- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
benim sevgilimin bana böyle bişey diyeceğini hayal bile edemiyorum açıkcası. böyle bir söz ayrılma sebebidir benim icin :1shok: .Arkadaşlar sevgilinizle konuşurken; "eski kız arkadaşınımı çok sevdin benimi" diye soru yöneltiğinizde size "açık sölemek gerekirse onu", dediğinde sevgilinize nasıl bir tepki verirsiniz.
ben kafayı yedim kıskançlıktan açıkçası nekadarda eski olsa beni daha fazla sevmesini isterdim. şimdi eğer onu sevseydi ayrılmazlardı diye yorumlar yapılacak, ayrılma sebepleri maddi imkansızlık, kızın zengin bunun fakir olması gibi
:mymeka:
doğru söylüyorsun da tatlım. ama bunun söylediğide affedilecek gibi değilki. Bu sözlerin affedilmesi icin çok mantıklı bi açıklaması olması gerek bence...aman allasen bılmıom walla cok acı agır tamam ama
benı mesela dunyadan cok sevdıgını soyleyensvgılım de hep kötu davranıodu sonra cektı gıttı
walla bellı de olmuo a slında mutlu edıyosa cok, bugun bunu söler yarın baska sey...
doğru söylüyorsun da tatlım. ama bunun söylediğide affedilecek gibi değilki. Bu sözlerin affedilmesi icin çok mantıklı bi açıklaması olması gerek bence...
yok o zenginmiş beni almadı fakir olduğum icin. ne demek bu yaaa. bak yine çok sinirlendim
Peki özür diledimi bu sözlerin ardından canım? böyle anlam vermek istemediğini, aslında senin onu yanlış anladığını ! söyledimi acaba merak ettim?? yoksa tek acıklaması ''o zengindi beni almadı '' mıydı.
herşeye rağmen sen halla seviyorsun anladığım kadarıyla. O zaman şimdi ağırlığını koy bence. yani hiç bişey olmamış gibi davranma. anlasın senin tepki verdiğini, hatasını anlasın. pişman olsun yaptıklarından.. Eskisinden daha fazla üstüne düşsün ...
ay dıyosan kı bıtmesıne sebep degıl bu olur sever ılerde benı daha cok sever görcek o dıyosan
onemsemıomus gıbı yap... neresınden baksan kötu ama ... yaşlarınız kaç sızın ?
doğru söylüyorsun da tatlım. ama bunun söylediğide affedilecek gibi değilki. Bu sözlerin affedilmesi icin çok mantıklı bi açıklaması olması gerek bence...
yok o zenginmiş beni almadı fakir olduğum icin. ne demek bu yaaa. bak yine çok sinirlendim
Peki özür diledimi bu sözlerin ardından canım? böyle anlam vermek istemediğini, aslında senin onu yanlış anladığını ! söyledimi acaba merak ettim?? yoksa tek acıklaması ''o zengindi beni almadı '' mıydı.
herşeye rağmen sen halla seviyorsun anladığım kadarıyla. O zaman şimdi ağırlığını koy bence. yani hiç bişey olmamış gibi davranma. anlasın senin tepki verdiğini, hatasını anlasın. pişman olsun yaptıklarından.. Eskisinden daha fazla üstüne düşsün ...
yine de dürüst davranmış erkek arkadaşın
sevgiline eskisini mi beni mi seviyorsun demek cok tuhaf geldi acikcasi..ben bugune kadar hic sormadim aklimada gelmedi gelsede sormam..valla her erkek boyle saflik yapmaz..ayni durum sende olsa sen sevgiline dogruyu mu soylerdin yoksa gecistirir miydin merak ettim..
ya aslında bende sormazdım, bi an boş bulundum sonradan sorduğumada pişman oldum; ama, iş işten geçti anlayacanız, ya benim duymak istediğim cevap seni daha çok sevdim demesi gerekmiyo, ben bunu beklemedim açıkçası sadece açıklama tarzı beni üzdü.:mymeka:
canım erkek arkının da yaşı küçükmüş yanlış anlama ama yaşı büyük olsaydı biraz daha olgun olsaydı eskisini sevse bile sana öle demezdi canın çok sıkılmış belli ama aradan zaman gecsin bir iki hafta uygun zamanında bu durumu ve ne kadar üzüldüğünü mauhakkak açık açık konuş
yoook yaaa yasla alakası yok hepsı cocuk,
bak ben 26 yasında o 27 yasındaydık gecen yıl baska erkek ark işte o da aynını dedı,
aman öle kabul etcen be,
gıt bakalım o zengın kız senı alır mı hıh falan dıcen :dilcikar:
hatta sen de bıraz daha fakır olsan benle gorusemezdın zaten fln dıcen sakayla karısık ezcen sen de napcan baska, ıstıosan bırak ama 1,5 sene olmus ne bırakcan hepsı aynı kız bunların hepsınnın 3-5 tahtası eksık, yönetıcımız dısında :))) sımdı o da okuyodur mokuyodur ehuehue
kötükedihüso bnmki de cıkmaya başlayalı bir hafta olmuş ne derse beğenirsiniz eger teklifimi kabul etmeseydin peşinden koşmayacaktım senin bazen aferdersiniz odunlukları tutuyor bir ark ıma da nişanlısı demiş ki iyi ki hemen teklifimi kabul ettin yoksa uçaga para yetiştiremeyecektim ciddi ciddi demiş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?