Sevgiliniz/Eşiniz Kıskanç Mı?

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.150
333
Merhaba hanımlar;
Öncelikle herkese bu karantina günlerinde sabır diliyorum. Umarım bir an önce atlatırız bu günleri.. :KK14:
Konuma gelecek olursak erkek arkadaşım aşırı kıskanç. Ben biraz rahat büyüdüm aile bakımından o yüzden aşırı yadırgıyorum. Size de sormak istedim normal mi hareketleri değil mi diye ve sizin ilişkinizdeki kıskançlık seviyesini merak ettim.
Örnek vermem gerekirse;
Hiçbir erkeğe tahammülü yok. Erkek bir arkadaşım olamaz yani. Olsa bile evli olması lazım yada çocukluğumdan iyi tanıyor olmam lazım. Diğer türlü sosyal medyada ekli olmasından bile sorun çıkarır görüşmekten bahsetmiyorum bile.
Giyim tarzı olarak bakımlı hatta kokoş denilecek biriyim. Kıyafetime karışmaz fakat çok göğüs dekoltesi vermişsem değiştirmemi ister.
Spor salonuna gitmemi istemez 🤦🏻‍♀️ En çokta bu noktada sinir oluyorum. Neymiş spor hocalarını sevmiyormuş evde de yapabilirmişim YouTube’dan video izleyerek.
Bunları anlatınca yapı olarak maço gibi izlenim oluşmuş olabilir ama tam tersi. Genelde ilişkide carlayan benimdir o alttan alan taraf olur. Yinede bu kıskançlık konusu bazen beni geriyor.
Sizde durumlar nasıl merak ettim.
Sorun olarak algılamam gerekir mi?

O ne ya öyle?
Arkadaşlarınıza falan karışmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum, herkes sınırını bilmeli. Spor salonu konusunu da oturup konuşun derim.
Ha benimkini soracak olursan
Ben karıştırmıyorum, karışmaz da zaten.
Bizim tek problemimiz tanımadığımız insanlar.

Kendine güveni mi eksik acaba? Genelde aşırı kıskanç insanların özgüven sorunu oluyor.
Bilmiyorum ki olabilir. Sanırım beni fazla güzel buluyor bi keresinde öyle demişti sen bana nasıl baktın gibisinden. Ama o kadar da bi güzelliğim yok yani normalim

Eşimde öyle sevgiliyken hiç karışmazdı hiç bişeyime . sonra ciddiye bindi eyvaaahh tv de masterchefte kilolu sarışın biri vardı zayıflasa yakışıklı olur valla dedim diye ayrılma noktasına geldi yüzü kıpkırmızı olmuştu sinirden. en sevdiğim taytımdan ayırdı beni eteklerimi giydirmiyor, spora göndermiyor, ama Allah için sosyal medyamda kim ekli diye bakmaz telefonumu karıştırmaz. ama yanımdayken etek tayt falan giyebiliyorum. alıştım ben. Eğer sevgisinden saygısından seni mahrum etmiyor ilgileniyorsa ve dürüstse bu sebeplerden bırakma derim. Dekolte giymek zorunda değilsin. Çok açık giyinmeden de kokoş olabilirsin. :)

