Sevgiliniz doğum gününüzü unutsa ne yapardınız ?

Benim de, senin bu dediğin aklıma gelmişti ama çok mu gaddar olur diye düşünmüştüm ama yok. Bence de bir daha cevap yazmasın, sürünsün :)

birlikteliklerindeki ilk doğum günleri heyecanlı geçmesi gerekmezmi? hiçte gaddar olmaz gün boyu beklemiş. umarım süpriz yaparda sonuç hüsran olmaz.

bu arada konu sahibininde doğum günü kutlu olsun.. güzel bir süprizle günü bitirmesini temenni ediyorum:54:

Seni üzmek istemem ama seni yeterince düşünmediğini gösteriyor ne yazıkki:50:
Kaç yıllık birlikteliğim var,aylar öncesinden sevgilim bununheyecanına,telaşına girer,kendi doğumgünlerinde dahi bana ufak sürprizler yapar.
Bilmiyorum dünya kadınlar günümde bile sürpirz yapar,kutlar..vs
Kaldıki doğumgünü bu,en önemlisi.Hiçmi görmedi facden..vs Hoş facden görmeside bi garip olurdu sıradan biri gibi:50:
sevgili bu yahu:50: Unutmamalıydı...:50:

Hiç canını sıkma boşver bak kocaman bir bahanen oldu canına okumak adına.Afra tafra derken valla daha çok zevk alırsın hediyeden falan :21:

benimde sevgilim unutmuştu o zamanlar 3. yılımızdaydık hemde :( çok üzülmüştüm çok kırılmıştım saatlerce ağladım telefonda onu görmek istemediğimi söyledim hala bu yüzden o zaman onu terk ettiğimi söyler durur :) ama unuttuğum bi'şey vardı sadece kendimi düşünmüştüm o zaman olabilecek en önemli şey ben olduğumu düşünmüştüm çok da kalbini kırdım sevdiğimin fakat bir kaç gündür dayısı şeker komasında hastanede yatıyordu bunu unutmuştum ben her ne kadar o yüzden kafam çok dalgın çok üzgünüm bugünün ayın kaçı olduğunun bile farkında değilim dese de neye inanmak istediysem ona inandım saçma bir şekilde gerçekten hem kendi kalbimi hem onun kalbini kırdım ve üstelik meğer o gün annesi söylememiş ama benim doğum günümün olduğu gün dayısı vefat etmiş aşkım benim çok da severdi onu. bir kaç gün sonra öğrendik. ne oldu sonra pişman oldum yaptığım o saçma hareketler için ona boş yere inanmadığım için kalbini kırdığım için dünya da gerçekten daha önemli şeyler olabiliyor. ama normal bir zaman olsaydı da unutsaydı kafasını gerçekten kırardım heralde :D umarım erkek arkadaşının böyle kötü bir durumu yoktur bu aralar ama varsa eğer sende biliyorsan çok üstüne gitme.

Bunun için ayrılmak saçma olur tabi ama tepkini koy burnunu sürt biraz. Biraz ince ruhlu olsun yahuu :D

Doğum günün kutlu olsun bu aradaa :)

Valla verilecek tepki ilişkinin durumuna göre değişir.. Benim sevgilim de geçen yıl unuttu, daha doğrusu biraz geç kutladı ama umursamadım. Sadece azcuk trip yaptım geçti gitti..

Ama senin önceki konularına bakınca gidişat pek hayırlı görünmüyor. İletişim kuramadığın, beğenilerinizin zevklerinizin uyuşmadığı bi adamla üstelik de doğum gününü bile hatırlamıyorsa hala ne işin var? Bir sor bakalım kendine. Yaşın çok küçük daha neler neler çıkar karşına...

Kutlamadı işte :( Günün son anına kadar bekledim, kutlamadı.
Gecenin köründe aradı, sırf bişey mi oldu diye merak ettiğim için açtım. İşler yoğun mu diye sordum .Hayır erken çıktım dedi. Sonra arkadaşına iftara gitmiş. Aradığında saat 1 e geliyordu. Ben de uykum var deyip hemen kapattım. Açmıyorum telefonlarını. :5:

Kutlamadı işte :( Günün son anına kadar bekledim, kutlamadı.
Gecenin köründe aradı, sırf bişey mi oldu diye merak ettiğim için açtım. İşler yoğun mu diye sordum .Hayır erken çıktım dedi. Sonra arkadaşına iftara gitmiş. Aradığında saat 1 e geliyordu. Ben de uykum var deyip hemen kapattım. Açmıyorum telefonlarını. :5:

ahh be canımmm kıyamam nolur üzülmeee :((
Bazı insanlar öyledir, sen değer veriyorsun diye oda değer verecek diye birşey yok, belki başka bir gün sanıyordur..Herşeyin vardır bir sebebi, bende 3.yılımızı kutlamamıştım unutmadım ama önceki sene kötü şeyler yaşadığımız için hatırlatmak istemedim, oda bana kızdı bu yüzdn her ne olursa olsun bzim yıldönümümüz demişti, unut geçmişi bugün önemli benm için demişti..

Sormadan bilemezsin sebebini, önce küsme bir sor , sebebini bir öğren, sebebini bilmeden tavır alırsan suçlu sen olursun, sebebini öğren sebepsiz yere ise eğer o zaman pişman et onu...

