Sevgiliniz,nişanlınız, eşiniz size böyle bişey deseydi ne yaparsınız?

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Merhaba bayanlar
Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz.Ben öğrenciyim kendisi çalışıyor iş değişikliği yaptı ve bugün ilk maaşını aldı Farklı şehirlerdeyiz
Sabah beni aradı konuştuk dışardaymış planın ne bugün napıcaksın falan dedim.
İlk maaşımı aldım anneme, ablama, kardeşime hediye alıcam dedi.Ben de çok iyi olur dedim.Sonra bozulur gibi oldu aslında sana da almayı düşünüyodum dedi böyle der demez yok aşkım teşekkür ederim hiç gerek yok dedim. ( Öyle bi bozuldum ki ama hiç belli etmedim insan beni de unutmaz 3 yıldır birlikteyiz ve doğum günümde hediye alır sadece bişey beklediğimden değil ama bana herşeyim sensin diyen insan ama sadece söz de insan unutur mu bir de bana söylüyor hediye alıcam anneme ablama kardeşime diye)
Çok bozuldum zaten hastayım salgın var gribim iyice moralim bozuldu.Tepkimi de gösteremedim ama canım çok sıkkın siz olsanız ne yapardınız benim yerimde ne derdiniz?

Çok ayıp etmiş. Annesine kardeşine alacağı hediyeyi niye sana söylüyor o zaman.Hiç bişey demesin. Kaldı ki küçükte olsan sana bir hediye alabilir. Hediye ile değer ölçülmez derler ama zaten burada alacağı hediyenin maddiyatı da önemli değil. 20 liraya bir şal alsa o bile seni mutlu eder. Seni gerçekten önemsemiyor.

Merhaba bayanlar
Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz.Ben öğrenciyim kendisi çalışıyor iş değişikliği yaptı ve bugün ilk maaşını aldı Farklı şehirlerdeyiz
İlk maaşımı aldım anneme, ablama, kardeşime hediye alıcam dedi.Ben de çok iyi olur dedim.Sonra bozulur gibi oldu aslında sana da almayı düşünüyodum dedi böyle der demez yok aşkım teşekkür ederim hiç gerek yok dedim. ( Öyle bi bozuldum ki ama hiç belli etmedim insan beni de unutmaz 3 yıldır birlikteyiz ve doğum günümde hediye alır sadece bişey beklediğimden değil ama bana herşeyim sensin diyen insan ama sadece söz de insan unutur mu bir de bana söylüyor hediye alıcam anneme ablama kardeşime diye)
Çok bozuldum zaten hastayım salgın var gribim iyice moralim bozuldu.Tepkimi de gösteremedim ama canım çok sıkkın siz olsanız ne yapardınız benim yerimde ne derdiniz?
alsın canım nolcak sonucta sevgılısınız su an, esım dese ben varken noluyo derdım ama sevgılıme bozulmazdım...
zaten evlenınce erkekler pek dusunemıyor oyle hedıye falan anaya babaya ben alıyorum ıkımızın adına verıyorum mesela ;)

valla derdim bana ne alion diye :D ben neyim diye baslardim vid vid vid vid beyninin etini yerdim sonrada kapatir telefonu bi iki gün bozuk atardim :D

Merhaba bayanlar
Ailesine hediye almasını mı kıskandınız,yoksa size değer vermediğini mi düşündünüz.Size de alacaktır ama görgüsüzlük olur diye dememiştir.

Ben de bozulurdum ama belki size de alacaktı, o yuzden sizinkini dile getirmemiş olabilir.

Annesine ,Ablasına vs alacağı hediyeleri bana da söylese sinir olurdum.

Merhaba bayanlar

Adamın maaşı hediyelere gitti :KK70:Şahsen 3 yıllık bir ilişkide herkese alıyorsa hediye bende isterim :KK34:

Niye içine attın ki ?
Ben olsam söylerdim..

Bence size hediye alacak, sonuçta bütün ailesine alıyor. Siz de 3 Yıldır hayatındasınız.
Öyle sizi sinirlendirmek istediği için söylemiştir bence
Bence alacaktı zaten

Allah aşkına nerde buldun bu öküzü birde 3 yılını mı verdin? sadece doğum gününde hediye alan sevgili mi olur ? evlenince zırnık göremezsin sinyali bu yani, ay kocam bana her gün çicek alır gelir diyenlere imrenerek bakarsın, daha böyle çok konu açarsın yani.

Sürpriz yapacaktır bence de bu kadar mal olamaz sanırım.
Hayır, sürpriz nedir bilmez bir kerede doğum günümde hediye almamıştı ve ben hiç sesimi içıkarmadım. Bu defa belli etmek istiyorum ama geçti artık şuan çok kırgınım buz gibi hissediyorum

Ailesine hediye almasını mı kıskandınız,yoksa size değer vermediğini mi düşündünüz.
Ailesine tabi ki alıcak ama beni de unutmamalıydı

Hayır, sürpriz nedir bilmez bir kerede doğum günümde hediye almamıştı ve ben hiç sesimi içıkarmadım. Bu defa belli etmek istiyorum ama geçti artık şuan çok kırgınım buz gibi hissediyorum

Ailesine tabi ki alıcak ama beni de unutmamalıydı
Unutmamıştır zaten .Ayıp olur,görgüsüzlük olur diye söylememiştir.

Normalde nasildir? Yani ailesini sizden önde mi tutar? Az cok anlar insan.
Eger oyleyse bozulmakta haklisin. Ama artik dile getirme bence.
Belkide sanada alcakti ama supriz olsun diye soylemedi senin bozulduğunu anlayinca sanada alcaktim dedi.

Back
X