Sevgiliniz eski kız arkadışını sizden çok sevdiğini söylese nasl bir tepki verirdiniz

uzulur mu kirilir mi diye dusunup yalan mi deseymis...bende gercek neyse soylerim..hemen oyle ayril demeside herkese kolay kimsenin ki zaten birsey demiyor..pamuklara sarmalayip sariyor masallahhh

o içinden geçenleri söylemiş sense senin istediklerini soylemesini beklemişsin.. keşke sormasaydın yada ne bileyim insan böyle bi durumda yalanlara bile inanası gelir sanırım..

bayanlar daha duygusal oldugu için böle konularda daha hassas davranıyorlar am erkeklee duygusal açıdan yani ince düşünemiyorlar herşeyi oldugu gibi söyleyiveriyorlar bence erkek ark ın dürüst davranmış bence aradan bir zaman gecsin al karşına konuş ben de cok kırılmıştım aferdersiniz kendimi saf hissetmiştim aldım karşıma konuştum hiç te düşündüğün gibi değil kabul etmeseydin zorlamazdımki cünkü zorla güzellik olmaz deyip beni ikna etmişti dediğim gibi en güzeli al karşına güzel güzel içindekileri onla konuş

ben çok seviyorum, burdaki bazı yorumlar hemen bitirrim gibi felanlı filanlı konuşuyo. herkesin kendi şahsi görüşü ona karışamam; ama bırakamam öle net karar veremem ortada 1.5 senelik ilişki var, bence önemsenecek bir zaman, zaten telfonlarına çıkmayışım nete girmeyişimde farketsin diye , anlayacanız korkuyorumda bu beni sevmiyormu diye durumlarımız aynı olmasaydı sevmeyecekmiydi benim bu noktaya kafam karıştı

bir insan ancak diğerini tam olarak unuttuğu zaman yeni sevgiliye duyulan aşk diğerini bastırır.demek ki daha onun sevgisini içinde bastıracak bir duygu hissetmiyor arkadaşa.yeni ilişkiyse normal ben sadece kendi ilişkime göre düşündüm çünkü yeni değil.yeniyse çocuk dürüst davranmış zaten hemen pat büyük aşk oluşmaz.zaman vermeli.erkekler böyle kıyaslar eski sevgili sorgulamalarını sevmez.sanki kadınlar sever mi ki de.böyle sorularla kendini üzersin.

bence boyle bı soru cok yersız olmus.nıye soruluyor kı?madem soruldu alınacak olan her cvbada hazırlıklı olmak gerek.eskı sevgılı mı ben mı?kıyaslanmaya hıc gerek yok.o olmamıs kı benımle beraber dıye dusunurum ve bu tarz kıyaslamaları ne kendım yaparım ne de baskasına yaptırırım...

tatlım ben zaten ayrıl bitir demiyorum ki farkındaysan olumlu yaklaşmaya calışıyorm her ilişkide bu tür şeyler yaşanır ki zaten sorunlar konuşarak halledilir ki zaten tavır alarak ona kırgınlığını belli etmeye calışıyorsun eminim sana karşuı adım atacaktır o zmanda al karşına konuş gel abla sözü dinle sen

zamana bıraktım ablacım, suyun akışı nereyi gösterirse öle olacak anlayacan bitmesi hayırlıysa, eğer benim 1 sene ağlayacağımı bilsem de bitsin anlayacan bekleyip görcem kendini ispat etmesini.:teselli:

zamana bıraktım ablacım, suyun akışı nereyi gösterirse öle olacak anlayacan bitmesi hayırlıysa, eğer benim 1 sene ağlayacağımı bilsem de bitsin anlayacan bekleyip görcem kendini ispat etmesini.:teselli:

ama bence şu soruyu ona sorup tatmin edici cevap almalısın.ne demek yani o zengindi ama senle durumlarımız aynı.yani onu daha çok sevdim maddi uyumsuzluk vardı ayrılmak zorunda kaldık.sana da duygum var ona olduğu kadar olmasa da ama anladım ki ilişkide denk olmak gerekmiş manası mı çıkaracaz bundan.neyi kastetmiş ne demek istemiş bir otur konuş.