Ama bu konu ile ilgili kendini üzme, hayatta daha üzülecek neler var, elin oğlu hatırlamıyorsa hatırlamasın, sende onunkini hatırlama bakalım nasıl acı çekecek arkadaş .

ahh be canımmm kıyamam nolur üzülmeee :((
Bazı insanlar öyledir, sen değer veriyorsun diye oda değer verecek diye birşey yok, belki başka bir gün sanıyordur..Herşeyin vardır bir sebebi, bende 3.yılımızı kutlamamıştım unutmadım ama önceki sene kötü şeyler yaşadığımız için hatırlatmak istemedim, oda bana kızdı bu yüzdn her ne olursa olsun bzim yıldönümümüz demişti, unut geçmişi bugün önemli benm için demişti..

Sormadan bilemezsin sebebini, önce küsme bir sor , sebebini bir öğren, sebebini bilmeden tavır alırsan suçlu sen olursun, sebebini öğren sebepsiz yere ise eğer o zaman pişman et onu...

Ama bu konu ile ilgili kendini üzme, hayatta daha üzülecek neler var, elin oğlu hatırlamıyorsa hatırlamasın, sende onunkini hatırlama bakalım nasıl acı çekecek arkadaş .
Biraz zaman geçsin ararım, sorarım. Şu an ararsam, kötü şeyler söyleyebilirim. :50:

Biraz zaman geçsin ararım, sorarım. Şu an ararsam, kötü şeyler söyleyebilirim. :50:

evet bencede zamana bırak sakin ol, fevri davranırsan suçlu sen olursun, sakince sor dün bir problemin mi vardı de, benim doğum günümdü unuttun ve ben buna çok kırıldım de bakalım ne diyecek... Ama bence yüzyüze konuş ki yüz hareketlerinden neyin ne olduğunu anlayabilesin .. Sıkma canınııı

Kırgınlığınızı söyledikten sonra tavır yapacaksanız yapın.

Şu anda yaptığınız tavırı muhtemelen anlamıyordur.

Önce dinleyin sonra karar verirsiniz:34:

Ara söyle ! Ne diye içine atıyorsun ki ? Bizim tek sorunumuz bu zaten, içimize atmak ...
Sanki sonra herhangi bir şeyde yüzüne vurmayacaksın.
Aç konuş , kızgınlığının sebebini söyle. Gönlünü alsın bir bakalım, görelim nasıl alıyormuş ...

Ara söyle ! Ne diye içine atıyorsun ki ? Bizim tek sorunumuz bu zaten, içimize atmak ...
Sanki sonra herhangi bir şeyde yüzüne vurmayacaksın.
Aç konuş , kızgınlığının sebebini söyle. Gönlünü alsın bir bakalım, görelim nasıl alıyormuş ...
Katılıyorum.
Kesinlikle ara, tepkini belli et.
Kendi içinde yaşama.
Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı senin yaptığın.
Benim sevgilim değil böyle özel gün unutacak hoşuma gitmeyen rahatsız olduğum en ufak bir davranışı bile pat diye yüzüne çarpılır.
O an yanında değilsem telefonda da yapıyorum bunu hiç önemli değil. Önemli olan olay sıcakken tepkiyi göstermek ki işe yarasın.

Bozulup üzülmekte de çok haklısın bu arada.
Benim doğumgünüm eylül ayında, geçen yıl temmuz ayında çıkmaya başlamıştık sevgilimle. Daha 2 ay olmasına rağmen doğumgünüm için gayet güzel bir organizasyon yapmıştı. Hatta bu yıl geçtiğimiz temmuz ayında da 15 Temmuz ( tanışma ) 29 Temmuz ( çıkma ) yıldönümlerini dahi unutmadı ve kutladık beraber.

Taviz verme sakın.
Sorunlar karşılıklı konuşarak çözülür.
İçinde tutup kendi kendini sıkma. Paylaş mutlaka.

Benim için böyle şeyler çok önemlidir ve sevgilimde bilir bunu ve şuana kadar iki doğum günümüde beraber geçirdik unutmadı aylar öncesinden söylemeye başladı zaten.
Kesinlikle taviz verme tavrını koy baktınki çok umrunda değil sende önemseme özel günleri senin hissettiklerini bide o hissetsin bakalım.

Canım üzülme yaa benim erkek arkadaşımda geçen yıl unuttu ama nasıl çıldırdımm yüzüne vurdum,tarihi yanlış hatırlamıştır muhtemelen..şu an ezberlettim,ya aslında hediye filan değil öenmli olan,bu özel günü onu hatırlaması,iyi doğdun sevgilim dese bile yeter:16::16::16:

Arkadaşlar , dün en sonunda o kadar aramasından sonra açtım telefonu ;
Biraz konuştuk önce tabi ben soğuk konuşuyorum. Dedim ki ;
"ailem, en yakın arkadaşlarım, normal arkadaşlarım, tanıdıklarım, bankalar, alışveriş siteleri bile ya mesaj attı ya aradı, ya mail attı, en yakınım olan sen doğum günümü kutlamadın" dedim.
Sonra bu kendine hakaret etmeye başladı. Öküzüm ben , allah bei kahretsin falan. Ben de işim var kapatıyorum dedim.
Sonra iş çıkışına kadar görüşmedik. İşten çıktığımda o bekliyordu. Arabaya bindim, arka koltukta kocaman çiçek vardı. Özür diliyordu. Ben de affettim.
Ona kıyamıyorum işte. :26:

Back
X