Sevgiliniz sinirlendiğinde ağzından kötü laf çıksa?

İstediği gibi hayatından s...p giderdim, bir daha da yüzümü göstermezdim!

sevgilinizden sinirlede olsa S***** G** (Defol) lafını duysanız ne yapardınız?

Sanirim burnu surtulene kadar konusmazdim..bir kadin ne kadar sinirle de olsa bu lafi haketmiyor...biraz gorusmelerinize ara verin bence canim..dusunsun ne kadar kaba ve cirkin oldugunu yaptiginin..

O lafi niye duydugunuz da onemli. Bence.
"Hicbirsey boyle laf etmeyi gerektirmez" diyenlerden degilim.

O lafi niye duydugunuz da onemli. Bence.
"Hicbirsey boyle laf etmeyi gerektirmez" diyenlerden degilim.

s... g..lafını yiyecek kadar bişey yoktu, birden ağzından çıktı ama benden çok o tepki gösterdi surat astı tavır yaptı

Son düzenleyen: Moderatör:
Burası cok kullanıcılı bir forum lütfen konunuzdaki o İğrenc kelimeyi düzenleyin. Yoksa kiblemek zorunda kalacağım.

Son düzenleme:
büyük konusmamak gerek.. ben sadece sunu söyleyeyim.. eşim de bende birbirimize sakadan bile olsamanyak gerızekalı uyuz demeyız.. sevgılın sana resmen kufur etmıs.

Size karşı olmasa bile genelde küfürlü konuşan birinden bence uzuk durun.Aranızda henüz bağlayıcı bir ilşki olmadığı içinde kendinizi şanslı sayın...

Son düzenleme:
Dikkatiniz ve ilginiz icin teşekkürler.

İnsan bazen sinirlenir ve ağzından yanlış bir kelime cıkabilir, bunu anlarım ama bu kelimeyi ettiğinde nasıl bir haldeydi ve siz ona ne yaptınız?

Eğer cileden cıktıysa amenna, ama durupdururken ettiyse ağzını burnunu kırar eline verirdim. Dilini de ensesinden cekerdim ki bir daha öyle bir küfür edemesin.

Dikkatiniz ve ilginiz icin teşekkürler.

İnsan bazen sinirlenir ve ağzından yanlış bir kelime cıkabilir, bunu anlarım ama bu kelimeyi ettiğinde nasıl bir haldeydi ve siz ona ne yaptınız?

Eğer cileden cıktıysa amenna, ama durupdururken ettiyse ağzını burnunu kırar eline verirdim. Dilini de ensesinden cekerdim ki bir daha öyle bir küfür edemesin.

açıkcası çok sinirli bi yapısı var sinirlenince hiç bişeyi gözü görmez çok sıkta küfür eder ama bunu ne kadar küfür kötü bişey desenizde kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum ama aynı sınıftayız beden dersinde masa tenisi oynarken o öyle bu böyle gülüşüp tartışırken ya s...git dedii bende salağım işte gittim ağladım sonuçta çok sevdiğiniz bi insandan bu lafı duymak çok üzücü

açıkcası çok sinirli bi yapısı var sinirlenince hiç bişeyi gözü görmez çok sıkta küfür eder ama bunu ne kadar küfür kötü bişey desenizde kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum ama aynı sınıftayız beden dersinde masa tenisi oynarken o öyle bu böyle gülüşüp tartışırken ya s...git dedii bende salağım işte gittim ağladım sonuçta çok sevdiğiniz bi insandan bu lafı duymak çok üzücü

Ama eğer önünü kesmezsen sonsuza kadar duyacaksın. Aşağı yukarı her erkek küfreder ama erkek arkadaşına eder sevgilisine/karısına değil. Biraz edep olur insan da.

Bilmem. Sart ve kosullar cok onemli. Asla affetmezdim falan gibi buyuk bi soz soyleyemeyecegim :ssz:

Ya öylemi... Der arkama bile bakmadan çekip giderdim... Asla onun seviyesine düşmez ağzımı bile açmazdım... Taki o pişman olup gelinceye kadar... Geldiğinde ise hadi şimdi sen s.... git der kibarca yolu gösterirdim :34:

Sinirlenince hiçbir şeyi gözü görmeyen adamdan korkmalısın.
Böyleleri bir sorunla karşılaşınca nasıl çözüm üreteceğini mantıklıca düşünmek yerine kalp kırar hemen.
Zaten küfürbazmış.
Hatta gözü hiçbir şeyi görmüyor derecesinde biri şiddete de başvurur rahatlıkla.
Çok ürkütücü.

Bilmem naptırıp git diyen adam anama bile sövecek yapıdadır kimse kusura bakmasın küfürün azı çoğu şakası ciddisi yok
kabul eden eder ama ben etmem

Bi oyunda soylucek kadar basit biseymi bu. Hayir kufur vardir cogu erkekte ama kendi aralarinda. Bir kadinin oldugu ortamda dikkat edilir...
Hatasini anlayip ozur dileyene kadar konusmazdim heralde...

Back
X