• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz/Eşiniz size ne sıklıkta hediye alır?

Tam içimi dökeceğim bir yer çok teşşekkür ederim canım benim öküz bana bişi almadı buyıl geçen doğum günüm çıkmayıl dönümü sevgililer günü hiiçç almadıı allahdan bende almamışım ama onun doğum gününde aldım birde eşşek hepsini bir günde tek hediyeyle geçiştiriyor bir arkadaşım var onunda sevgilisi nezaman görmeye gelse hediyesi ve pastasıyla görür sinir oluyorum her aklıma geldikçe kafasını koparasım geliyor off yaavv . ağustosdada beni gördüğü ilk gün var ogünde almazsa söylerim artıkk atar tutar herzaaman yok çok değerlisin falan değerliysem hani hediyem değilmi ama

ahh nişanlıyken benimkide alırdı şimdi yok inş her zaman öyle olur.gerçi evlendikten sonrada aldı birkaç sefer şimdi yok okadarda söylüyom gerçi onlarında işi zor n cok özel gün var

Son düzenleme:
.......................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Hic almaz :mymeka: Birkerede beni düsünerek ve ben hicbirsey söylemeden kendiliginden birsey alsa kafami kiricam :kahve:

sürekli hediye almaz eşim bana..
ama eve iki çikolatayla bile gelmesi beni çok mutlu eder..
o da en büyük hediyem zaten..:asigim:

Her fırsattta alır Aşkım benım. bazen gercekten hediyeye doydum derim yani
kırmızı gülleri hiç saymıyorum o zaten her buustugunuzda elinde kırmızı gülle gelıyo canım benım ya

ozel gunlerde mutlaka alır..
onun dısında benım begenecegımı dusundugu brseylerle karsılarsa arada da olsa surprız yapar:asigim:

askımı tek gecerım wala bu konuda sureklı hedıye alır askıtom bana en son fotograf makınesı aldı
bıseye guzel demem yeter onun ıcın:P:P

benim aşkımcım her buluştuğumuzda bi hediye alır.. cebinde parası yoksa bile çikolata falan getirir. bitanem benim yaaa. zaten genelde ufak hediyeler alır napsın öğrenci daha:) öle görünce bunu aşkıma alıım diye alır gelir :) tabi özel günlerimizde mutlaka benim en sevdiğim kır çiçeklerinden alır yanına da güzel bi hediye verir. bitanemciimi ösledim bak şimdi yaa :(

nişanlım bi şeye ihtiyacım olduğu ya da bişeyi almaya hevesli olduğumu anladığı anda bulur buluşturur ve o her neyse alır getirir sağolsun :asigim:

yılbaşında alır diye bekledim almamış,ben de hediye almıştım ona,çok utandı,ertesi gün sana çiçek alayım mı diye soruyor,ne romantik değil mi:((

benim ki sağolsun doğumgünlerime özel bi hediye yöntemi belirledi.ya
gıcık hergün sabah akşam binkere arar sorar.doğumgünümde bi kere bile aramaz.ben ararım onuda açmaz .her doğumgünümde böyle oldu 6 yıldır.deli ediyo beni:)bide diğer özel günlerde ne alayım aşkım söle alayım valla alırım der ama ben öyle hediyeyi napayım.bikerecik çiçek aldı.bi kerede kolye almış utana sıkıla verdi.komediydi.utanıyomuş hediyeleşmekten.nasıl alıştıracağım onu bilemedim.ben herfırsatta hedieyeler alırım.

benim sevgilim hediye almayı sever..
özel günlerde mutlaka alır ama normaldede ufak tefek şeyler kesin alır ben severim diye...
mesela nazar boncuklu bileklik almıştı en son..

Back
X