bende seviyorum canım eğer sevgilim isteseydi okulumu bırakırdım:))) bence sevgi varsa sorun olmaz ben ilk başından beri üniversitemezunu olmayanla yapamam diyordum ama oluyor ve çok seviyorsun konuyu açan arkadaş eğer seviyorda ilerdede sorun teşkil etmeyecekse onun hayatı nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasınumudum senı sevıyorrummmm ay monayı da özledım ben... ben bırazda bızım taafa takılıyım:teselli:
şimdi arkadaşlar.
şunla şu kesinlikle olmaz diye bir şey yok. her insan bir dünyadır. ve kendi dünyasına en yakın kimse onla arkadaş olur. dünya derken. yaşadığı hayattan tutun. okuduğu kitaplara. değerlerine. ahlakına yani tümüyle insandan bahsediyorum.
diyemem aaaaa kesinlikle anlaşamazlar. yada süper olur da diyemem. o anlaşmalarına bağlı. ama üniversite fakülte gördük geçirdik diyenlerde fazla havalı canımmmmm :) onları cebinden çıkaracak nice ilkokul, ortaokul mezunu tanıyorum. ve de beş para etmez fakülte mezunu da tanıyorum. ahlaklı insan olduktan sonrası teferruat.
bende seviyorum canım eğer sevgilim isteseydi okulumu bırakırdım:))) bence sevgi varsa sorun olmaz ben ilk başından beri üniversitemezunu olmayanla yapamam diyordum ama oluyor ve çok seviyorsun konuyu açan arkadaş eğer seviyorda ilerdede sorun teşkil etmeyecekse onun hayatı nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın
siz sadece sonuçları böyle böyle olur diye anlatın
bak amanbe, ben kendi adıma konuştum. üniversite mezunuyla,ilkokul mezunu evlendiğinde sorunlar olabilir. bu benim kendi görüşüm. lise mezunu olsaydı erkek, o zaman olurdu. ama ilkokul mezunu olur sa olmaz ,diyorum.
benim anlayamdığım konuda bu... ya çok saçma değilmi.. yanı ilkokulluysa cahil ama liseyi de 3 yıl okursa değil öylemııı..ya bi insanın hayatını anlayışını sadece 3 yıl mı değiştırecek yada onu adam edecksengözlerimebaksanab
tabıkı egıtım ınsanlara bır sey katıyor..........tabıkı egtımlı olsun ama ınsanın kalbıne aşk duserse belkı.. o zaman için sorun olmaz bunu ıyıde dusunmek lazım....
ama erkegın kadından dahada egıtımlı olması guzel olur....yanı kız ılkokulsa erkek lıse gıbı...eger olursa tabı...bıraz kafa yapısı ve aldıgı terbıye dahada onemlı bence...
ama şuda bır gercek..ınsan sadece egıtım alırken.....hem meslekı hemde sosyal bır durumda yasadıgı ıcın ..ınsanıde bır egıtım alıyor...
okumuş yada ılkokul mezunu bılemem amam iyi tanımak ve anlamak lazım ....
insani özellıklerı varsa...onemlı olanda bu sanırım......
ama acılan bu konuda ...erkek egıtımi...engelleyemez........şimdiden böyle yapıyorsa...o kız sonradan cok pişman olur...eger böyle bır erkek olucaksada olmasın ıstemem...o ılkokul dakı beynıyle kalsın...
duygucmmm çoook haklsın kesınlıkle katılıyorum.. insanı insan yapan değerlerı taşıması önemlı
arkadaşlar istisnalar kaideyi bozmaz ama!eşim ilkokul mezunu ben üniversite:) Eşim benden daha bilgili.ben ne ünv mezunu erkekler gördüm ama içi boş.bence bu konuyu kendini geliştirmemiş bir erkek sevgilim yada eşim olabilirmi diye değiştirsek daha iyi olur:)
fakülteler bitiripte affedersiniz hala mal olan insanlar var. bu kişinin kendını geliştrmesı ile alakalı bi durum. hem zamanı geldiğnde de eşimle bi fikir alış verşi yapmak durumnda kaldığımda da emınımkı bu konu benım okulda aldıgım matematık geometrı olmayack...onunla hayatın içinden konularlarda hayatımızla ilgili konulardan bahsedecz ve bunun içinde illakı bi okul btirmş olması gerekmeyeck. hayatın zorlugunu sırtına yüklenmiş fakültelilere on basacak bir arkadaşım var .. ve hiç bi ünıversıtelı arkadsımla bıle onunla anlaştgım kadar anlaşamıyorum.
dediğim gibi kişin kendısını geliştrmesı ile alakalı bı durum.
eşek her yerde eşek ona bir şey demiyorum. elbette üniversite o kişinin karaktersizliğini ,ruhunun kötülüğünü, değiştiremez. hiç bir kuvvet bunu yapamaz ki... ilkokul mezunu da olsa, sizlerin tabirinizse, eşekse,değişmez ,üniversite mezunuysa da aynı şekilde. benim parmağımla gösterdiğim ise ,o deyimdeki cehaleti alır cümlesiydi. demek ki cehaleti alıyormuş. bu da bir şeydir o eşek için değil mi.arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum
daha öncede yazmıştım tahsil cehaleti alıyor eşşeklik baki kalıyor
bi arkadaşımız bu lafta bile cehaleti aldığını söylemiş
demek ki eşşeklikğin kalması pekte umrunda değil
üniversite mezunu o kadar boş insan var ki...
kampüsün içinde yere tükürenler daha tuvalet kullanmasını bile bilmeyenler
yemekhanelerde çatal kaşık çalanlar daha bir çok insan ziyanı
işte bu insanlar geleceğimizi emanet edeceğimiz belkide ileride çocuklarımıza
öğretmenlik yapacak cehaleti alınmış eşşekler kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
böyle insanlarla evlenip bir yuva kuracağıma
okuma yazma bilmeyen biriyle evlenirim daha iyi
insan insan olsun önce gördüğünüz gibi üniversitede insanlık dersi vermiyorlar
verselerdi eğer her üniversite bitiren adam olurdu
olmuyor malesef ki insan adam olmayı öğrenmeli önce
bunuda üniversitede öğretmiyorlar adam olmayana ne yapsan boş
yüksek lisansta yapsa doktorada yapsa değişmezzzzzzzzdelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?