Sevgiliniz/Eşiniz telefonunuzda ne diye kayıtlı?

öyle arayışlar içinde değiliz ki baby o aradığında ekranımda yusufumm yazıyorya binlerce kez tekrardan içime işliyor

kıyamam ben sana...mutluluğunuz daim olsun inşallah, sonsuza kadar ayrılmayın

pardon canım yeni görmüşüm...aaa bak hiç olmadı bu, sizin gibi taze aşıklardan daha yaratıcı şeyler beklerdim

kıyamam ben sana...mutluluğunuz daim olsun inşallah, sonsuza kadar ayrılmayın

sonsuzluk yokda ölümüne beraberiz inşallahh

allahım ona olan aşkımı sevincimi heyecanımı hergün arttırıyor eksiltmesin inşallahhh tabiki sizinde öyle bebeğim

sonsuzluk yokda ölümüne beraberiz inşallahh

allahım ona olan aşkımı sevincimi heyecanımı hergün arttırıyor eksiltmesin inşallahhh tabiki sizinde öyle bebeğim

aminn canım, benim isteğim öldükten sonra da mümkünse beraber olabilmek inşallah :)

seniha2 diye kayitli. ilk basta ismiyle kayitliydi.surekli arayip mesaj attigi icin annemler anliyodu yavas yavas o yuzden kiz isimleriyle kaydediyorum.bazen elif oluyo bazen begum.
ben onda sultanimdi balim oldu.

♥ §€√G!L!M B€N!M ♥ diye kayıtlı.. Aslında hakki "Allahin öküzü" diye kaydetmekya neyyysse...

Ben ''eşim'' diye kaydettim.
Şimdi Allah göstermesin bir kaza bela olur, telefonda kimi arayacaklarını bilsinler diye :)

Delibal
Türkiye'de sadece Karadeniz'de üretilen az tüketildiği takdirde dinçlik sağlık veriyor fazlası öldürüyor o da Karadenizli ve de biraz huysuz herşeye karışan bir tip o yüzden azı karar çoğu zarar akşam dan aksama iyidir

Myrainman hem ikimiz de yağmuru çok seviyoruz hem de ben bu filmi çok seviyorum o yüzden :) bende onda yaseminim :) diye kayıtlıyım. İlk günden öyle kaydetmiş kaldı öyle

Sevgilim diye kayıtlı
Oysa ki sevgililikten karı kocaliga geçeli üç sene olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…