üniversite insana matematik geometri vermekten daha farklı değerlerde kazandırır.. üniversite bir yaşam biçimidir. bu yaşam biçimini de öyle anlatmak, mümkün değildir. yaşamak gerekir. yaşamayan anlayamaz.
haklısın harıka bi yaşam biçimi...... kızlı erkeklı kımın elı kimin cebinde.. hamile kalan kızlar..... flörtlüğün artık olmazsa olmaz olduğu bi yaşam biçimi.....kesinlikle yaşamayan bilemez...
haklısın harıka bi yaşam biçimi...... kızlı erkeklı kımın elı kimin cebinde.. hamile kalan kızlar..... flörtlüğün artık olmazsa olmaz olduğu bi yaşam biçimi.....kesinlikle yaşamayan bilemez...
sizin aklınıza yaşam biçimi değince sadece bel altımı geliyor. ilginç
üneversıtede olan yaşam biçimi dersenız kı geometrı matematıkten harıc bıde dersnz malesf....... ünıversıteden derslerden başka ne alınması gerekıo anlayamdm dogrusu... olmazsa olmazlardan degıl unıversıte benım için sadece bı basamak.. eger arkadslık dostluk demek istıyorsan onlar lısede de ortaoklda da var.. okul dısında da.....
senin şu yazından sonra seninle anlaşabileceğimi hiç sanmıyorum amanbe.. bu da sana son yazımdır. aslında bu yazıdan sonra yazmamam ve sana cevap vermemem gerekiyordu. ama.... oldu bir kere.
ilginç doğrusuşakkıdı bu kadar sinirlenmenızı gerektıren ne olabılırkiCADIARZU görüşlere acık bi platform sonucta.... benım de size son sözüm o halde..ÜNİVERSİTE PUTUNA TAPMAYALIM.. CAHİLLİYE DEVRINI ÇOKTAN GECTİK ARKADAŞIM...OLMAZSA OLMAZ DEĞİL:lepi:
Ben lise mezunu biriyle anlaşmamıştım offfff
tek sebep bu değil ya resmen beni okuduğum için bıraktı ama bunun okumakla alakalı değil benimde ilkokul okumuş birçok arkadaşım var onları ünivertelilere değişmem ünvertie başka ortam başka hayatlar ya ne bilim beni tartışmaya katmayın yaram değişiyor onun geri kafalılığı o bıraktı ben sorun etmedim neysesenağlamaumudum sen yapma bari... hosgeldın bu arada... o arkadaşın sırf lise mezunu dıyemı anlaşamamştın canım yoksa başka nedenlerde varmıydı
sinirlimi... yoooo. nereden çıkardınız bunu... ne putu bu arada... ne tapması. sanırım, beni puta tapmakla suçluyorsunuz. yazdıklarınıza dikkat ederseniz ,sevinirim. çünkü şu anda bana hakaret ettiniz...
tek sebep bu değil ya resmen beni okuduğum için bıraktı ama bunun okumakla alakalı değil benimde ilkokul okumuş birçok arkadaşım var onları ünivertelilere değişmem ünvertie başka ortam başka hayatlar ya ne bilim beni tartışmaya katmayın yaram değişiyor onun geri kafalılığı o bıraktı ben sorun etmedim neysesenağlama
Merhaba kızlar iyimisiniz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?