E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Kızlar evliler ve bekarlar,
Sevdiğinizle tv izliyeceksiniz ama o açıyor istediği size söz hakkı düşmüyor mu,
hep izledikleriniz aynı şeyler mı yoksa zaten ayrı odalarda mı tv izliyorsunuz,
ya da zaten tv izleyemiyoruz birlikte mi diyorsunuz.
yorumlarr
Biz zaten tv seyretmeyi cok severiz beraber tabi vakit bulursak , o benle beraber dizi izler ben onla spor izlerim , o yatakda izleyerek uyumayi sever bende K K ya taktim son zamanlarda kafayi gec vakitlere kadar o uyuyor yanimda ben laptopda buralarda fink atiyorum :roflol:
kaydirigubbakcemilekumanda bende olacak kardeşim....o bana babadan yadigar.. kaptırmam walla ona...naniknanik
zaten genelde Tv izlemeyiz yaprak dökümü ve haberler hariç ama izleyeceksekte bende olur.. nedense onunda hiç gözü yoktur kumandada... degiştir demesi dahamı zevkli oluyo ne ..
kaydirigubbakcemile3 babadan mı yadigar,
değiştir deyınce de senı kumanda gıbı kullanmıs olmuyor mu kaydirigubbakcemile3 çok uyanıkmış :lepi:
zamanla ızledıgınız dızıler de aynı oluyor degıl mı zaten sositososito
Kumanda genelde bendedir hatta asla izlememi istemediği dizilere baktığımda bile tek kaşını kaldırır bakar ama değişte demez çok bilirim ben televizyonda hiç tarzı olmayan bir şeyi izlediğimde okuduğu dergileri tekrar tekrar karıştırdığını çok düşüncelidir bu konuda çoook canımm kocam benim...
sırnaşık şeyvalla uyanık muyanık ama degiştiren olursa efendim.. huyuma giderse her kanal onun olsun ama kafam atarsa stvde baslarız artık sabah aksam hayat dersi izlemeye.. okadarda agırlıgımız var elbet :roflol:
kaydirigubbakcemile3 iyi iyi
kumanda sende yani kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 komik olmuş,
sen onun sporunu izliyosun o senın dizini izliyor aslında anlayıslı davranıyorsunuz,
aaay ben spor ızleyemem dıyerek kaçmıyorsun odadan hihoyyyt
zaten öyle olunca 50-55 yasında cıftler gıbı ayrı odalarda ızlıyo oluyorsunuz degıl mı 2 tv ıle aksamları ayrı gayrı... bıraz uyum şart sanırım kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?