda goren ve ben onun attigi her adimi kontrol ediyorum bak bunu yapmaya cesaret edemez diyen birilerine al bak nasil oluyormus deme ihtiyaci da sacmaydi o zaman. Ne ugrasiyorsun:)) ama o zaman sanirim boyle kolay bi ayriligi haketmediklerini dusundum. Su an 37 yasindayim ve saglikli bir iliski yasiyorum ve bana da sacma geliyor o zamanki davranisim. Aldatmayi da o baska kisiye olan ilgimden ziyade benim sozumden cikamazsin diyen insana bak nasil cikiyorum demek icin yapmistim. ‘Aldatma kavramini da cok genis kullaniyorum burda, illa ki sex demek diil’ Ama suratlarindaki ifade o zaman beni cok rahatlatmisti:) bunu bu kadar net soyleyebilmem de hatalarimla yuzlesmeyi uzun zaman once yapabilmis olmam. Esimle de cok konustuk bunu o da cok yardimci oldu bu tarz duygularla mucadele etmeme. Yani ozetle yapacak olan yapar kimsenin ruhu da duymaz. O yuzden kimseyi kasmayalim sevelim mutlu mutlu yasayalim:))Aldatmanın karşındaki insanla alakalı olduğunu düşünmek kendini aklamaktır. Ve aldatmanın aklanacak hiç bir yanı yoktur. Ayrılıp dilediğinizi yaşayabilirdiniz. En azından onurlu bir duruş olurdu.
Genç kızlarımız mesajınızı görünce aldatmaya meyletmesinler aman aldatmanın bahanesi yoktur çünkü ayrılırsın bitti gitti.Estagfurullah. Ne madalyasi. Genc kizlarimiz okusun ki bu durumlar ne sacma seylere mahal veriyor onu gorsunler istedim. Aldatmakla ovunuyor muyum? O zaman ovunmustum evet. beni en yakin (ve gay) arkadasimi bana kahvaltiya gelmislerken sirf erkek diye kovmami ve sadece kizlarla oturmami soylemis, dolabimdaki tum askili kiyafetlerimi ben yokken cope atmis, telefonumdaki tum erkek calisma arkadaslarimi ve normal arkadaslarimi silmis ve hala beni sevdigini iddia eden birilerine karsi koydugum ve su an gereksiz buldugum tepkilerdi sadece. Sadece ayriliyoruz demek icimin yanginini sondurmeyecekti(20li yaslarimda bir drama kralicesiydim ona kesinlikle katiliyorum:))) simdi olsa ugrasmam. Olgunlastik azizim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?