- 13 Nisan 2007
- 33.833
- 103.236
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Loveliiess
-
Yaslariniz kac canim?
Bu geleceğini engellemeye giriyor ..Yaklasik 2 yillik iliskiniz var cok kiskanc ancak kiskancligina goz yumuyorsunuz cunku kendini duzeltmeye calisiyor. Sinava hazirlandiginiz icin dershaneye gitmek istiyorsunuz sevgilinize bu durumu soyleyince "ne munasebet! Asla gitmene izin vermiyorum gitmiceksin" dese nasil bir tepki gosterirsiniz?
Sevgili dediğin kimdir canım.Bir insanın,onu dünyaya getiren anası babası bile istikbali hakkında söz sahibi olamazken,sevgili kim oluyor da senin hem de hayatınla ilgili bu kadar önemli bir meselede söz sahibi olabiliyor."Ne münasebetle"Bence bunu bi düşün.Yaklasik 2 yillik iliskiniz var cok kiskanc ancak kiskancligina goz yumuyorsunuz cunku kendini duzeltmeye calisiyor. Sinava hazirlandiginiz icin dershaneye gitmek istiyorsunuz sevgilinize bu durumu soyleyince "ne munasebet! Asla gitmene izin vermiyorum gitmiceksin" dese nasil bir tepki gosterirsiniz?
Yaklasik 2 yillik iliskiniz var cok kiskanc ancak kiskancligina goz yumuyorsunuz cunku kendini duzeltmeye calisiyor. Sinava hazirlandiginiz icin dershaneye gitmek istiyorsunuz sevgilinize bu durumu soyleyince "ne munasebet! Asla gitmene izin vermiyorum gitmiceksin" dese nasil bir tepki gosterirsiniz?
Önce beyle:Yaklasik 2 yillik iliskiniz var cok kiskanc ancak kiskancligina goz yumuyorsunuz cunku kendini duzeltmeye calisiyor. Sinava hazirlandiginiz icin dershaneye gitmek istiyorsunuz sevgilinize bu durumu soyleyince "ne munasebet! Asla gitmene izin vermiyorum gitmiceksin" dese nasil bir tepki gosterirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?