- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Yok engellemem b,k var sanki gitsinbence yaptığı saçma senin yanına gelme ihtimali varken gelmeli. insan sevdiğini özler. valla benim ne arkadaşlarım vardı futbol delisi futbol da oynayan fakat sevgilisi icin feragat eden. sevgiliyle bir tutulacak veya sizin üzüleceğinizi bir konu degil futbol.haklısınız alınmakta ama engellemeyin gitsin
Daha önce de yine maç için İstanbula Sivasa Kayseriye gittiği oldu. bu sefer ki gideceği yer Antalya belki biraz etkisi vardır :))Soyle dusunun oyleyse arkadaslariyla disari cikmasin yaniniza gelsin, maca gitmesin yaniniza gelsin, yapmak istedigi seyleri yapmasin sadece yaniniza gelmeye ayarlasin herseyi bence siz sehir disina cikmasina alinmissiniz gibi.
Üniversitede takıldığım bir ayı bana demişti ki,
Sen kendini mesela Arifle nasıl kıyaslarsın adamın Manchestera attığı golü gördün mü?
ben şok,ben iptal
Maç ve sen arasinda tercih yapmasi konusunda bence alingan davranma cunku onceligi mac olacaktir cogu böyle bunlarin:)
Ayy çok güldüm buna yaÜniversitede takıldığım bir ayı bana demişti ki,
Sen kendini mesela Arifle nasıl kıyaslarsın adamın Manchestera attığı golü gördün mü?
ben şok,ben iptal
Çok sinir bozucu aslında.Maç ve sen arasinda tercih yapmasi konusunda bence alingan davranma cunku onceligi mac olacaktir cogu böyle bunlarin:)
Ayy çok güldüm buna ya
Benimki askere gitti geldi halen aynı. Askerde maça gidebilse bence giderdiYaa, bunun kavgasini bizde cok yapmistik canim. Benimki git görünümlü gitmeydiTripler falan atmistim Şuan askerde keşke gitmeseydim seninle kalsaydim diyor Eminim geldiginde tekrar gitmek isteyecek, dedikleri gibi mac biraz sıkıntılı ya :) Ama sende tepkini belli et gorusemiyoruz tarzinda. Belki vazgecip yanina gelebilir ..
Şimdi googledan baktım ben de neymiş diyeO zaman zonk olduydum ama aklima simdi geldikce guluyorum ben deBu konudaki baska beni benden alan yer, yillar sonra Arifin Manchestera Attigi Gol un , Songul karli iccamasirsiz videosunun takma adi haline gelmesi
İstemiyorum gitme demek istemiyorum açıkçası. İçime sinmez, evli olsak ben de giderdim:)Eşim gitmek istiyor,
Ben istemiyorum diye gitmiyor. .
Şehir içinde izlemeye gidiyor. .
Sevgili istediğini yapsın. .
Pek sevmiyorum ben . .İstemiyorum gitme demek istemiyorum açıkçası. İçime sinmez, evli olsak ben de giderdim:)
İnşallah evlenince gidersiniz birlikteİstemiyorum gitme demek istemiyorum açıkçası. İçime sinmez, evli olsak ben de giderdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?