Sevgiliniz diyor ki; 'Beni seviyorsan artık internete girmezsin'. Ne yapardınız?

Sevgiliniz diyor ki; 'Beni seviyorsan artık internete girmezsin'. Ne yapardınız?

• Kabul etmezdim

OY: 21 48,8%
  • Kabul ederdim

OY: 4 9,3%
  • Karşılığında bende bir şeyi ona yasaklardım

OY: 10 23,3%
  • Ayrılırım

OY: 8 18,6%

• Ankete Katılan
    43
Valla bende arkadasin dedigine katiliyorum;beni seviyorsan sende nefes alma!!!

genelde bu yasağı koyan erkekleri bi şekilde kontrol edin.kendileri bizzat internette fink atarlarsevgili bile yaparlar.bu kısıtlamayıda rahat rahat takılmak için koyarlar.geçmişte başıma gelmişti.böyle saçma şeyler isteyen bi erkekse ufaktan kaçın tavsiyem psikolojik sorunları olur çoğunun.

bu saçma bir istek olur ucu çok acık bunun internetsiz hiç bir işini halledemez ki insan bu devir de, kabul etmez ve bu kadar saçma bir teklifi nasıl yapar diye sorardım kendisine

Ayrılırım.Böyle bir şeyi teklif bile edemez..
İnternete girme yasağı başlar arkasından neler neler gelir
bir kere tölerans gösterirsen...

Ben sevgilimin beni kısıtlamasına dayanamam eskisiyle ayrılmamızın nedenlerinden biride buydu. Genelde (genelleme yapıyorum herkes böyle yapacak diye değil) benim eskisi akşam internete girmeme çok kızardı. Profilindeki fotolar çok kötü vs derdi sildirmek için. Bende hiç bir zaman geri adım atmadım iyiki de atmamamışım vatandaşın üniversite arkadaşlık sitesinde profili varmış zaten benden ayrıldıktan sonra hemen ordan kız bulup okula getirdi (aynı fakültedeyiz).
Yaaannnii uzun lafın kısası bu konuda kısıtlanmayı kabul etmeyin kısıtlayan adam birşeyler biliyordurda kısıtlıyordurrr

Back
X