Sevgiliniz hayatiniza bu kadar mudahil olsa?

Parasını o mu veriyormuş ne demek gidemezsin

Benim eski hırto da böyleydi.
Ben de akşam derslerini severdim.Daha iyi anlıyorum.
O sabah git diye diretirdi.Gitme imkanım olduğu halde gitmedim,inat ettim.
Adım başına buyruğa çıktı,sonra da ayrıldık.
Git,bu adamlarınki sevgi değil saçma sapan bir ego tatmini.

karışamaz
daha neler
sevgili demek köle demek değildir.
bence bu kıskançlık değil saplantı olmuş güvensizlik problemi

Sevgili sıfatıyla mı dersaneye gitmeme karışıyorsun derim,kaldı ki eşlerin birbirini kısıtlama konusuna karşıyım...

Ahahahah ay komik degil ama sinirim bozuldu.
Agzımı bozmayayım en iyisi ama ona öyle bi karşılık veririm ki dünyasını şaşırır. Ne adamlıgını bırakırım onun orada, ne insanlıgını.
Dersaneye gitmeyeceksin ne ya? Ne demek yani? Sen kimsin, kendini ne zannediyosun, ne zaman adam oldun da izin merci oldun benim başıma derim herhalde. Köpegi mi varmıs karşısında otur kızım, kalk kızım diyo. Ne mecburiyetiniz var sizin manyagın birine.
Bu fedakarlık falan degil yani. Kendini düzeltiyomus bi de. Adam olmuş klinik vaka hala kendimi düzeltiyorum diyo. Ay yazdıkca cıldırdım.
Yapmayın sunu kendinize yazık günah.

Bırak sevgiliyi eşin bile olsa sırf erkek diye hayatında diye senin eğitimini kısıtlayamaz. Dersane ya bu dersanede ne yapılıyo sanıyo bu? saçmalık. Herşeye tamam dersen hem geleceğin yanacak hemde seni daha da ezecek. O dersaneye git zaten bunun için seni bırakıyosa sevgiside yoktur

KES SESİNİ OTUR OTURDUĞUN YERDE YOKSA .. derdim
kıskanç olabilir ama benim hayatıma asla yön veremez
geleceğin söz konusu bu kadarına izin verme kendine gel konu sahibi !!

" ne münasebet asla senden bu konuda izin almıyorum" derdim ve çeker giderdim

Benim sevgilimde bana çok karışır..
Gidiceğiniz yerde dershane bi sorun olucağını sanmıyorum :)
Bu konuda sevgiliniz kıskançlıktan izin vermiyor olabilir ama izin istemeyin bu konuda..
Siz okumak için uğraşın didinin..
Bu kadarına ben olsam ben bile tahammül edemem ki erkek arkadaşımın fikirlerine saygım vardır dinlerim falan yani ama böyle bi konuda dinliceğimi sanmıyorum :)
Güzelce konuşun inadına devam ederse ona göre bi yol çizin ayrılın falan demicem ama doğrusunu siz bilirsiniz :)

Evliyim ve benim esim bile bana "asla izin vermiyorum "
Cunlesini kullanamaz ..
O kimki bana izin vermiyor ?
Ben annem ve babamdan izin almadim sevgilimden veya esimdenmi izin alicam ..

Esim bile bana bu sekilde davransa haddini bildirir , ve gerekirse hayatimdan cikarirdim..
Kimsenin kolesi olarak dogmadim.

Ama sen buna izin verirsen , ne yaziki daima ezik insan olursun onun gozunde.

Niye bir erkek için kendi hayatınızdan, eğitim hakkınızdan kısıtlandırma yapıyorsunuz inanın aklım almıyor. Sürekli birilerinden tasvip bekleyerek hayatta hiçbir şeyi başaramazsınız, hiç bir adım atamazsınız. hele erkeklere hiç yaranamazsınız.Erkekler ne istediğini bilen ve kararlarını uygulayan özgüveni yüksek kadınları size tabi ki tercih edeceklerdir...

Cookk saskinim suan Anne babaniza ne diceksiniz onlarin emekleri nolucak inan bir erkek ugrana degmez..erkek arkadasindan ayrildigini dusunn ve pisman olmazmisin veya evlendin ilerde seni eve hapseder gunluk para birakir !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…