Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilinizden sinirlede olsa S***** G** (Defol) lafını duysanız ne yapardınız?
O lafi niye duydugunuz da onemli. Bence.
"Hicbirsey boyle laf etmeyi gerektirmez" diyenlerden degilim.
Dikkatiniz ve ilginiz icin teşekkürler.
İnsan bazen sinirlenir ve ağzından yanlış bir kelime cıkabilir, bunu anlarım ama bu kelimeyi ettiğinde nasıl bir haldeydi ve siz ona ne yaptınız?
Eğer cileden cıktıysa amenna, ama durupdururken ettiyse ağzını burnunu kırar eline verirdim. Dilini de ensesinden cekerdim ki bir daha öyle bir küfür edemesin.
açıkcası çok sinirli bi yapısı var sinirlenince hiç bişeyi gözü görmez çok sıkta küfür eder ama bunu ne kadar küfür kötü bişey desenizde kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum ama aynı sınıftayız beden dersinde masa tenisi oynarken o öyle bu böyle gülüşüp tartışırken ya s...git dedii bende salağım işte gittim ağladım sonuçta çok sevdiğiniz bi insandan bu lafı duymak çok üzücü
s......... p giderim.........................yüzümüde bir daha görmez.sevgilinizden sinirlede olsa s...git lafını duysanız ne yapardınız?
açıkcası çok sinirli bi yapısı var sinirlenince hiç bişeyi gözü görmez çok sıkta küfür eder ama bunu ne kadar küfür kötü bişey desenizde kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum ama aynı sınıftayız beden dersinde masa tenisi oynarken o öyle bu böyle gülüşüp tartışırken ya s...git dedii bende salağım işte gittim ağladım sonuçta çok sevdiğiniz bi insandan bu lafı duymak çok üzücü