Sevgiliniz dogum gununu unutuysa napardiniz?

Nsl hatirlatirdin :)? Niye skintili olmasinki sonucta dogum gunun ama

Ben bu dogum gunleri evlilik yil donumleri gibi gunlere onem vermiyorum.ama esim dogum gunumu unuttuysa bugun benim dogumgunum diyorum.hediyede beklemem onun dogumgununde hediyede almam.cok sikici gelir bana.galiba bayan olarak biraz farkliyim ...

çok kırılırım normalde doğum günümü kırk yılda bir kutlarız hatta annem hep unutur hiç üstünde bile durmam. ama sevdiğim adamdan ufacık da olsa bişey beklerim. pasta bile olmasa da o yanımda olsun, iyi ki doğdun iyi ki benimsin desin

ne yazık ki diyemez. çünkü öyle biri henüz yok

Dogumgunune onem veriyorum. Aylar onceden planliyorum sevgilime ne yaparsam ogun ozel hissettiririm diye haliyle ondan da ozen bekliyorum bu konuda.
Oldu da unuttu ertesi gun telafisini beklerim acikcasi. Gerci ben unutabilecegi yogun donemlerde biyik altindan hatirlatma yapiyorum

"Binlerce insan benimle birlikte aynı gün doğduğuna göre herhangi bir özelliği yok, zaten bu tür özel günler kapitalist sistemin uydurması" der sevgilimle birlikte kaçak çay içmeye gidip, rasyonelliğimizi kutlardık.

Son düzenleme:
Doğum günlerine önem vermem sürprizte beklemem ama ne yalan söyleyim unutursa kızar ve üzülürüm. Benimle ilgili şeylere önem veriyor diye düşünürüm bu nedenle kutlaması beni mutlu etmeye yeter :))

Onemseyen ve beklentisi olan biriysem esprili bir dille hatirlatirim. Hatta hediye siparisi bile verebilirim, bu da cezan diye bitiririm cumleyi.:))

Pek umursamayan biriysem evde kendim pasta vs birsey alir maksat beraber tatli yemek der gunu geciririm

Unutmaktan daha kotu olani bilip de yaninizda olmaya ozen gostermemesi oluyor.
Takan biriyseniz, beterin beteri var diyip teselli verebilirim yani )

Hangi sekilde farketirirdiniz?:)

mesela facebooktan gelen mesajlarımı görücektir mutlaka .olduki görmedi telefonuma gelen mesajı farkettiririm. telefonu önüne koydugumda mutlaka alır kurcalar.bende bunu bildiğim icin önceden mesaj kısmını acık bırakırdımi eline aldıgında görsün al işte böyle farkettirilirrr

Doğum günü gelmeden hatirlatma yapmak gerek yaziktir:) yapmadiysan ve unuttuysa bir kaç hafta söylenir naz yapardim:))

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…