canım bnm üzülme ya... dur bakalım bikaç gün daha gecsin dediğin gibi hayırlı değilse bitsin artık ne diyelim bak forumda görüyorsun ayrılanları filan hangi biri ölmüş zamanla hepsi de unutmuş :1hug: ama zamana bırak ama kesnlikle konuşman şart

şimdi düşündümde nasıl yani der çeker giderdim heralde benim triplerim çok fazladır ve konu eski olunca dayanamam kükrerim ayrılırdım ben kızlar yoksa ayrılmassam her sn sokarım lafı çünkü biliyrum kendimi

uwwwwwwwwwwww çok fecii.aslında dürüst biri yaa iyi tarafından bakarsak.ama ciddi ileriye yönelik bi ilişki düşünüyorsam tabii ki beni çok sevmesini isterim.gelip geçici baktıgım bir ilişkiyse takılmam söyleidğine

işte bu cevap beni çileden çıkartan cevap, sinir olduğum yer burası, tamam diğerinde kıskandım üzüldüm ama beni kıran inciten cevap bu oldu, ben bu cevapta beni sevmediğini sadece durumumla kendi durumunun bir olduğunu ve diğeriyle olmadığını bahsedince, afalladım kaldım. soracam o gününü görcek olcaksa da bu ilişki devam edecekse de önce sürünecek öle olcak; yoksa yok fazla naz aşık usandırı gibi tavırlar güderse de, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna dönüp arkama bile bakmam ama biraz ilerledikten sonra üzüldüğüm nokta geçen yıllara kurduğum hayallerin mahvolmasına olur.

:teselli: :mymeka: klava:

Türk insanı birşeyi öğrenemiyor.. Başkalarının düşüncelerine ve duygularına saygılı olmayı.. Bir insan sevgilisiniz demek, sizi herşeyden çok sevecek demek değil. Hayatının anlamı olacaksınızda demek değil. Bir insan başkasını sizden çok sevebilir.. İnsanlar birşey soranın duymayı isteyeceği şeyi söylemek zorunda da değil. Gerçekler acıdır diye birşey var. Sonuçlarına hazır değilsen alabileceğin olası cevaplara, böyle bir soruyu sormamış olmalıydın. Kendin benimi onumu diye sormuşsun, ardından kıyaslanmak istemediğini seni kıyasladığını söylemişsin..

Elbette seni daha çok seviyorum demesini nasıl duymayı istiyor olduğunu tahmin ediyorum o an da, ama denmemiş. Belirli şeyleri büyütmeye gerek yok. Dürüstçe bir cevap vermş sevgilin. Eğer sorduğunda seni deseydi de muhtemelen,

Sevgilim beni eski kız arkadaşından çok sevdi ama.. diye bir başlık açacaktın :)

Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur.. Böyle bir soru sormuşsun ki belirli birşeyleri bilme gereksinimi duymuşsun, eğer seni sevdiğini söylemiş olsaydı ozamanda, sana karşı dürüst olmadığını düşünüyor olacaktın. İşleri zorlaştırmanın hayattan tat almayı zorlaştırmanın yoktan problem türetmenin anlamı yok, mutlu olmak varken, sevdiğini ve sevildiğini hissetmek varken :)

1.5 yıllık bir ilişki birbirinize olan bağlılığınızın belirli zorlukların üstesinden şuana kadar geldiğinizin göstergesi. Şuana kadar yaşadıklarınız, paylaştıklarınız, ileride yaşayacak olacaklarınız.. Çok mutlu olabilme olasılığı, daha nice yıllar birlikte olma olasılığı mevcut.

