• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz/einizle ayn kanal m izlersiniz? yoksa kumanda sava m var?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşimle ikimiz futbol manyağıyız. genelde futbol programları izlenir bizim evde:D
hatta yarınki hacettepe gs maçına biletlerimiz hazır :D
dizi pek izlemeyiz.çok nadir var onları da eşimle birlikte izleriz.
uyum içindeyiz.

Bizde de tv kavgası olmaz.alkisalkisalkis
Zaten evlenene doğrudürüst kadar tv de izlemezdim.sengözlerimebaksanab
Hala da eşim evde yoksa nadiren tv açarım.Kadınlar genelde futbol prog yakınırlar ama ben futbola sempati duyduğumdan dolayı sıkıntı yaşamıyoruz.Uyum çok önemli genelde aynı şeylerden hoşlanırız kaydirigubbakcemile5 O açar ben izlerim

Bizde de tv kavgası olmaz.alkisalkisalkis
Zaten evlenene doğrudürüst kadar tv de izlemezdim.sengözlerimebaksanab
Hala da eşim evde yoksa nadiren tv açarım.Kadınlar genelde futbol prog yakınırlar ama ben futbola sempati duyduğumdan dolayı sıkıntı yaşamıyoruz.Uyum çok önemli genelde aynı şeylerden hoşlanırız kaydirigubbakcemile5 O açar ben izlerim

kaydirigubbakcemile3
komikmiş, ama siz normalde tv ızlemıyormuşsunuz ne açsa ızlerım der gıbı söylemıssınız
uyumlu olmanız ne guzel tw konusunda.. hihoyyyt

Geçmiş..

Son düzenleme:
eşimle ikimiz futbol manyağıyız. genelde futbol programları izlenir bizim evde:D
hatta yarınki hacettepe gs maçına biletlerimiz hazır :D
dizi pek izlemeyiz.çok nadir var onları da eşimle birlikte izleriz.
uyum içindeyiz.

siz maç düşkünüsünüz anladıgım kadarıyla,
evde de maç kanalı da var oh deymesinler keyfinize kaydirigubbakcemile2

Verdiğin örnek için teşekkürler a.s.

Buyrun bir de burdan yakın , kıskançlığın sonucu... Ben de kıskancım ama bizim evde kıskanmanın esamesi okunmaz , elimde olmayan bir huyum yüzünden(kıskançlık) eşime güvenmiyormuş

durumuna düşürmem kendimi, onu da güvenilmez biri konumuna tabi ...

Elimizde olmayan duygularımızı frenlemek lazım , doğru olmadığını düşünüyorsak tabi..

Bırakın reklamı , en masum dizide bile açık giyinen kız yok mu; o zaman hiç tv izlemememiz , hatta dışarı çıkmamamız, tatile gitmememiz (çünkü plajda da bir sürü bikinili kız var) lazım...

Ki bu da şu anlama gelir , yaşamayalım o zamanCADIARZU

Arkadaşınıza bunları söyleyin , gerekirse KK ya bi süre takılsın , gör bak o zaman nasıl değiştiriyoruz onu yerimseniben

katılıyorum,
mısal normal bır dizi herkesın ızledıgı en revacta olan diziyı actıgımızda malum bır yıgın guzel bayan var acık sacık gıyınıyorlar hangı bırıne takılıcaz kı o guzel bu guzel şu guzel bu cekıcı o alımlı ohoooo alır basını gıder, zor bır durum

ama yıne de adamı kontrol etmekte yarar goruyorum kaydirigubbakcemile5

yani odiziyı neden ızlıyor acaba bır bayan ıcın mı yoksa cıdden beegnıyor mu dıye bakmak lazım,
ama kumanda bende olur ben tv ızlerken kaydirigubbakcemile2 ya kapanır tv ya bende olur :kızgın:

:içelim: aynen katılmamak elde degil...Şeniz

siz maç düşkünüsünüz anladıgım kadarıyla,
evde de maç kanalı da var oh deymesinler keyfinize kaydirigubbakcemile2

evet cnm küçük kızımıza bile gs kıyafetlerii formaları giyidiriyoruz:D
oğlum olursa ilerde inşallah allah nasip ederse futbolcu yapıcaz onu da :D

Askimla beraber mac izlemeye bayiliyoruz :asigim: ikimizde fanatik Galatasaray'li olunca haliyle futbol konusunda uyum sagliyoruz cok sükür :Saruboceq:
Dizim olursada beraber izleriz tabi o saatte bi film veya futbol programi yoksa sırnaşık şey askim daha cok film izlemeyi seviyor ee benide yavas yavas kendine benzetti :lepi:
Bi tek Kurtlar Vadisinde ayri düsüyoruz, aman ha dizi baslasin bitene kadar ne rahatsiz edilecek ne baska bisey olacak kafamçokkarıştı

aynen kurtlar vadisi bak onu nasıl da unutmuşum.
perşembe günlerinden nefret ediyorum bu yüzden. eşim açıp ona bakıyor. bende oyalanacak başka bişiler buluyorum.bi özeti oluyor bide yeni bölümü ilallah bitmek bilmiyor sinir dizi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

mmm tabı bır yanda kk bır yanda tv
cırkın kanal açılınca bahaneyle kkya koşuyorsunuz doğal olarak kaydirigubbakcemile3

evet kk ne koşuyorum kaydirigubbakcemile3
ama ilginçtir eşim ondan ayrı takılmamıda pek sevmez.gözünün önünde olayım ister
yani çoğu zaman pc nin başından kaldırır yanına götürür beni
ne yapsın adam bana çok aşık bensiz duramıyo-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

evet kk ne koşuyorum kaydirigubbakcemile3
ama ilginçtir eşim ondan ayrı takılmamıda pek sevmez.gözünün önünde olayım ister
yani çoğu zaman pc nin başından kaldırır yanına götürür beni
ne yapsın adam bana çok aşık bensiz duramıyo-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

hahahay :)) aşuk mu hihoyyyt eyı eyı,
bır de dogrusu böyle aslında, ayrı gayrı odalarda tv ızleyenler işte 30 yıllık evlıler falan gıbı gelıyor bana tamam baska tv ızlemek lazım ben bıle aynı kanalı ızlemeyı sevmem hele tvyı tek basıma ızlemeyı severım ama yanında otururum ama ızlemem sanırım
ay ne gıcık bısey bu paylasım kafamçokkarıştı yanında laptop bakınırım sanırım ben ya da kıtap neyım okudum kaydirigubbakcemile5

eşimin tv le pek alakası yoktur ben ne izlersem onu izler yada izliyo gibi yapar :) maç olursada zaten beraber izleriz bende severim maç izlemeyi öle geçinir gideriz...

Back
X