Sevgiliniz/eşiniz 'in şehirdışına gitme durumu

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
Sevgiliniz veyahut eşiniz şehir dışına maça gitmesine tepkiniz ne olurdu? Sevgilim gitmek istiyor, daha önce İstanbul'a felan gitti ama bu sefer ben biraz alındım. Maça gideceğine buraya gelmesini isterdim. Bir ay oldu görüşmeyeli. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Maça giderse buraya gelmesi 3 hafta neredeyse 1 ay sürecek. Sizce boşuna mı alınıyorum acaba..

Evet boşuna alınıyorsun
Sevgilisiniz diye hayatı sana göre yaşamak zorunda değil
Tabi sen de ona
Gitmek istıyorsa gidecek

Evet boşuna alınıyorsun
Sevgilisiniz diye hayatı sana göre yaşamak zorunda değil
Tabi sen de ona
Gitmek istıyorsa gidecek
Bana göre yaşasın demiyorum ki.. Özlüyorum ve gelme imkanı varken maça gitmek istemesine biraz bozuldum

Başka bir şey olsaydı haklısın derdim ama konu maç olunca erkekleri çözemiyorum Maç gerçekten çok kutsal bir amaç !!!, kendinle futbolu karşılaştırırsan vallahi billahi sen üzülürsün.
Sanırım haklısınız. Bir ay olmuş imkanım varken sevgilimin yanına gideyim demiypr da

Soyle dusunun oyleyse arkadaslariyla disari cikmasin yaniniza gelsin, maca gitmesin yaniniza gelsin, yapmak istedigi seyleri yapmasin sadece yaniniza gelmeye ayarlasin herseyi bence siz sehir disina cikmasina alinmissiniz gibi.

Evet boşuna..
Eşim haftaya 1 hafta şehir dışında olacak iş için ama maç da olsaydı sorun etmezdim, onun için mutlu olurdum aksine, bu yoğun hayatımızda kendini mutlu edecek bir hobisi için vakit bulacak diye..

Dert etme, özlemek zordur ama herkesin ,kendine ait bir dünyası da var, mutlu olduğu başka şeyler de var.

Su futbol felan cok bos isler. Ne anliyorlar gidip deli gibi bagiriyorlar maclarda. Bana aptalca geliyor takim tutmak. Bi de kalkip sehir disina maca gitmek bos bosuna bir is.

Haklısınız, belki de bencillik ediyorum

Bi donem eşim zırt pırt şehir dışına çıkıyodu şimdi ordan çıktı gerçi dizimin dibinde artık :)

bence yaptığı saçma senin yanına gelme ihtimali varken gelmeli. insan sevdiğini özler. valla benim ne arkadaşlarım vardı futbol delisi futbol da oynayan fakat sevgilisi icin feragat eden. sevgiliyle bir tutulacak veya sizin üzüleceğinizi bir konu degil futbol.haklısınız alınmakta ama engellemeyin gitsin

Haklısınız, belki de bencillik ediyorum
Ben anlıyorum seni, özlemek, bir dahaki görüşmenin sarkacak olması, bu üzüyor, çok haklısın ama bir de onun açısından bakmalısın.

Eğer normalde ilgisinden ilişkinizden memnunsan bunu sorun etmemelisin.
Maça gidince mutlu olacak bu sana da güzel yansıyacak.
Ama sorun edersen sıkıntı yaşarsınız.
Tarafını seç

Zaten gitme konusunda sıkıntı çıkarmayacağım. gitme desem yine içime sinmez. Teşekkür ederim napalım gitsin bari:)

Bu arada futboldan nefret eder oldum ki zamanında sever, izler, takip ederdim..
Önce babam sonra eşim soğuttular sağolsun, şimdi yeşil saha görsem kusmak istiyorum

Buna rağmen gitmesine ses etmezdim, fedakarlık örneğiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…