Sevgiliniz hayatiniza bu kadar mudahil olsa?

Yaslariniz kac canim?

Off Allah aşkına baştan yaslarinizi belirtin lütfen. Bi yerden sonra sıkıyorsun zipzip..

Size gelince konu sahibi arkadasim, neden hayatına bu kadar mudahale ettiriyorsun. Ben eşimin bile egitim ile ilgili haklarima mudahale etmesine izin vermiyorum ki kendisi zaten asla karışmaz.
bas k.cina tekmeyi hakikaten. Insan sevdiginin okumasini ister be..

Bu geleceğini engellemeye giriyor ..
Sevgilin kıskanç değil hasta buarada ..

dersaneye neden gitmenize izin vermiyor , dersane yahu burası eğitim yeri bi nevi, o ne düşünüyorki kusura bakma ama senin sevgilin sapık biri artık dersanelerde bile neler oldugunu hayal ediyorsa gördermiyo ne demiş atalarımız kişi kendinden bilir işi...

Kendi hayatından ne beklediğine bağlı tabi, böyle bir laf söyleyebilmesinden çok daha öncesinde sevgili sıfatını alırdım elinden ben olsam ama sen ne yapacaksın o önemli. Seven insan tabi ki dershaneye göndermez, sana değil çevreye güvenmiyordur diye fake erkek yorumu gelir mi acaba diye bir köşede beklemeye gidiyorum.

Sevgili dediğin kimdir canım.Bir insanın,onu dünyaya getiren anası babası bile istikbali hakkında söz sahibi olamazken,sevgili kim oluyor da senin hem de hayatınla ilgili bu kadar önemli bir meselede söz sahibi olabiliyor."Ne münasebetle"Bence bunu bi düşün.

Kendine güveni olmayan bir erkek gibi görundu gözume.Kıskançlık iyidir biyere kadar ama dershaneye yok diyecek kadarda olduysa problem var demektır ortada.O sizi ılerde çalıştırmazda yada sadece kadınların oldugu yerde çalışmanız izin verir

Dersaneye gitmenize bile ne münasebet diyorsa, çalışmanıza izin verecek mi bu zat?

de get ordan senin demenle mi oluyomuş derim ne münasebet sanki kölesin

Önce beyle:

Sonra beyle:

Sonunda da beyle:

sana fikrini sormadım kendi fikrimi açıkladım sen kimsinde benim hayatıma bu denli karışıyosun deyyuzz!!!! derdim ben :)

sanki başkası bulsa sizi illa dersanede bulacak ben okumak istiyorum dersiniz.önemli olan hangi niyetle gitmek oraya dersiniz.ben onlara güvenmiyorum derse bende senin yanındakilara güvenmiyorum,napiim boynunla kapımın önüne bağlayıp kafana da at gözlüğü mü geçireyim diyin daha üste çıkıyorsa şuut ve gool olur ancak.

ben de yukarda yazılanlardan bir derleme halinde bu zat-ı muhtereme
fikrimi beyan ederdim.tabi arada bip li beyanlar da olabilir
ve de kızlar kızlarrr,
şu densizleri tepenize çıkarmayın bu kadarrrrr,dilimizde tüy bitti be canlarım yaa.
anan değil baban değil sevgili de kim oluyor yahu bu denli hayatınıza karışıyor.
bi akıllı olun ya:))

"Tabi aşkım, sen nasıl istersen. İstersen evden dışarı adımımı atmam, çıkmam gerektiğinde sen boynuma bir tasma geçirir beni senin münasip gördüğün yerlerde gezdirirsin," derim. Doğru olan bu çünkü... Yok artık ya, vallahi şöyle muhabbetlere maruz kaldığı halde, arkasına bakmadan kaçmak yerine hala ne yapmalıyım diye kafa yoran kadınları bir tutup sarsasım geliyor. Daha iyisini hak ediyorsunuz yahu!

Ne mi tepki verirdim ? Arkanı dönermisin iki dakika canım ciğerim deyip, okkalı bir tekmeyi yapıştırırdım poposuna. Bir daha da ne yüzümü görebilir, ne sesimi duyabilirdi. Sen kıskançlığı böyle birşey mi sanıyorsun canım benim ? Siz kıskançlığı çok yanlış anlamışsınız.. Kıskançlık değil bu, kendinizi kandırmayın boşuna. İpleri nasıl eline verdiysen adam kukla gibi oynatıyor, hayatının direksiyonunu ellerinde tuttuğunu sanıyor. Bu arada bunları aşırı kıskanç biri olarak söylüyorum. Ben de kıskançlıktan psikopatça şeyler yaptım ama bu kıskançlıktan farklı bir şey. Bu kadarını seven insan yapmaz. Seven insan sevdiğinin geleceğinin güzel olmasını, iyi yerlere gelmesini ister. Ben ki aşırı kıskanç biri olarak, erkek arkadaşımın dersleri ve geleceği güzel olsun diye ders konusunda kızlarla iletişime geçmesine, yardımlaşmasına bile izin veriyorum. Seninki ise seni kendisine mahkum etmek istiyor yani geleceğinini karartıp seni eve mahkum edip köpek besler gibi beslemek istiyor anlayacağın. Tamamen kendine bağımlı hale getirmek istiyor.. İşin içinde sana duyduğu güvensizlik de cabası.. Böyle bir adamla seviyor sanıp da günlerini çöpe atma derim..

Ne münasebet, sen ne karışıyorsun derim.

Bu kadar sevgili merkezli hayatlar yaşamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…