Sevgiliniz/einizle ayn kanal m izlersiniz? yoksa kumanda sava m var?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kızlar evliler ve bekarlar,
Sevdiğinizle tv izliyeceksiniz ama o açıyor istediği size söz hakkı düşmüyor mu,

hep izledikleriniz aynı şeyler mı yoksa zaten ayrı odalarda mı tv izliyorsunuz,
ya da zaten tv izleyemiyoruz birlikte mi diyorsunuz.

yorumlarr

pek tv izlemeyiz birlikte ama izlediğimiz zamanlarda aşkım mesala istediğini açar

ben de izlesin erkeğim diye ses çıkarmam:asigim: ama ben alıp değiştirsem izlemeyi çook istediği

bişey değilse hiç bişey demez

...benimki kumandaya yapışır,
istediğimi izletmez asla .....
:dilcikar:

ben esimle istedigi yeri her zaman izlerim ne olursa olsun, o da benimle izler...kesinlikle kumanda savasi yasanmaz bizde Allah 'a sükür

şimdilik kumanda kavgamız yok:)
herhangi birimizin izlemek istediği özel birşey
olmadığı sürece genellikle kapatıp dvd seyretmeyi tercih ediyoruz.
ama haberleri ikimiz de kaçırmayız.

benimki dizi manyağı olduğu için genelde ortak şeyleri izliyoruz
sadece aşk-ı memnu konusunda ayrılıyoruz o kurtlar vadisini izlemek istiyor klava:

hep eşlerınızle bırlıkte ızlersınız yani,...

Biz zaten tv seyretmeyi cok severiz beraber tabi vakit bulursak , o benle beraber dizi izler ben onla spor izlerim , o yatakda izleyerek uyumayi sever bende K K ya taktim son zamanlarda kafayi gec vakitlere kadar o uyuyor yanimda ben laptopda buralarda fink atiyorum :roflol:

kaydirigubbakcemile3 komik olmuş,
sen onun sporunu izliyosun o senın dizini izliyor aslında anlayıslı davranıyorsunuz,
aaay ben spor ızleyemem dıyerek kaçmıyorsun odadan hihoyyyt
zaten öyle olunca 50-55 yasında cıftler gıbı ayrı odalarda ızlıyo oluyorsunuz degıl mı 2 tv ıle aksamları ayrı gayrı... bıraz uyum şart sanırım kaydirigubbakcemile2

beraber tv izleme fırsatımız olduğu zaman,bazen onun istediğini izleriz bazen benim...bazen ortak müştereklerimizde buluşuruz...şimdilik adiliz ama evlenince ne olur sürekli beraberken bilmiyorum doğrusu:)))

kaydirigubbakcemilekumanda bende olacak kardeşim.... o bana babadan yadigar.. kaptırmam walla ona...naniknanik

zaten genelde Tv izlemeyiz yaprak dökümü ve haberler hariç ama izleyeceksekte bende olur.. nedense onunda hiç gözü yoktur kumandada... degiştir demesi dahamı zevkli oluyo ne ..

kaydirigubbakcemile3 babadan mı yadigar,
değiştir deyınce de senı kumanda gıbı kullanmıs olmuyor mu kaydirigubbakcemile3 çok uyanıkmış :lepi:

zamanla ızledıgınız dızıler de aynı oluyor degıl mı zaten sositososito

Kumanda genelde bendedir hatta asla izlememi istemediği dizilere baktığımda bile tek kaşını kaldırır bakar ama değişte demez çok bilirim ben televizyonda hiç tarzı olmayan bir şeyi izlediğimde okuduğu dergileri tekrar tekrar karıştırdığını çok düşüncelidir bu konuda çoook canımm kocam benim...

sırnaşık şeyvalla uyanık muyanık ama degiştiren olursa efendim.. huyuma giderse her kanal onun olsun ama kafam atarsa stvde baslarız artık sabah aksam hayat dersi izlemeye.. okadarda agırlıgımız var elbet :roflol:

hiiii, çok şirin yaaaa ev hayatı öyle demi, maşşallah
a.s. koçişler bir süre sonra efendı oluyorlar bır de diymi yaa Şeniz

kaydirigubbakcemile3 iyi iyi
kumanda sende yani kaydirigubbakcemile2

dizim oldugu zamanlarda bırlıkte bakarıs sonra reklam cıktıgında onun maç yorumları olan kanala gecerıss :roflol:

İkimizin de acayip bağımlısı olduğu bir şey yok tv de.. Benim 2 tane dizim var , eşimin de aynen...

Onları da izlemesek çok sorun değil.. O yüzden kumanda savaşı yok henüz ..

Ama zaman ne gösterir bilemiyorum:jeyyar:

Canim ben onla spor o benle dizi izliyor ama ben spor izlemeyi seviyorum o da dizi izlemesini seviyor hatda ben esim evde yokken bile spor programini severek izlerdim son seneler biraz azaldi esimde sevdigi diziyi seytermekten hoslanir hatda bir kac sene oncesine kadar sevdigi dizileri kaydederdim vakti oldugunda izlerdi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…