Sevgiliniz için, sevginiz için neler yapardınız...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi denizatı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

denizatı

Ziyaretçi
Sevgiliniz için sevginiz için neler yapardınız....?

her türlü fedakarlığı yaparım aşkım için.kim yapmaz ki
mesela ben et pek sevmem ama kocam bayılır.bende etli yemekler yaparım :asigim:

Sevgiliniz için sevginiz için neler yapardınız....?

benim sevgilim romantik olmama ve yaratıcı olmama bayılır bunun için farklı farklı şekillere girerim bu çok özel bunu burda söleyemem:roflol:
sevgim içinde her türlü fedakarlığı yaparım yani hiç bişeyden esirgemem sevgimi ucunda ölüm olsa dahi giderim çok seviyorum onu çünkü...ben aşkı ve sevgiyi bir arada yaşamadım önceki ilişkilerimde benim için kocamı özel kılan sebeplerden biride bu:asigim:

valla bende aşırıya kaçmadan fedakarlık yapabilirim.
ama beni mutsuz eden bişiyi yapmam asla.ondanda aynısını beklerim.

kendi sınırlarım çerçevesinde ve elimden geldiğince ben de herşeyi yapmaya çalışırım..Ama hiç istemediğim birşeyi de sırf o istiyo diye yapamam

Böyle bir konu vardı sankitatlicadiarzu

Cevaplım bari jeyyar

Mantığıma uyan şeyleri yaparım.Uymuyorsada yapmam

eğer gerçekten değer bilen biriyse elimden gelen herşeyi yaparıdım....

Onun istediği şey eğer beni mutsuz edicekse yapmam yani yapacağım fedakarlıktan bende hoşnut olmalıyım mutlu olamıycam bişeyi o istiyo diye yapamamyasakkelime

onun mutlu oldugunu görünce bende çok mutlu oluyorum..bana zarar vermeyecek herşeyi yaparımm aşkımaaaa

cevaplar için sağolun.Bende sevdiğim için herşeyi yapardım.Sevgi fedakarlıktır, hoşgörüdür,paylaşmaktır gerektiğinde susmak ve affetmektir.Çünkü hayatımsın demek yarımsın demek bunları gerektirir.Ve bu uğurda her şeyi feda etmektir.Gerçek sevgi bir bebek gibi saf olansa uğrunda yapılacak herşeye değer........

Şunu öğrendim ki aslında onu mutlu edicez diye bizi mutsuz eden şeyi yapmamalıyız.Kendinden taviz olur ve değeride bilinmezşakkıdı

Elimden geldiği kadar fedakarlık yaparım. Çünkü gerçekten hakettiğine inanıyorum.
Fedakarlık karşılıklı olursa anlamlı oluyor zaten, o da benim için bazen çok sevdiği şeylerden bile feragat ediyor.

Hak ediyorsa elimden geleni yaparım...ama hak etmiyorsa ????

İşte cevap burda gerçekten hakediyorsa.Umarım hepimizin hayatında bunları hak edecek birisi olur.
Yürek ve onun içindeki sevgi ,saygı ne kadar büyük olursa yapılan herşeye değer.

valla sevgim icin okdr fedakarlik yaptimki herseyden vazgectim resmen sdce onu sevdigim icin cok sevdigim memleketim istanbulu en sevdgim arkaslarimi kariyerimi.... mutlumuyum mutluyum pismanmiyim degilim ama cok osluorum herseyisenağlama

sevgilimi herseyden cok sevdigim ve bana verdigi sevgiyle beni mutlu ettigi icin elimden gelen herseyi yaparim.

hakettiğini düşündüğüm herşeyi yaparım...

Aklima uyan ve elimden gelen herseyi yaparim.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…