Sevgiliniz/eşiniz gönlünüzü nasıl alabilir? ;)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
149
158
İstanbul
Sevgilinize çok kırıldınız, gücendiniz..

Ne yaparsa gönlünüzü alabilir?

Hadi erkeklerin içindeki odunu kırıp onlara yol gösterelim

ne yaparsa değil,nelerlerleeerrrr yaparsa olucaktı

vallahi kedi gibi etrafımda dolanması lazım,türlü şaklabanlıklar yapması,beni güldürmesi lazım..
ama bnim gene de ona kızgın davranmam lazım..
ama ama ama onun gene de yılmayıp, üstüme dahaa da çok düşmesi,beni şımartması lazım..
vs vs vs

Gönül almak icin bisürü secenek var da, hic birini bilmiyorlarki ya da islerine gelmiyor..
Önce megin dedigin gibi az bucuk espiler yapip gül cemalimi güldürecek
sonra gelsin ufak jestler, hizmetler, evet sen hakliydin demeler ( ama demiyor) :95: :89:

Son düzenleme:
Eşim oğlak burcu, bende yay.Dolayısı ile ben çok iyimser biriyimdir küs kalamam zaten o kendini çok ağırdan satar..bir kadından daha nazlıdır.Düşünüyorum kadın olsadı kendini kimseye vermez evde kalırdı
Amabeni sevindirmek istiyorsa neler istediğimi biliyordur zaten yapabilirsin der mesela o günlerde almak istediğim bir şey varsa..

Önce yaptığı eşekliği anlayacak ve bunu anladığına samimiyetle inandıracak. Sonra ilgi, ilgi, ilgi, ilgi.... Sevimlilik yapacak, minik sürprizler hazırlayacak. Azcık o saksıyı çalıştıracak işte.

Bir erkek arkadaşım nişanlısından ayrıldı. Kız nişanı bozdu. Çocuk da çok seviyordu. Geçen hafta kız için yaptıklarını gördüm de kıskandım Zaten hep başkalarına yapılanları seyrederim Ben bahtsızım gönül almayı bilen erkek konusunda

Yağmurluk sevdiğin oğlak burcumu yoksa..
bende çoğu zaman alttan alan taraf oluyorum..zaten eşim kaba biri değildir aama öyle incelikleri yoktur..sürprizler gibi..

bana gülümsemesi hemen yumuşamamı saglıyor :):) hemen barışmamak için yorganı üstüme çekerim ki yüzünü görüp hemen yumuşamayım diyee oda zaten gülümser sarılır bunlar bana yetiyor ama bukadarcıkla sınırlı kalmasa keşke ama bendede hata var hemen yumuşamasam belki süpriz yapacak yaaa neyse

hmm ablacım düşünelim az birazz

ben geçen gün sevgilime trip atmıştım görüşemiyoruz falan diye
ertesi gün bir baktım işyerime çiçek geldi
içindeki nota da kendi yazdığı şiiri yazmış
bütün kızgınlık sinir stres gitti

Yaptigi esekligi anliycak...ve yaptiginin eseklik oldugunu sana inandirmaya caliscak...

:))))))))

aynen bende hep başkalarına imrenirim bu konuda benim karşımda ki her zaman odun olur ne istediğimi o an ne beklediğimi ne duymak istediğimi bile umursamaz susar odunnnnnnnnnn bende çok şanssızım bu konularda işte hep öküzlere denk geliyorum
kimilerini görüyorum ne diller döküyolar ne sözler ne ilgi ama bize gelen bi tane odun
offf ben erkek olsam ne romantik olurdum varyaa kız arkadaşımı mest ederdim ama işte karşımda ki erkek hiç bir zaman beni anllmıyorrr bende aartık pes ettim ne kadar ekmek o kadar köfte bana ilgi göstermeyen odunlara ilgi duymıcam artık

bak gönlümü nasıl alabilir kısmını yazmayı unutmuşum
öncelikle türlü naz ve kaprislerimi barışana kadar çekicek
sonra hatasının farkında olup özür dileyip yaptığı hatayı bir daha tekrarlamıcak olmasına inanadırıcak beni
sonra ben yumuşayana kadar türlü güzel laflar edip yumuşatıcak beni vs

Yaptigi esekligi anliycak...ve yaptiginin eseklik oldugunu sana inandirmaya caliscak...

:))))))))

Yok ben muhtemelen biliyorumdur da o da bunu anladığını bana inandıracak :)))))))

Bahsettiğim nişanlı arkadaşım kızın gönlünü alma konusunda eşcinsel bir arkadaşından tavsiyeler aldı. Adam öyle fikirler verdi ki tüh dedim yahu kadınlar için büyük kayıp

Son düzenleme:

kız zaten o eşcinsel olduğu için o fikirleri vermiş bence neden çünkü o kadın gibi ya kadınları duygularını anlıyor işte neyden hoşlanıcaklarını falan emin ol normal bir erkek olsaydı oda odun şeyler düşünürdü
off bu erkekler hiç bizi anlamıyorlar ya halbuki anlasalar ne kadar mutlu olurduk dimi
ben karad iyosam mesela o onu gerçekten kara olarak anlıyor mesela aslında kadın kara diyorsa bişiye aslında onda grilikde vardır yani mesela tamam diyosam kızdığım zaman o demek oluyo ki bak çok sinir oldum bu lafına ama sırf şuan anla kızdığımı diye imalı tamam diyorum ama erkek onu net tamam olarak anlıyor sinir oluyorum

bazen karşımda ki erkeğin beynini açıp istediğim şekilde şekillendirmek içine bi kaç avuç romantiklik atmak istiyorum

ben eşimle nişanlıyken bir gün kitabının arasında eski sevdiği kıza hitaben yazdığı mektubunu okumuştum gizliceçok güzel şeyler yazmış hiç bana öyle şeyler yazmadı..
ama bence nedeni hep okız peşinden koşturduğu için..

ben ilişkinin başında bana yapıp yapıp özür dileme dedim çocuk bi yıl özür dilemedi benden sebebini sordum sen öyle demiştin dedi ben onu öylesine artistlik olsun diye dedim ciddiye almış
şimdi bende dicem özür dilesin hediyeler alsın vs ama bi erkek ne kadar üstüne düşerse kadın milleti cıvıgını çıkarır benimkide bu durumu çözdü artık işi şebekliğe vuruyo bende gülüyorum bedavaya barışıyoruz

özür dilemeyip türlü güzel sözlerle gönlümü almadıktan sonra bana ne dese boşş gene bi yerden kavga çıkar kesin çünkü gözümde hala hatasını anlayamamış bir öküzdür

niye saklıyomuş o mektubu hala

ilk benden özür diler sen haklıydın der. sonra buluşmamızda özür dilerim aşkım yapmicam bi daha felan diyip öper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…