sevgiliniz ilkokul mezunu olsaydı ne yapardınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi yaren_38
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben lise mezunuyum
seviglim liseden terk yani diploma yok ortaokul mezunu sayılıyo
ama gel gelelim kendini çok güzel geliştirmiş
insanların kişilikleri diplomayla belli olmaz bana göre
kendini geliştirmektir önemli olan
yani bana göre mevzu diploma değildir kişinin karakteri kendini geliştirmesi kişiliğidir.
çünkü bunlar kişinin özünde olandır sonradan kazanılmaz...

ama bazı erkekler bu durumu problem yapar kaldıramaz ilerde başa kalkılır bu eksiğini karşı tarafa
başka şekilde yansıtır ki bazı kadınlarda ilerde bu durumu kullanır ezmeye çalışır işte burda olay kopar
bu konuda kendine bilen kişiler için diploma önemli değildir...
ne kendine nede sevdiği adama bunu sorun etmez gül gibi yaşarlar....

Bencede en büyük hataya düşüyor. İlk önce eşinin ailesiyle evlenecek istenmeyen gelin olacak çok yıpranacak. Umarım mutsuz olmaz ama çok buhranlara girecek. Okumaya gelincede kendisi bıraktıysa önemli değil. Bu devirde artık genç kızlar ilk önce meslek edindikten sonra ayaklarının üzerinde durmasını bilecekki eşi ve ailesi tarafında ezilmesin. Maddi imkana sahip olsun. Okuyan insanlarıda görüyoruz okumuşun cahili çok arkadaşlar kendini yetiştirememiş ne istediğini bilemiyen insanlarda var bunu unutmayın.

Burda evlilikte eğitim farklı konulara saptırılmış hep birbirini çoğu kişi kırmış Bu bir seçim meselesidir. Ama işe aşk girerse durum tamamen değişir. Benim içinde erkeğin eğitim seviyesinin benden üstün olması önemli beni buna itende erkeklerin çoğunda gördüğüm bir durumdan dolayı. Erkeğin eğitim seviyesi bayandan düşükse ilk başlarda herşey mükemmel gibi gözüksede evlilikte çatırdamalar başlıyor ya erkek eşini çalıştırmamak istiyor yada onu küçük düşürücü tavırlar sergiliyor.
Ama onun dışında sosyal hayatımda ilkokul mezunu ilede konuşurum saygı gösteririm üniversite mezunu ilede.
Çoğu kişi birbirine burda çok zıt gitmiş. açıkçası üzüldüm. Bu bir tercih meselesi kişisel bir şey Birbirinizi bunlar için kırmayın inanın değmez. Kişinin seçimleri kendisini ilgilendirir

Bu sözlere tamamiyle katılıyorum net bir şekilde açıklamışsın arkadaşımalkisalkisalkis

bence adam olmanın ilk okul üniversiteyle alakası yok hemde hiç

üniversite mezunu birisiyle ilk okul mezunu arasında sadece fark diploma farkı olabilir

ilk okul mezunu olan kendisini geliştirmiştir... üniversite mezunu bi diploma aldı

diye ilkoul mezunu kadar karaktere sahip olmayabilir bu karakter ve kendini geliştirme

meseledir... kendi adıma sorun etmem seviyosam seviyorumdur diplomayla evlenicek değilim

karaktere bakarım ben tabi kendini geliştirmiş karaketerli adam gibi adamsa eğitim farkına bakmam bile bu benim fikrim şahsi görüşümdür..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…