Arkadaslar bundan tam I sene once biriyle tanistim ama.okada iyi biriydiki anlatilmaz yani ben hep diyordum ki allahim sana cok sukurler olsunki iyiki karsima cikardin onu oyle cok seviyordum ki ol dese olurdum iliskimiz cook iyi mutlu bi sekilde gidiyordu tartistimizda is yerime cicek gonderirdi ailem bana baski yaptinsa gece camimin onune gelip aglardi cicekle birlikte benim yuzumden oldu diye neyse konuya girim biz bununla fazla gecmeden sozlenmek istedik cunkh birbirimize uyuyoruz dedik ben ve o ailemize soyledik ailesi cok iyi karsiladi fakat bazilar yakinlari beni ona laik gormuyormus benim.ailem karsi cikti istemiyorlardi neyse gel dik zaman bunlar gelmedi cunku ailen istemedi eski demek istemiylrum ama eski sevgilim kuzeni oldu ve bu turkiyeye gitti nisan ayinda ve 2 ag sonra geri dondu ama o eski halinden eser yoktu tartistimizda bana surekli ben en sevdiklerimi.kaybettim senide kaybetsem.ne olur ki hayat dewam ediyor gibi laflar ediyordu surekli beni asagiliyor du herseyle ilgili cok zayifsinn bilmem burnun buyuk gibi laflar ve benim arkadaslarimin yaninda ediyordu ama yinede oyle cok seviyordum ki elimde degildi yeterki o gitmesin ne olursa olsun dedim neyse ben turkiyeye gittim ameliyatimi oldum estetik cunkh onun laflarindan oylw bikmistim ki birazda kendim.istiyordum neyse geri dondum yurt disina bu deyismemis yine beni kucuk dusurucu laflar ve surekli benim.etrafa baktigimi soyluyordy neyse gecenlerde biz bulustuk beni otobus duragina birakti ben bindim aradi beni way efendim sen nie erkeklere bakiorsun beni gorunce sok oldu yemin ederim bakmadim diyorum kardeslerimin uzerind yemin ediyorum ama bana inanmiyor ama cidden bakmadim banane el alemde ve bana su lafi kulandi sen simdiden boyle millete bakiyorsan evlenince naparsin kim bilir bana dedi ve beni birdaha arama dedi bitti dedi yuzume.kapati fakat ben agliya agliya yine aradim acmadi tekrar aradim ne var dedi ne olursun bittimi ciddimisin evet dedi yapma etme dedim bunun geri donusu yok bak bitsin dedi
ve kapati arkadaslar ben ona okadar cok deger veriyordum ki o calisinca ben arkadaslarimla hic bi yere gitmezdim derdim benim canim calisiyor ben nie gidim gezim eglenim fakat benim.ise basladigim gun bu arkadaslariyla ve bir kac kizla gece disari cikmisti ve bana surekli su lafi soyluyordu ben seni aldatsamda sen beni af edersin bana yardjm edin ne olursunuz
(( onu cok seviyorum daha oncede surekli.kavga etsek suclu o olsaydi ben ozur dilerdim kurban olurum yapma etme derdim ama 2 gun oldu hic aramadim oda aramadi.msj atmadi ilkez ayrilik oldu ; (( ne yapmaliyim sizle yardim eddin cok kotuyum