- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Bana göre yaşasın demiyorum ki.. Özlüyorum ve gelme imkanı varken maça gitmek istemesine biraz bozuldumEvet boşuna alınıyorsun
Sevgilisiniz diye hayatı sana göre yaşamak zorunda değil
Tabi sen de ona
Gitmek istıyorsa gidecek
Sanırım haklısınız. Bir ay olmuş imkanım varken sevgilimin yanına gideyim demiypr daBaşka bir şey olsaydı haklısın derdim ama konu maç olunca erkekleri çözemiyorumMaç gerçekten çok kutsal bir amaç !!!, kendinle futbolu karşılaştırırsan vallahi billahi sen üzülürsün.
Akşam 9da başlıyor maç ve bulundugum şehre birhayli uzak..Sen de gitseydin maça.
Ortak bir noktada buluşmuş olurdunuz.
Her ikiniz de haklısınız da orta yol bulmalı.
Uzak mesafe ilişkisi kolay değildir maalesef.
Haklısınız, belki de bencillik ediyorumEvet boşuna..
Eşim haftaya 1 hafta şehir dışında olacak iş için ama maç da olsaydı sorun etmezdim, onun için mutlu olurdum aksine, bu yoğun hayatımızda kendini mutlu edecek bir hobisi için vakit bulacak diye..
Dert etme, özlemek zordur ama herkesin ,kendine ait bir dünyası da var, mutlu olduğu başka şeyler de var.
Aslında ben de iyi bir izleyiciyim ama burda sevgilisi varken maça gitmesi ne bileyimSu futbol felan cok bos isler. Ne anliyorlar gidip deli gibi bagiriyorlar maclarda. Bana aptalca geliyor takim tutmak. Bi de kalkip sehir disina maca gitmek bos bosuna bir is.
Bende sinir olurdum cidden. Mok mu var macta, gelsin senin yanina isteAslında ben de iyi bir izleyiciyim ama burda sevgilisi varken maça gitmesi ne bileyim
Ben anlıyorum seni, özlemek, bir dahaki görüşmenin sarkacak olması, bu üzüyor, çok haklısın ama bir de onun açısından bakmalısın.Haklısınız, belki de bencillik ediyorum
Su futbol felan cok bos isler. Ne anliyorlar gidip deli gibi bagiriyorlar maclarda. Bana aptalca geliyor takim tutmak. Bi de kalkip sehir disina maca gitmek bos bosuna bir is.
Zaten gitme konusunda sıkıntı çıkarmayacağım. gitme desem yine içime sinmez. Teşekkür ederim napalım gitsin bari:)Ben anlıyorum seni, özlemek, bir dahaki görüşmenin sarkacak olması, bu üzüyor, çok haklısın ama bir de onun açısından bakmalısın.
Eğer normalde ilgisinden ilişkinizden memnunsan bunu sorun etmemelisin.
Maça gidince mutlu olacak bu sana da güzel yansıyacak.
Ama sorun edersen sıkıntı yaşarsınız.
Tarafını seç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?