sevgiliniz kolsuz,askılı,bikini giymenize karışıyormu

bikini giymeme hatta denize girmeme bile karışıyodu sevgiliyken
evlendik yazın denize giremedim hiç

karışması hoşuma gidiyo benim ama kaydirigubbakcemile3 şimdi fazla karısmıyorum diyo evlenince hiç bişey böle olmıcak dedi şimdi hayatını yasa gibilerinden konsur durur. sonrada ben sana demeden sen giyinmesini bil der kaydirigubbakcemile4 bende onun sevicegi tarzdan giyiniyorum artık naniknanik

cok enteresan bi esim var...
bikiniye falan asla ses cikarmiyor tatilde havuza gittigimizde falan...ama yazin ip askili seyler giymeme sinir oluyor..kalin aski olacakmis...
hic moralinizi bozmayin canlar...yakinlarimdan biliyorum,bebek olunca degisiyorlarmis,rahat birakiyorlarmis..bakalim bekleyip görecegiz

karışıo hatta denize bile götürmücekmiş o yüzden naniknanik ben hatta çok açık giyinen biri deilim gerdanımın açık olmasına bile kızıo fazla açıkmış :uhm: hadi ordan :mymeka:

Sevgilim yok..
Ancak benim kıyafetlerime karışacak adamla beraber olmam ben..:dilcikar:
Elbet fikrini sunabilir,güzellikle ikna etmeye çalışabilir,mantıklı ise uyum sağlarım,ancak bana illa kendi dediğini yaptırmaya çalışan adamla işim olmaz..:delphin:
Kocam bile karışamaz,sevgili de neymiş!
Nerede, ne giyeceğimi ondan daha iyi bilirim ben!!!:mymeka:

Ben zaten nerde nasıl giyinceğimi bilirim. kendimi dejenere etmedende dekolde severim. etek boylarım.göğüs dekoltem hep kendime göre ayarlıdır.
askımcımda zaten o ayarı görüp beni sevdiği için.hiiiiiiiç bu konusa tartışmadık.Karişmadı yani.gerektircek bişi olmadı

Onlarda neymiş -tatlicadiarzu- Yenimi cıkmış acep :delphin:

O kadar uzun boylu acık giyinmemkaydirigubbakcemile

Çok kısa etek giymemi istemiyorkaydirigubbakcemile4

Karışmaz kıyafetlerime giydiğim herşey hoşuna gider.. Sadece denizde bikini giyinmeme çok karşı... mayo giymemi ister. Ama o yanımdayken istediğim kadar oramı buramı açabilirmişim...:roflol: askılılara falanda hiç karışmaz karıştırmamda...

karışmaz ama sinirlenır trip yapar bende oyuzden giymem.tatile gitcez çok güzel olcak felan demiştim giyebilceğini düşünme bile dedi mannak kafa:jeyyar:
bende heee dedim geçtim..:roflol:

biz teee ilişkinin en başında karşılıklı hoşlanmadığımız şeyleri sıraladık..
nişanlım askılı body, bikini, kısa etek gibi kıyafetlerden hoşlanmadığını giymemi istemediğini tatlı bi dille söyledi...benim için de bu kıyafetler olmazsa olmaz değildi, giymekten vazgeçtim:1closedeyes:

Karışmaz. Yakıştırdığım ve ortama abes kaçmadığı sürece karışacağınıda sanmam.

Zaten karışmak kelimesinden ziyade firkini söyler. Söyledikleri doğru gelirse tabiki giymem.

Ama yazın askılımıda giyerim bikinimide

Esım hıcbırıne karısmaz sadece cok dekolte olmasını ıstemez. Gecen sene yazlıga gıderken bıkınılerımı esımle bırlıkte begendık.Bı onun begendıgını aldık bı benım begendıgımı.Dolabımda kısa kollu ıle ılgılı hıcbır urun yoktur hepsı ya kolsuz ya ıplıdır ama super dekolte degıldır.Zaten cok dekolteysem egılırken fazla abessem esım soyler.Etek gıyerım cok kısa gıymem zaten,cok kısa eteklerım de vardır onları evde ve yazlıkta gıyerım. şanslımıyım ne hihoyyyt

Back
X