sevgiliniz /eşinizin arkadaşlarının eşleri/sevgilileri?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Selam hanımlar,
:CüvCüv:
sizin erkek arkadaşınız ya da eşinizin, erkek arkadaşının eşleri ve sevgilileriyle aranız nasıl.
örnek misal sevgiliniz/eşinizin cok samimi olduğu erkek arkadaşının yeni bir sevgilisi/eşi var ve sizin gözünüz bu hanımı pek tutmadı?

size de çok iyi davranmıyor bu hanım ya da iyi davranışlar sergilemiyor gibi göründü gözünüze.
nasıl davranırsınız? normal hanım arkadaslarınızdan farklı mı davranırsınız yoksa samimi olmamda sakınca yok kaynaşabilirim mi dersiniz ya da sevmediğiniz için eşinize kötüleyip durur musunuz??

ben: böyle durumda sinir olurum, biraz sevgilime kötülerim biraz kızın canını okurum kaydirigubbakcemile

Morukumla zor görüşüyorum.
Birde arkadaşının sevgilisiylemi görüşcem pehhhhşakkıdı

Ha diyelimki görüştüm bana karşı davranışı iyi değil.
Orta yerde beni aşagılıyacak türden konuşuyorsa bir kaç laf yedirir o ortamı o dakka terk ederim-tatlicadiarzu-
Sevgilime kötülememe gerek yok oda biliyodur:1closedeyes:
Bilmiyosada ögretiriz:mymeka:

Sevgiliyken de takmazdım ,evlendiğimden beri de takmam.gamyoncuiremsu
Bir arkadaşının sevgilisi ile hiç anlaşamıyorum.Anlaşmak için de bir çaba sarf etmiyorum.Dünyalarımız,hayata bakış açımız,karakterlerimiz çok ,ama çok farklı.:1closedeyes:
Rastlaştığımız zamanlarda ağzımdan laf almaya,eşimle aramızı açmaya çalışır ortaya bir laf atarak.:kızgın: Hiçbir zaman da başarılı olamaz.:roflol:
Yüz vermem,hiçbir şeyimi paylaşmam,çünkü dostum olacak kapasiteye sahip değil.Önce kıskançlıklarını,fesatlıklarını bir kenara bırakması gerekiyor.:1closedeyes:O ,böyle yapmaya devam ettikçe her girdiğimiz ortamda bana yapılan övgüleri içi acıyarak daha çok dinleyecek ne yazık ki...:icecream:

gözüm tutmadıysa görüşmem evimede sokmam kimsede bunun için zorlayamaz beni:delphin:

eşimin 3 çok samimi çocukluk arkadaşının biri nişanlı -idi ayrıldılar ama biz hala kızla görüşürüz
diğeri evli onunlada çok sık görüşürüz
birininde henüz sevgilisi kız almanyada olmasına rağmen telefon ya internet yoluyla sürekli görüşürüz
3 ünüde çok severim çok tatlı ve çok iyi niyetlilerdir :delphin:

Sevgiliyken de takmazdım ,evlendiğimden beri de takmam.gamyoncuiremsu
Bir arkadaşının sevgilisi ile hiç anlaşamıyorum.Anlaşmak için de bir çaba sarf etmiyorum.Dünyalarımız,hayata bakış açımız,karakterlerimiz çok ,ama çok farklı.:1closedeyes:
Rastlaştığımız zamanlarda ağzımdan laf almaya,eşimle aramızı açmaya çalışır ortaya bir laf atarak.:kızgın: Hiçbir zaman da başarılı olamaz.:roflol:
Yüz vermem,hiçbir şeyimi paylaşmam,çünkü dostum olacak kapasiteye sahip değil.Önce kıskançlıklarını,fesatlıklarını bir kenara bırakması gerekiyor.:1closedeyes:O ,böyle yapmaya devam ettikçe her girdiğimiz ortamda bana yapılan övgüleri içi acıyarak daha çok dinleyecek ne yazık ki...:icecream:

hiç takmıyorsun ama ortamlarda bulunmamaya da çalışmıyorsun değil mi, yani denk gelince zaten umrun değil o yüzden görüşüyorsun :CüvCüv:

walla eğer gözüm tutmadıysa ve yeni de bir ilişkiyse biraz uzak durmakta fayda var.

Sonuçta eşimin en yakın arkadaşı.O da hep yanında olduğu için ister istemez denk gelebiliyoruz.Dediklerini hiç dinlemiyorum,oralı bile olmuyorum.kaydirigubbakcemile5

Gözüm tutmadıysa görüşmem
Kimsede bu kararıma karışamaz
Kendimi kasamam aman ayıp olmasın görüşüyüm vs. demem ben

görüşmemde sevdiğimide görüştürmem

nasıl davrancağını bilsin aman zaten ne gerek var görüşmeye:):)

Selam hanımlar,
sizin erkek arkadaşınız ya da eşinizin, erkek arkadaşının eşleri ve sevgilileriyle aranız nasıl.
örnek misal sevgiliniz/eşinizin cok samimi olduğu erkek arkadaşının yeni bir sevgilisi/eşi var ve sizin gözünüz bu hanımı pek tutmadı?

size de çok iyi davranmıyor bu hanım ya da iyi davranışlar sergilemiyor gibi göründü gözünüze.
nasıl davranırsınız? normal hanım arkadaslarınızdan farklı mı davranırsınız yoksa samimi olmamda sakınca yok kaynaşabilirim mi dersiniz ya da sevmediğiniz için eşinize kötüleyip durur musunuz??

