Sevgiliniz hayatiniza bu kadar mudahil olsa?

Loveliiess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
302
12
118
Denizli
Yaklasik 2 yillik iliskiniz var cok kiskanc ancak kiskancligina goz yumuyorsunuz cunku kendini duzeltmeye calisiyor. Sinava hazirlandiginiz icin dershaneye gitmek istiyorsunuz sevgilinize bu durumu soyleyince "ne munasebet! Asla gitmene izin vermiyorum gitmiceksin" dese nasil bir tepki gosterirsiniz?

Edit:Bu aralar maddi olarak baya sıkısıgız egerdershaneye gitmezsem sadece bu sebepten gitmem. Onun sozune bakmam. Ha nolur, uc gun surat yapar konusmaz aglar zırlar ben senin hayatinda kimim ki oleyim de kurtul diye surekli soylenir uc gun sonra da unutulur.

Veee bu da az once yedigim trip. Ne oldugunu bile anlamadim

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-14-21-16-58-1.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 1.444
Son düzenleme:

Nasil tepki vermeniz gerektigini sormaniz bile tuhaf! Bayagi sindirmiş sizi ne güzel..

Sevgilim sapıtmış diye düşünür ayrılırm. O denli bana karışamaz

Yol veririm kimse geleceğimle oynayamaz

ben çok üzülüyorum bu durumlara. yani hayatımız neden erkek arkadaşımızla sınırlı. dersaneye gitmeniz sizin için ii olacak. belki iyi bir üniversite kazanacaksınız belkide kpss ile atanacaksınız.. sizin ilerlemenize taş koyan birine hayatınıza karışma hakkı vermeyin..
benim erkek arkadaşımda çok fazla kıskançtı.. nasıl düzeldi bilmiyorum ama düzeldi.. belkide hayatıma müdahale hakkı vermediğim için düzeldi.. belkide tatlı dille anlatarak bilemiyorum..

düzeltmeye çalışıyor diye bişey yok, insanlar değişmez, seni kıskanıyor diye beni çok seviyor da ondan hatasına düşme
verdiği tepki ne kadar anormal düşündüğünün bi kanıtı, bence bu adamla vakit kaybetmemelisin, seni sadece aşağı çeker bu tip bi karakter

Benimde böyle bir sevgilim vardi. Bana universiteye kayit oldugumu söyelyince aynen sunlari dedi: "Ben sana gitmeyeceksin demedimmi?". Tabi ayrildik. Hayatiniza hicbir zaman hickimsenin bu kadar mudahele etmesine izin vermeyin.

Suratının ortasına bir tane patlatır,totosuna tekme ile by by derim..

Annen değil baban değil parayı veren koca değil. ona neymiş pardon? Hemen ayrıl şimdi bu kadar karışan kendini bilmeyen ilerde hiç bilmez

varsayalım onu dinledin.. dersaneye gitmedin.. ama evde hazırlandın ve iyi puan aldın.. yerleşmene yetecek kadar.. ozamanda "bu şehirden çıkmayacaksın" der..
ona zaten hayatına müdahale etme hakkını dersane ile verdiğin için bu seferde karışmaya hiç tereddüt etmeyecek..

Yaslariniz kac canim?

Yalnız maşallah iyi düzeltmiş kendini takdir ettim.

Yahu siz neden kendinizi yamukların düzelmesine adıyorsunuz?

Sizi dershaneye gönderecek bir aileniz var hayatınızı birine adamadan duramıyorsanız onlar için uğraşın bari...

Bir de buradaki konuları okudukça sevgilisi olmayan kızları dövüyorlar diye düşünüyorum.

Yoksa bir insan böyle bir durumda nasıl tepki gösterirsiniz diye sorar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…