sevgiliniz gönlünüzü nasıl alır??

gizl

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
92
7
6
35
Muğla
biz kızlar genellikle cok trip atarız. hatta sevgilim bana bu yuzden tripkolik der sizin sevgiliniz gönlünüzü nasıl alır ve hemen affedermisiniz

bi gülmeye bakar:)
ne kadar trip attım sansam da karşıdakinin söylediği akıl dolu komik bir söz,ya da bi durum tespiti yüzümde gülümseme yapar,daha da uzatmam tribi
bugün dr yine tosartmıştım yüzümü,üç beş dakika öyle geçti ki tavlada peşpeşe iki 6-6 atıp bi anda oyunu kazandım.Hem de çok kritik bi yerdeyken.Sevinç nidalarında bulundum,bütün moralim yerine geldi . Trip mrip unuttum bile,şimdi konuya yazarken hatırladım :))
bi de gergin ortamlara gelemiyorum.Eski sevgilim uzak bir şehirde doğu görevindeydi.Ayın 26 günü uzak olduğumuz için telefona yapışık bi hayat yaşıyoduk.Hasretin de vermiş olduğu hırçınlıkla bazen kavga ederdik.Çokça kere bağırıp bağırıp bağırıp (haklı olduğumu düşündüğüm konularda) kavga ateşlenmeye başlayınca sıkılıp "oh,iyi geldi aşkım bu kavga.Enerjimi attım valla" cümlesiyle kavgalarımı sonlandırdığım olmuştu
bi de konu uzuyo uzuyo ya,çok sıkılıyorum.Beş saat bi de "öyle demek istemedim" de, aman "yanlış anladın da" diye konuşacak falan,amaaan onu mu dinlicem bi de diye düşünüp kendi kendime karşı tarafa çok yansıtmadan geçiyo bazen de tribim

biz kızlar genellikle cok trip atarız. hatta sevgilim bana bu yuzden tripkolik der sizin sevgiliniz gönlünüzü nasıl alır ve hemen affedermisiniz

" Eee hatun dediğin trip atar, kafa atacak değil yaa " derdi bir arkadaşım Benimki biraz klasik, özür diler pat diye ahh canımm diyip sarılmam gerçi şöyle bir saat falan rahat geçer kaşlar çatık, söylenerek. Öfkem geçince tribim geçer. Genelde yüzüne bakmamaya calısırım bırseye kızdıgımda, öfkelendiğimde çünkü kıkır kıkır gülmeye başlıyorum o da gülüyo bu sefer konu askıda kalıyor aslında öfkelenince gülmek iyi yaa o an konuşsam ortalık yanacak bir şekilde çenem bağlanıyor gülerken

Benim hiç trip atma huyum yoktur. Bana atılmasından da hiç hoşlanmam. Bir hatası olduğunda özür diler. Ufak tefek kırgınlıklara da bir gülüşü, bir öpüşü yeter.

hiç almaz. kendi burnunun dikine dikine gider. bu yüzden de ilişkimiz bitti zaten

Doğru düzgün trip atmayı beceremem ama atmaya çalıştığım zaman gıdıklar beni zaten o kahkahalarımın arasında ne olduğunuda unuturum
Sonra bir paket çikolatayı beraber yeriz

aynen canım hatta bazen sinirden gülüyorum oda barıştık zannediyor ama daha sonra o konuyu dusununce tekrar tribe bağlıyorum ve bu huyumu hiç sevmiyorum. üzülüyorum ona

malesef çok inadım telefondan aylarca uzatabilirim ama buluştuğumuzda çok kavga etsek bile barışmadan ayrılamiyoruz onun dışında burnundan getirmede ustume yoktur :)

Arar .. Bir sürü mesaj atar .. Özür diler .. Ben hatalıydım der hatasını kabul eder .. Klasik şeyler ..
Bir keresinde beni kırdığı için sabah işten gelir gelmez hiç uyuumadan okula gideceğim yolda beklemiş benii .. ben yürürken önüme çıkıp özür dileyip beni çok mutlu etmişti .. benim için arabada yatmış kış ayıydı çok soğuktu işi o zamanlar baya geç saatlerde bitiyordu evlerimizde uzak olduğu için canım arabada uyumuş 2-3 saat sonra sabahın 7sinde kalkıp beni beklemiş yoldan geçeceğim diye :) çok mutlu olmuştum ama 10 dkka görmem yarım gün yok yazılmama sebebp olmuştu üstelik yok yazıldığım halde okuldan geride gidememiştim yanına güvenlik bırakmamıştı .. Yok yere yok yazılmıştımm :) ama olsun o gün çok mutlu etmişti benii .. Bütün kırıcı sözleri uçup gitmişti .. Yüz yüzeykende bana çok kızar yapma derim bak pişman olacaksın 5 dkka sonra affet diceksin derim .. Hep dinlemez yapar .. 5 dkka sonra gelir elimi tutmyaa çalışır aşkımm der
tabi biraz surat yaparım ama sonra dayanamam onun tatlılığına bakışlarınaa .. Of ya çok özledim sevgilimii

ben nadiren trip atarım ya bizde tam tersi hep o atar tripleri ama ayda yılda bir ben atınca yada beni kırınca anında özür diler ve bir ton mesaj yazar bende uzatmayı sevmem zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…