Y
yaren_38
Ziyaretçi
- Konu Sahibi yaren_38
-
evet ama kız sevmiş bi kere kaç kişi onu uyardı bende konuştum onla ama vazgeçmiyo
ya aslında kuzenim diyorki benim okulumu o bıraktırmadı bana zor geldi aöf bıraktım diyo onla alakası yok fln diyo ama kimse inanmıyor sevgilisinin bıraktığını düşünüyoruz eğer okulu sevgilisi bıraktırmadıysa siz olsanız ilk okul mezunu biriyle yinede görüşürmüydünüz
ben görüşmem , işin açıkçası....... tepki alacağımı biliyorum. ama üniversite mezunu bir kadınla ilkokul mezunu bir erkeğin, anlaşabileceğini düşünmüyorum.
arkadslar bi insanın içindekı sevgı, saygı, insanlık bi fakultenın, bi kağıt parçasının değiştıremıyecegı unsurlardr.
Bu tür insanı insan yapan değerleri bi kağıt parçasının varlıgına bağlamak çok saçma. cloudy e katılıyorum '' tahsil cehaletı alır eşşeklik baki kalır'' konusnda.. evet arkadasın okulunu bırakması ve onunda bunu istemesı dogru değil.Bence konunun bu yönüyle ilgilenmek gerek.
fakülteyi diplomayı öyle tapulaştırır hale geldıkkı.....!
benım annem babamda ilk okul mezunu.. ben ünıversite mezunuym . ama onların kılı bıle olamam.okul bana insanlık vermedı sadece belkıde hayyatta bı daha hiç işime yaramayack x ve y lerle uğraştım. lütfen inasınlara verdğimiz değerleri okdukları okullarla değil ahlakı insanı değerlerı için verelim.
fakülteler bitiripte affedersiniz hala mal olan insanlar var. bu kişinin kendını geliştrmesı ile alakalı bi durum. hem zamanı geldiğnde de eşimle bi fikir alış verşi yapmak durumnda kaldığımda da emınımkı bu konu benım okulda aldıgım matematık geometrı olmayack...onunla hayatın içinden konularlarda hayatımızla ilgili konulardan bahsedecz ve bunun içinde illakı bi okul btirmş olması gerekmeyeck. hayatın zorlugunu sırtına yüklenmiş fakültelilere on basacak bir arkadaşım var .. ve hiç bi ünıversıtelı arkadsımla bıle onunla anlaştgım kadar anlaşamıyorum.
dediğim gibi kişin kendısını geliştrmesı ile alakalı bı durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?