- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
ben çok seviyorum, burdaki bazı yorumlar hemen bitirrim gibi felanlı filanlı konuşuyo. herkesin kendi şahsi görüşü ona karışamam; ama bırakamam öle net karar veremem ortada 1.5 senelik ilişki var, bence önemsenecek bir zaman, zaten telfonlarına çıkmayışım nete girmeyişimde farketsin diye , anlayacanız korkuyorumda bu beni sevmiyormu diye durumlarımız aynı olmasaydı sevmeyecekmiydi benim bu noktaya kafam karıştıbayanlar daha duygusal oldugu için böle konularda daha hassas davranıyorlar am erkeklee duygusal açıdan yani ince düşünemiyorlar herşeyi oldugu gibi söyleyiveriyorlar bence erkek ark ın dürüst davranmış bence aradan bir zaman gecsin al karşına konuş ben de cok kırılmıştım aferdersiniz kendimi saf hissetmiştim aldım karşıma konuştum hiç te düşündüğün gibi değil kabul etmeseydin zorlamazdımki cünkü zorla güzellik olmaz deyip beni ikna etmişti dediğim gibi en güzeli al karşına güzel güzel içindekileri onla konuş
tatlım ben zaten ayrıl bitir demiyorum ki farkındaysan olumlu yaklaşmaya calışıyorm her ilişkide bu tür şeyler yaşanır ki zaten sorunlar konuşarak halledilir ki zaten tavır alarak ona kırgınlığını belli etmeye calışıyorsun eminim sana karşuı adım atacaktır o zmanda al karşına konuş gel abla sözü dinle sen
zamana bıraktım ablacım, suyun akışı nereyi gösterirse öle olacak anlayacan bitmesi hayırlıysa, eğer benim 1 sene ağlayacağımı bilsem de bitsin anlayacan bekleyip görcem kendini ispat etmesini.:teselli:
zamana bıraktım ablacım, suyun akışı nereyi gösterirse öle olacak anlayacan bitmesi hayırlıysa, eğer benim 1 sene ağlayacağımı bilsem de bitsin anlayacan bekleyip görcem kendini ispat etmesini.:teselli:
ama bence şu soruyu ona sorup tatmin edici cevap almalısın.ne demek yani o zengindi ama senle durumlarımız aynı.yani onu daha çok sevdim maddi uyumsuzluk vardı ayrılmak zorunda kaldık.sana da duygum var ona olduğu kadar olmasa da ama anladım ki ilişkide denk olmak gerekmiş manası mı çıkaracaz bundan.neyi kastetmiş ne demek istemiş bir otur konuş.
Arkadaşlar sevgilinizle konuşurken; "eski kız arkadaşınımı çok sevdin benimi" diye soru yöneltiğinizde size "açık sölemek gerekirse onu", dediğinde sevgilinize nasıl bir tepki verirsiniz.
ben kafayı yedim kıskançlıktan açıkçası nekadarda eski olsa beni daha fazla sevmesini isterdim. şimdi eğer onu sevseydi ayrılmazlardı diye yorumlar yapılacak, ayrılma sebepleri maddi imkansızlık, kızın zengin bunun fakir olması gibi
:mymeka:
işte bu cevap beni çileden çıkartan cevap, sinir olduğum yer burası, tamam diğerinde kıskandım üzüldüm ama beni kıran inciten cevap bu oldu, ben bu cevapta beni sevmediğini sadece durumumla kendi durumunun bir olduğunu ve diğeriyle olmadığını bahsedince, afalladım kaldım. soracam o gününü görcek olcaksa da bu ilişki devam edecekse de önce sürünecek öle olcak; yoksa yok fazla naz aşık usandırı gibi tavırlar güderse de, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna dönüp arkama bile bakmam ama biraz ilerledikten sonra üzüldüğüm nokta geçen yıllara kurduğum hayallerin mahvolmasına olur.
:teselli: :mymeka:klava:
Bir de anlamadığım şu var ki, umduğunuz cevabı alamayınca neden kırılıyosunuz?
Kırılacaksanız neden soruyorsunuz?
Kaldıramayacaksanız karıştırmayın o zaman. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?