- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
Gerçekler değişmez seviyor olsada sevmiyorum dese bile bu sevmiyor olmadığı anlamına gelmez.. İlkler hiç bir zaman unutulmaz. Bunun yanında duygusal yönden çok bağlandıysa iki kişi elbette aradan ne kadar zaman geçerse geçsin herşey eskisiymiş gibi gelir insana, düşündümü sadece geçmişte o kişiyle yaşadığı güzel anlar gelir aklına. Eğer benimi daha çok sevdin, yoksa eski seviglilerinden birinimi gibi bir soru sorulmamış olunursa zaten böyle bir problemde olmaz. Zaten mantıken bir kişi eski sevgilisini daha çok seviyorsa, zaten onunla evli olurdu süprizzzzz
Arkadaşlar sevgilinizle konuşurken; "eski kız arkadaşınımı çok sevdin benimi" diye soru yöneltiğinizde size "açık sölemek gerekirse onu", dediğinde sevgilinize nasıl bir tepki verirsiniz.
ben kafayı yedim kıskançlıktan açıkçası nekadarda eski olsa beni daha fazla sevmesini isterdim. şimdi eğer onu sevseydi ayrılmazlardı diye yorumlar yapılacak, ayrılma sebepleri maddi imkansızlık, kızın zengin bunun fakir olması gibi
:mymeka:
Arkadaşlar sevgilinizle konuşurken; "eski kız arkadaşınımı çok sevdin benimi" diye soru yöneltiğinizde size "açık sölemek gerekirse onu", dediğinde sevgilinize nasıl bir tepki verirsiniz.
ben kafayı yedim kıskançlıktan açıkçası nekadarda eski olsa beni daha fazla sevmesini isterdim. şimdi eğer onu sevseydi ayrılmazlardı diye yorumlar yapılacak, ayrılma sebepleri maddi imkansızlık, kızın zengin bunun fakir olması gibi
haklisin canim ama bu birazda belki gecmisinden ders almak..benimde basima oyle bir olay gelse bende dikkatli olurum kendime yakin biriyle olurum..o da bunu anlatmak istemis yoksa sen onun gibi degilsin dengimsin bu yuzden katlaniyorum anlaminda birsey dememis ya nedense ben bu cocuga kizamadim..inan bana hic kotu niyetli gelmedi..tabiki o nasil soyledi sevgilin nasil sen cok daha iyi bilirsin bizse anlatiigin kadariyla..bu cocuk seni seviyor icimden oyle geciyor...soylemek istedikleriini yanlis dille anlatmis sadece..a.s.
dün konuştum üzgün olduğumu dile getirdim, "neden telefonlarıma çıkmıyosun neden nete girmeyosun, çok özledim sana bişi oldu sandım" dedi. bende nedenini anlattım; "eskiden birini sevmiş olabilirsin ilk aşkında olabilir ama ben ilk aşkımı tatlı bir çocukluk masumca bişi olarak görüyorum. o sevgi değildir, tutkudur" dedim." sen bana böyle böyle söyledin beni çok incitti bu lafların ve zenginlikle fakirlikle ilgili bişiler söledin ne yani benle durumun aynı olduğu içinmi seviyosun, 1 buçuk senede unutturamamışsam geriyi anıyorsan halen ben bunu kaldıramam bitsin" dedim." birgün ağlarım iki gün ağlarım sonra unutacağımı sanmıyorum ama seni vefasız olarak bilir, yüreğime taş basar yinede unutmaya çalışırım" sonra k.i.b dedim çıktım netten, aramaya başladı açmadım sürekli arıyor, mesajlar gönderiyor, ben "hayır istemiyorum artık benim için bu ilişki bitmiştir uzatmaya gerek yok "dedim baya aradı mesajlarda ağladığını ne olur aç ben sensiz yaşayamam gibi şeyler yazdı. bende sonkez açtım nete gir dedi sonkez söyleyeceklerimi dinle dedi anlattı " ben o kişiyi sevdiğimi söledim ama şuan bişi hissetmiyorum eskidendi, şimdi kardeşimden farkı yok benim için sen önemlisin seni çok seviyorum ne olur bitirme aptallığıma ver nasıl konuştuğumu bilemedim, zenginliğe fakirliğe gelince ben onla olsaydım o benim dilimden anlamazdı. sevdim ama o beni değil ben onu bıraktım olamazdı sen benim gibisin beni anlıyosun neye üzüldüğümü param olmadığında teselli etmen bile farklı o kız öle değildi seni ayıran bu ben seni herkesten herşeyden çok seviyorum söylediklerimde dürüsttüm yalan sölemedim, ama kırılacağını bilemedim aptal kafam şimdi böle olacağını bilseydim sölermiydim o konuya bile girmezdim" ağladı baya bende " tamam üzme kendini olayları zamana bırakalım" dedim "beni sevdiğine inanmıyorum bunu ispatlarsan zaman içerisinde beni sevdiğini anlarsam, devam ederiz ama ispatlama evresinde arkadaş kalacağız elimi dahi tutmana izin vermem" dedim. "tamam" dedi, " hafta sonu görüşelim ispatlayacam seni çok seviyorum" dedi. böle oldu işte şimdi bu konuşmadan sonra ne anlarsınız siz olsanız.:teselli:senağlama
tabi birlikte oldukları sırada onu çok sevmiş olabilir, ama şu an bitmişse sevgilin duygularını yanlış ifade etmiş geçen konuştuğunuzda, o zaman onu çok sevmiştim şimdi bitti ayrı, onu senden daha çok sevmiştim farklı
haftasonu görelim bakaılm nasıl kanıtlayacak :sm_confused:
konusman sans vermen bence iyi olmus..zaten ben kotu niyetli olmadigini soylemistim..o da soylediklerimi ifade etmis..anlatmak istediklerini sadece yanlis dille anlatmis..
sen kendini geri cekebildigin kadar cek senin icin neler yapabilecegini senin ona verdigin son sansi nasil degerlendirecegini gor ve son kararini ona gor ver..
herkesinde bir lafla sevgilisini terk ettigine asla inanmiyorum..istisnalar disinda..
ay basligi okuyunca "bune ya" dedim.. cixicxcix...
böyle bisi olamaz.. madem eski sevgilisini senden daha cok sevmis senin yaninda isi ne.. ozaman ona verdigi degeri hicbirzaman sana vermez..
ben böle birine anca yol veririrm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?