ben: böyle durumda sinir olurum, biraz sevgilime kötülerim biraz kızın canını okurum kaydirigubbakcemile

hayatta işim olmazzz sevmediğimm bir insanla sohbet bile etmemm direk söylerim sevmedim diye zatenn...

kesinlikle görüşmem mesafe koyarım eşim arkadaşıyla tek başına görüşürse görüşsün ama benim gözüm tutmuyorsa ben alakamı keserim

Çok güzel bi soru ya.. iki değişik örnek verebilirim kazandığım tecrübelerden yola çıkarak..

nişanlımın görüştüğü hem arkadaşını hemde sevgilisini gözüm tutmamıştı..başından beri..
Nitekim yine ben haklı çıktım o çiftin gerçek yüzünü kısa zamanda gördük..Bizbizeyken canım cicim
başkalarının yanında bize tripli havalarını farkettiğim an, o iki kişide jet hızıyla hayatımızdan çıktı..
yüzleri olmadığı için yanımıza bile yaklaşamıyolar.. kız tilki olursa iki arkadaşın arasını bile bozabilir.
Böylelerine asla taviz vermeyeceksiniz tavrınızı koyun ama aynı zamandada umursamaz tavırlarla..

Diğeri bi arkadaşının sevgilisiyle aramız çok iyidir, ayrılmış olsalar dahi görüşürz dertleşiriz..

Anında farkediyor insan anlaşıp anlaşamayacağını... kişilikler uyuşmuyosa zorlamanın bi anlamı yok

eğer arkadaşını gerçekten bende seviyor ve değer veriyorsam; tabiri caizse eşeğin olmasa bile sahibinin hatır var der görüşürüm ama samimiyet kurmam.

eğer arkadaşı benim için olsa da olur olmasa da olur tarzda bir insansa; eşime siz erkek erkeğe görüşün ben gelmek istemiyorum der sıyrılırım..

size bi olay anlatıyım sonra da yorumumu yazıyım.....ben erkek arkadaşıma sınıftakı vıdeomu göndermiştim, konu anlatırkenki.neyse erkek ark.ım,arkadaşı,onun sözlüsü izliyomuş videoyu.(buarada sevgilim mecburıyetten bir günlüğüne onların evınde kalmıstı o gece oluyo bu,kızla bı samımıyetı yok yani,pek tanımıyo) kız birden demiş ki" hmm..kalçaları da baya büyükmüşş" tabi benimki şokkkk :1shok: kızın sözlüsüde öyle.düşünebiliyomusunuz dengesizin dediği lafı? sevgilim bana anlattığında dondum kaldım ve dedim ki; "bir daha o kızın bulunduğu ortama girmek yok, evlerine de gitmek yok,bitmiştir benim için"... şimdi ben bu dengesizi engellemiyim de napiyim??? :kızgın:

size bi olay anlatıyım sonra da yorumumu yazıyım.....ben erkek arkadaşıma sınıftakı vıdeomu göndermiştim, konu anlatırkenki.neyse erkek ark.ım,arkadaşı,onun sözlüsü izliyomuş videoyu.(buarada sevgilim mecburıyetten bir günlüğüne onların evınde kalmıstı o gece oluyo bu,kızla bı samımıyetı yok yani,pek tanımıyo) kız birden demiş ki" hmm..kalçaları da baya büyükmüşş" tabi benimki şokkkk :1shok: kızın sözlüsüde öyle.düşünebiliyomusunuz dengesizin dediği lafı? sevgilim bana anlattığında dondum kaldım ve dedim ki; "bir daha o kızın bulunduğu ortama girmek yok, evlerine de gitmek yok,bitmiştir benim için"... şimdi ben bu dengesizi engellemiyim de napiyim??? :kızgın:

:1shok: yüzsüz saygısız kıza bak !! dayaklıkmış o tam kötükedihüso

bir daha görüşmem...eşime de bunu tembihlerim ki aynı ortam da bir araya gelme durumumuzun yaşanmaması için ...he oldu da... oldu....tekrar bir araya geldik ,zaten o bayan kendisi benimle görüşmeyi arzulamaz ki:)) ben onun içini açmam ,canını sıkarım çünki... ;))

eğer arkadaşını gerçekten bende seviyor ve değer veriyorsam; tabiri caizse eşeğin olmasa bile sahibinin hatır var der görüşürüm ama samimiyet kurmam.

eğer arkadaşı benim için olsa da olur olmasa da olur tarzda bir insansa; eşime siz erkek erkeğe görüşün ben gelmek istemiyorum der sıyrılırım..

diğer bayanın gelmemesi gerektiğini de belirtiyorsun yani :sm_cool: tebrikler

Sonuçta eşimin en yakın arkadaşı.O da hep yanında olduğu için ister istemez denk gelebiliyoruz.Dediklerini hiç dinlemiyorum,oralı bile olmuyorum.kaydirigubbakcemile5

bu en ıyı çözummus gıbı geldı bana ,
karsında otursa da bakmıycan konusmuycan. :1closedeyes:
ve denk gelmemeye calısıcann sengözlerimebaksanab

Selam hanımlar,

her zaman hepsiyle ilişkilerim iyi olmuştur.

Back
X