Sevgiliniz,nişanlınız, eşiniz size böyle bişey deseydi ne yaparsınız?

Senede 1 hediye alıyorsa koşarak uzaklaşırdım, e ayıp yani 3 tlye corap satlıyor.
Ben olsam ''Ben de baş çavuşun eşşeeemiyim'' derdim ^.^

zoruma giderdi..tamam anası danası ablası anladıkda ben neyim bostan korkuluğumu ..valla aynısını bende ona yapardım o hediyeler burnundan gelirdi :)))

Merhaba bayanlar
Erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz.Ben öğrenciyim kendisi çalışıyor iş değişikliği yaptı ve bugün ilk maaşını aldı Farklı şehirlerdeyiz
Sabah beni aradı konuştuk dışardaymış planın ne bugün napıcaksın falan dedim.
İlk maaşımı aldım anneme, ablama, kardeşime hediye alıcam dedi.Ben de çok iyi olur dedim.Sonra bozulur gibi oldu aslında sana da almayı düşünüyodum dedi böyle der demez yok aşkım teşekkür ederim hiç gerek yok dedim. ( Öyle bi bozuldum ki ama hiç belli etmedim insan beni de unutmaz 3 yıldır birlikteyiz ve doğum günümde hediye alır sadece bişey beklediğimden değil ama bana herşeyim sensin diyen insan ama sadece söz de insan unutur mu bir de bana söylüyor hediye alıcam anneme ablama kardeşime diye)
Çok bozuldum zaten hastayım salgın var gribim iyice moralim bozuldu.Tepkimi de gösteremedim ama canım çok sıkkın siz olsanız ne yapardınız benim yerimde ne derdiniz?

Can sıkıcı bir durum.
Sevgili değil arkadaş dahi olsanız ilk maaş alınınca yapılır bir şeyler.
Ben tüm arkadaşlarımı yemeğe götürmüştüm güzel bir yere.
Alınmakta haklısınız ancak ne söylenebilir ki. Niye beni de saymadın deseniz kıskanıyormuşsunuz gibi durur ama bir şekilde söylenmeli.
Ve bu kişinin hayat önceliklerinde hep bu sırada olacaksanız ilişki hakkımda iyice düşünme zamanı gelmiş demektir.

Bayanlar konuştum erkek arkadaşımla kırıldığımı açık açık belirttim.
Hediye almadığını sadece maaşından annesine kardeşlerine bir miktar para vermeyi düşünmüş bana da direk para vericem dese ayıp olur diye hediye mahiyetinde bişeyler yapıcam demiş.
Sana da direk para gönderemedim kabul etmezsin diye ama annemin kardeşimin ihtiyacı vardı hediye almayı ben bilmem direk para verdim dedi.
Hediye almış olsam sana alırdım seni unutucağımı nasıl düşünürsün gibi şeyler söyledi.

Sana da alır zaten bi de doğumgünün sürpriz yapacaktı belji bozulmayaydın

Back
X