Sevgılınız hasta olmus ona dıyorsunuz hastaneye gıt sehır dısında gıtcek hastane bılmıyor.bul gıt dıyorsun sıze kızarak kapatıyor.daha sonra naptın dıye araıyorsunuz hastaneye gıdıyorum dıyor.yanlıs gıtme dıyorsun.sıze bırden bagırıyo ne yanlızı gıtcek halımmı var dıye bagırıyo kapat su telefonu canımlamı senlemı ugrasıcam dıyo.zırt pırt arama dıyor sıze sız şok oluyorsunuz.arkasından arayıp kusura bakma dıyor sadece tas dusuruyomusum canım cok yanıyodu sana patladım dıyor ben sadece ıyı dıyıp kapattım.....sız bu durumda ne yaparsınız nasıl tepkı verırsınız ne yapmasını beklersınız.??
arkadasınlamı gıdıyosun demem sucmus o hastalıkta kendı basına nasıl gıdebılırmıs.sınırlendırıyomusum.gayri ihtiyar soramazmıyım dedım soramassın sacma dıyor..dedım yanında arkadasın vardı benı azarladın.güç gösterisimi yapıyosun dedım kro gıbı.işine gelmıosa yolun acık olsun dedı ben cok kotuyum arkadaslar ıcıne dustugum durumdan kurtulmak ıstıyorum daha bır coksorunlarımız var
arkadasınlamı gıdıyosun demem sucmus o hastalıkta kendı basına nasıl gıdebılırmıs.sınırlendırıyomusum.gayri ihtiyar soramazmıyım dedım soramassın sacma dıyor..dedım yanında arkadasın vardı benı azarladın.güç gösterisimi yapıyosun dedım kro gıbı.işine gelmıosa yolun acık olsun dedı ben cok kotuyum arkadaslar ıcıne dustugum durumdan kurtulmak ıstıyorum daha bır coksorunlarımız var
sadece basit bi sinire benzemiyo şimdi anlattıklarından sonra
bi insanın karşısındakine tahammülü ve hoşgörüsü ne zaman biter biliyo musun
o insanı gözden çıkardığında kaybetmeyi göze aldığında
öyle bi durumda da elinden geldiğince arıza çıkarır
sevgilin şu an bu yolda bence.
bu durumu tersıne cevıremezmıyım sızce ayrılamıyorum lanet olsunkı vazgecemıyorum.ben bıttı desem aramaz sormaz.sen kendı boyle ıstıyosun dıyo bıktırdın dıyo kendın yaptın dıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?