Bir kişi arıyorsa, iletişime geçmek istiyorsa, telefonlarına cevap vermemek, iletişimi kesmek ne oluyor? Çok büyük bir saygısızlık arayana karşı ve çok anormal bir durum. Konuşmadan sorunlar çözülmez. Gerçekten çok saçma buluyorum. Telefonlarını açmıyorum, mesajlarını yanıtlamıyorum, internete girmiyorum sırf bana ulaşamsın diye. Kırıldığımı anlasın diye. Mantıklı mı bu? Bana oldukça saçma geliyor.. Eğer kırıldıysan kırıldığını dile getirmelisin.. Karşındaki kişi mecnun değil, ve değer verdiğin biriki 1.5 yıl boyunca bir ilişki sürdürmüşsünüz ki o da sana değer veriyor. Birşeyler söylemezsen paylaşmazsan medeni insanlar gibi çok sağlıksız bir ilişki yaşıyor olursun.

Ayrıca terk ederim diyen kişilerin yazdıkları mesajları da gerçekçi bulmuyorum, ya yazanların birer sevgilisi yok, yada sevgilileri olsada sevgililerini sevmiyorlar yada sözde bir sevgi söz konusu. Seven insan bitiririm diyemez. Bir ilişkinin oluşması nasıl iki kişiyi ilgilendiriyorsa sonlandırılmasıda iki kişiyi ilgilendiriyor, tek kişilik bir oyun değil!

nolursa olsun eski kız arkadaşını sevmişse direk ayrılırım..
ne sebeple olursa olsun ... gitsin o zaman onun yanına ne işi var benim yanımda sengözlerimebaksanab
salak mı zannediyosun sen beni derim yaa..
elinde tutsaymış o zaman...Çok üzgünüm çoook kızdım yine kötükedihüso

Böyle sorular sorup neden deşiyorsunuz ki eskiyi-yeniyi, ne gerek var.

Açık söyleyeyim benim sevgilim bana böyle bir şey sorsa ben de aynı cevabı verirdim.
Öyle soruya böyle cevap.
Biten bitmiş giden gitmiş, böyle bir soru bende sadece "benim egomu tatmin et" niyetiyle sorulmuştur.

Ne alaka ya her sevginin kendine göre bir değeri, ayrı bir anlamı, yeri vardır insanda.
Ne gerek var böyle şeylere?
Al işte durduk yerde sorun... niye inatla geçmişe yönelir insanlar, bi bırakın ya siz geleceğe bakın.

Bir de anlamadığım şu var ki, umduğunuz cevabı alamayınca neden kırılıyosunuz?

Kırılacaksanız neden soruyorsunuz?
Kaldıramayacaksanız karıştırmayın o zaman.

Bir şey yapıyorsanız eğer arkasında durmayı da bilin.
Duramayacaksanız da hiç girişmeyin o işe, ne kendi canınızı sıkın ne karşınızdakini.
Ona da yazık size de.

aynen tatlım, sen de azcık süründür azcık asagıla senınle kultur sevıyemız bır degıl de aılemız aynı degıl daha denk olabılırdınız bıze de
at walla dogru bıle olmasa ınandır buna bızım soyumuz de osmanlıya dayanıyormus de
soyle :))) asagıla ıyıce sende de ezılsın pis güpeg olmadı salıverırsın ipini benım deyımımle, ama ıyıce ugras bak walla ıllet oldum :ecrin_bebek: ugras canım ez ıyıce bakalım sen de büyücek mısın gözünde dıger zengın hatun gıbı .

Bir de anlamadığım şu var ki, umduğunuz cevabı alamayınca neden kırılıyosunuz?

Kırılacaksanız neden soruyorsunuz?
Kaldıramayacaksanız karıştırmayın o zaman. .

doğru büyük riske gırmıs dıgerını sevdıgını farketmıs ve sormus yapmayabılırdı
olsun saglama almıs sımdı çözüm zamanııııııııııııı kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…