Sevgiliniz eski kız arkadışını sizden çok sevdiğini söylese nasl bir tepki verirdiniz

sormamak daha ii ben sormuyorum alacağım cevap evet onu daha çok sevdim olur çünkü ayrılmadan bilinmez onun için benden ayrılması gerek kıymetimi bilmesi için belki o zaman der ben seni daha çok sevdim diye sositososito

bizim ilişkimizi net ve kesin olarak hatta beni aldatmaya bile vararak bu yüzden bitti. Beyfendi eski kız arkadaşını unutamamamış ve hala onun peşinde.

ben böyle bir soru sormadım sormamdasengözlerimebaksanab

ki.. olduki sordumşakkıdı

oda dürüst davrandı ve eski sevgilim dedi:CüvCüv:

ben artık ona karsı eski duygularımı besleyememki mafoldumben

benim elimi tuttugunda beni öptüğünde içimden karsılık verememki

kalbim acır böyle birşeyi duydugumda ve daha falza devam edemezdim ilişkimize

eski sevgilisini hala cok seviosa o anki kız arkadaşıyla demekki boşluk doldurmak icin birlikte oluyor.. bana böle dense kör kütük aşık degilsem kafayı yemediysem tabikide "ikile" derim ona.
eskiyi seviosa işim olmazşakkıdı

eskisinimi seviyormuş????????????
ne cesaretle bunu söyleyebiliyor
sende ona hemen eski sıfatını ver ve ayrıl.
tepene niye çıkartıyorsun ki

hı yorumlar almış başını gitmiş, bir haftadırki girmedim ve hafta sonu yalnış anlaşılmayı düzelteceğini beni nekadar çok sevdiğini belli edeceğini dile getirmişti. hafta sonu oldu ve buluştum başlıyor, nasıl seviyormu sevmiyormu siz karar verin. elinde bir buket papatya kızılayda beni bekliyor, otobüste indim karşımda ve aşkım seni çok seviyorum diyip gözlerimin içine bakarak elime çiçeği verdi. sarıldı tabi ben hiç taviz vermiyorum yanağımdan öptü, yemeğe götürdü akşama kadar deliler gibi beni sevdiğini söylüyordu. dondurma yedik mısır yedik bence bu terslenmeyi haketti arada böle bişey şart, acayip ilgilendi banada küçük bir hediye almış oda bende kalsın şimdi yorumları bekliyorum

ben bu konuda cok sanslıyım benım sevgılım cok cekıngen oldugum ıcın benden once bır ılıskısı olmamıs yanı ılıskı sayılabılecegı bır beraberlıgı olmamıs bu yuzden bana hep ılk ve son askımsın dyor

Biraz büyük konuşmak gibi olcak ama benim tepkim dönmemek üzere onu terkedederdim. ben böyle birşeyi hazmedemem hep aklımda olur ona tepkili davranırım ve ilişki haliyle zedelenir. hem böyle bir soru da sormam

Böyle bir söz sarf eden insanla işiniz ne...Onu unutmak için sizinle demektir bu bence...Ne kadar acayip erkekler var dürstlükleri böyle zamanlardamı tutuyor ....

ALLAH şaşırtmasın..
arkadaşım sende aranmışsın ama..ne dıye başkasıyla kendını bır tutup kıyaslıyorsun?
ben mı daha fazla yer ettım sende yoksa o mu? dıye sorulur mu?
bekledığın cevabı alamadın..adam dürüst falan değil,adam tutarsız..madem onu daha çok sevmış..o hıs var..senle ne işi var..
neyse öğrendığın bır bakıma ıyı olmuş bugunune yon vermek açısından..
senı başkasıyla mukayese eden bırıyle bırlıkteliği sürdürme arkadaşım..hayırlısı olsun hakkında..

ben butun konuyu okumadim ama
bole bi soru sormasaydin keske kiyaslamasini istemissin ki sen...
Birde bende ilk askimi sevdigim gibi kimseyi sevemem.. Cok sevdim cok cok ama bu hicbiseyi degistirmez baskalari girecek hayatima ama kimseye kendimi oyle kaptiracagimi sanmiyorum.. Insan ilk asik oldugu zaman o kisiyi yucelttikce yuceltiyo. O anlamda demis olabilir belki ne biliyim insan olgunlasiyo kendinden daha az taviz veriyo bilmiyorum anlatabildim mi:) Onla yasadigi ilkti ona hissettikleri bi baska olmus olabilir ama gecmis bitmis senle daha duzgun mantikli kendini bilerek bi iliski yasiyo bence bu da guzel bisey degil mi?
Bide durust olmasi hosuma gitti:) bence korkulcak bisi yok tatlim

Ya eski sevgilimi cok seviyorum dememiski onu daha cok sevdim demis.. ama bitmis... gecmiste kalmis bisey ve ilk ask cok tutkulu olmazmi genelde herkesin dilinde degilmi ya ilk ask ilk ask diye... Ama onu cok sevdim ilk askimdi ama seni hickimseye degismem cok mutluyum seninle gibi bisi desemis icinde korku kalmazdi en azindan... Bilemiyorum yoruma cok acik bi cevap vermis ya off erkekler iste naparsin... Kotu bi durum ya. Beni eski sevgilim hic unutamaz cunku ona yaptiklarimi hic bi kiz yapamaz oyle deger verdimkii... Ama baskasina cok da guzel asik olur eminim ki:)

Ayneeeeeeeeeeen her harfine katiliyorum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…