- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Sevgilinize çok kırıldınız, gücendiniz..
Ne yaparsa gönlünüzü alabilir?
Hadi erkeklerin içindeki odunu kırıp onlara yol gösterelim
Önce yaptığı eşekliği anlayacak ve bunu anladığına samimiyetle inandıracak. Sonra ilgi, ilgi, ilgi, ilgi.... Sevimlilik yapacak, minik sürprizler hazırlayacak. Azcık o saksıyı çalıştıracak işte.
Bir erkek arkadaşım nişanlısından ayrıldı. Kız nişanı bozdu. Çocuk da çok seviyordu. Geçen hafta kız için yaptıklarını gördüm de kıskandımZaten hep başkalarına yapılanları seyrederim Ben bahtsızım gönül almayı bilen erkek konusunda
Önce yaptığı eşekliği anlayacak ve bunu anladığına samimiyetle inandıracak. Sonra ilgi, ilgi, ilgi, ilgi.... Sevimlilik yapacak, minik sürprizler hazırlayacak. Azcık o saksıyı çalıştıracak işte.
Bir erkek arkadaşım nişanlısından ayrıldı. Kız nişanı bozdu. Çocuk da çok seviyordu. Geçen hafta kız için yaptıklarını gördüm de kıskandımZaten hep başkalarına yapılanları seyrederim Ben bahtsızım gönül almayı bilen erkek konusunda
Yaptigi esekligi anliycak...ve yaptiginin eseklik oldugunu sana inandirmaya caliscak...
:))))))))
aynen bende hep başkalarına imrenirim bu konuda benim karşımda ki her zaman odun olur ne istediğimi o an ne beklediğimi ne duymak istediğimi bile umursamaz susar odunnnnnnnnnn bende çok şanssızım bu konularda işte hep öküzlere denk geliyorum
kimilerini görüyorum ne diller döküyolar ne sözler ne ilgi ama bize gelen bi tane odun
offf ben erkek olsam ne romantik olurdum varyaa kız arkadaşımı mest ederdim ama işte karşımda ki erkek hiç bir zaman beni anllmıyorrr bende aartık pes ettim ne kadar ekmek o kadar köfte bana ilgi göstermeyen odunlara ilgi duymıcam artık
Yok ben muhtemelen biliyorumdur da o da bunu anladığını bana inandıracak :)))))))
Bahsettiğim nişanlı arkadaşım kızın gönlünü alma konusunda eşcinsel bir arkadaşından tavsiyeler aldı. Adam öyle fikirler verdi ki tüh dedim yahu kadınlar için büyük kayıp
ben eşimle nişanlıyken bir gün kitabının arasında eski sevdiği kıza hitaben yazdığı mektubunu okumuştum gizliceçok güzel şeyler yazmış hiç bana öyle şeyler yazmadı..
ama bence nedeni hep okız peşinden koşturduğu için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?