- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
:mymeka: cok ayıp ama.. yaa madem onun pşinde senle işi ne?bizim ilişkimizi net ve kesin olarak hatta beni aldatmaya bile vararak bu yüzden bitti. Beyfendi eski kız arkadaşını unutamamamış ve hala onun peşinde.
bizim ilişkimizi net ve kesin olarak hatta beni aldatmaya bile vararak bu yüzden bitti. Beyfendi eski kız arkadaşını unutamamamış ve hala onun peşinde.
tehlikeli konular bunlar açılmaması gerek.. ama olabilir..
insan daha küçük yaşlarda daha deli seviyor.. ben lisede çok aşık olmuştum.. uğruna yapmadığım iş kalmamıştı.. adını kazımıştım kollarıma ne işler yapmıştım.. şimdi aklım sır ermiyor o günlere.. daha delidoluydum.. yaşanılan tarih unutulmaz.. ancak hafızanın silinmesi gerekir.. unutmamış olmanda demek değildir ki bu kişiyi hala seviyorsun... mazide kalan bir anıdır sadece.. işte çok sevdin çocukluktu kısmet olmadı geçti.. zaten çocukluk olmasa ayakta durabilirdik.. neyse..
artık daha durgunum.. nişanlımı seviyorum.. ona çok bağlıyım.. ama bu sevgi o delikanlı çağların esintisi gibi değil.. daha ayakları sağlam basan.. daha yürekten bağlı.. benim için böyle.. şimdi bunlar kıyaslanaz şeyler aslında.. önemli olan bugün nerede olduğun..
ama benimkinin ilk aşkı benim :asigim:
o yüzden kendisi delidumrul vaziyetlerinde.. Allah ayırmasın, ALlah korusun ya ömrünün sonuna dek bu gerçiği, bu aşkı unutamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?