Merhaba hanımlar;
Öncelikle herkese bu karantina günlerinde sabır diliyorum. Umarım bir an önce atlatırız bu günleri.. :KK14:
Konuma gelecek olursak erkek arkadaşım aşırı kıskanç. Ben biraz rahat büyüdüm aile bakımından o yüzden aşırı yadırgıyorum. Size de sormak istedim normal mi hareketleri değil mi diye ve sizin ilişkinizdeki kıskançlık seviyesini merak ettim.
Örnek vermem gerekirse;
Hiçbir erkeğe tahammülü yok. Erkek bir arkadaşım olamaz yani. Olsa bile evli olması lazım yada çocukluğumdan iyi tanıyor olmam lazım. Diğer türlü sosyal medyada ekli olmasından bile sorun çıkarır görüşmekten bahsetmiyorum bile.
Giyim tarzı olarak bakımlı hatta kokoş denilecek biriyim. Kıyafetime karışmaz fakat çok göğüs dekoltesi vermişsem değiştirmemi ister.
Spor salonuna gitmemi istemez 🤦🏻‍♀️ En çokta bu noktada sinir oluyorum. Neymiş spor hocalarını sevmiyormuş evde de yapabilirmişim YouTube’dan video izleyerek.
Bunları anlatınca yapı olarak maço gibi izlenim oluşmuş olabilir ama tam tersi. Genelde ilişkide carlayan benimdir o alttan alan taraf olur. Yinede bu kıskançlık konusu bazen beni geriyor.
Ne diyebilirim ki?
O öyle erkek arkadaşınız domine edilebilen onların deyimiyle söz dinleyen bir kadın istiyosa, sizinle olmayacak.
Ya da siz kendinize karışmayan birisini istiyorsanız, bu adamla olmayacaksınız, istediğinizi yapacaksınız.
Kimse size ilişki yaşamanız için silah dayamıyor.
Beklentiler uymuyorsa önce uzlaşma denenir olmuyorsa da yollar ayrılır.

Şey istiyor galiba... bunu bi eve kapatayım evin camları da olmasın kapiyi da kitleyim bir tek ben göreyim hatta bi tek ben yanındayken nefes alsın falan...

.

Son düzenleme:
En son ilişkim de böyle idi hatta daha da fazlasi anlatsam şok olursunuz. Bende çok rahat büyüdüm ama inanilmaz kiskanlikta revel anlatmiştim şonuç yürümedi

En son ilişkim de böyle idi hatta daha da fazlasi anlatsam şok olursunuz. Bende çok rahat büyüdüm ama inanilmaz kiskanlikta revel anlatmiştim şonuç yürümedi

İlişkiniz yeni mi ? Sevgilin güven sorunu mu yaşamış daha önceden ?
Ben eşimde 18 yaşında tanıştım. Aşığım falan ama aşırı kıskançlık yapıyordu artık ben dayanamaz hale gelmiştim kavga ediyorduk düzelicem diyordu sonra gene aynı böyle böyle iniş çıkış 2 sene geçirdik.
Sonra beni tanıdı nasıl biriyim , toplumda nasılım fln diye öyle kıskançlık yapmadı hiç yani onla konuşma bu kim fln gibi. Hattta ne sosyal medyaya ne giyimime karışır. Tek başıma kaç kez yurt dışı yaptım hep destek oldu.
İlk zamanlar hem küçüklüğünden hemde beni tanımadığından öyleydi sanırım.
12 yıldır beraberiz bunun 4 yılı evli , kıskançlık kaynaklı bir sıkıntımız şuanda yok.
Yani huyumu kıskanç yoksa kime güveneceğini mi bilmiyor ayrımı önemli. Huyu kıskanç ile ömür geçmez çünkü bitmez sorun.

Bilmiyorum ki olabilir. Sanırım beni fazla güzel buluyor bi keresinde öyle demişti sen bana nasıl baktın gibisinden. Ama o kadar da bi güzelliğim yok yani normalim
Size göre kendini yetersiz buluyor o zaman dış görünüş olarak. Bir nevi eziklik hissediyor olabilir. Çok güzel olduğunuzu düşünmesi de bu hareketleri yapmasına bir sebep olmamalı zaten. Biz böyle sorunlar yaşamıyoruz. Bana karışamazsın edemezsin demiyorum erkek arkadaşıma ama kendisi zaten karışmıyor. Sen nerede ne yapman gerektiğini bilirsin der genelde. Öyle de olmalı zaten. Tanımadığımız insanlar için sadece birbirimizi uyarırız.

Merhaba hanımlar;
Örnek vermem gerekirse;
Benim eşim arkdaslık ve nişanlılık döneminde böyleydi evlenince yavas yavas aştık bunları.birazda kaybetme korkusundan yapıyordu.hala kıskanclıgı var ama dozunda cok Şükür.evlenip coluk cocuga karısınca oturuyo bazı seyler

Back
X