• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz olduğunu ilk kime anlattınız ?

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
aşk & sevgi olunca söz konusu hep aileye anlatmaktan cekiniyor insan nedense... Acaba nasıl bulacak sevgilimi, onay vereceklermi, acaba doğru insanmı, acaba acaba.. bir sürü soru gelir insanın beynine. anlatıyorsun, ardından ayrılık giriyor araya tüüh keşke anlatmasaydım diyor insan..
yani anlatması bi dert anlatmamak bi dert bana göre. hep yalan söyleyerekte bi yere varılmıyor, bende bilmiyorum ooff anlatmalımı, anlatmamalımı =)) ...

siz ailenize kime, nasıl anlattınız, ne kadar süre sonra anlattınz buyrun paylaşalım :asigim:

canım kendınden ve sevgilinden gerçekten ciddi alamda emin olmadıkça anlatma derim.. ben 5 6 ay sonra felan anlatmıştım anneme direk kadın şok olmuştu:)ama iyiki nlatmışım sevgilimd ebende yüzünü kara çıkarmadık 2 yılımız dolucak..çok şükür..

Annem & Babam hihoyyyt Zaten eski iş arkadaşım olduğu için tanıyolardı uzaktan..Son zamanlarda sık sık aramaya başladığı için zaten şüpheleniyorlardı bende emin olduktan sonra anlattım.. Çünkü hiçbişeyimi ailemden saklamam en iyi dostlarımdır benim

bende ilk anneme anlattım hemde hemen.çünkü daha önce böyle bişey yaşamamıştım.başıma gelincede işte bu dedim.okadar eminimdikki.ilk görüşte aşk bizimki.halada devam ediyo cok şükür koca 4yıllll:)

ilk arkadaşıma sölemiştim lisedeydim çünkü...hey gidii koskoca 4 yıl geçti
anneme bi sene sonra anlatmıştım

ilk kuzenime söylemiştim oda sağolsun ayaklı gazete herkese yaymıştı.az başım ağrımamıştı zaten ne geliyorsa yakınından geliyor insana

ilk kuzenime söylemiştim oda sağolsun ayaklı gazete herkese yaymıştı.az başım ağrımamıştı zaten ne geliyorsa yakınından geliyor insana
senin kuzenin gibi benimde ablam ayakli gazete maalesef, o yüzden ablama özel hiç bişeyimi anlatamam...
şükürler olsun ama ablamdan yakın bir dostum:1hug: var o herşeyimi bilir..

:) ben eşimle ilk tanıştığımda ,aşık olduğumuzda annem de vardı yani o gece annem de gördü dans etmiştik.anlatmama gerek kalmadı yani.

ben de ilk olarak arkadaşıma anlatmıştım anneme de dayanamadım en fazla 3 hafta sonra söyledim o da 1 hafta evde değildi ondan o kadar uzadı:)

Back
X