Sevgiliniz size bagırsa çok üzgünüm

özür dilemiş bende ha hu demısım özür dıleyecek ortam saglamamısım ben bı tek okadar dılemıs ha hu demıcekmısım

canım ya senin sevgilinle hep bir sorun çıkarıyo diğer konularınada bakıyorum da:umursamaz: bence dikkatli ol hep altan aldırmaya alışmış gibi tavrını koru derim guclubacismile

bu durumu tersıne cevıremezmıyım sızce ayrılamıyorum lanet olsunkı vazgecemıyorum.ben bıttı desem aramaz sormaz.sen kendı boyle ıstıyosun dıyo bıktırdın dıyo kendın yaptın dıyo.

belkide ara vermelisiniz bunu onla açık açık konuş canım yoksa ileride daha büyük sorunlara gebe gibibilmiyorumkismile

Bende üzülürdüm tabiki,agrısı olabilir bagırmak,azarlamak yerine canım simdi konusacak halde degilim sonra konusuruz dese daha iyi olurdu .. Bazıları sinirlerini en yakınından cıkarır bu duruma cok sinir olurum hatasını anlayınca da kızma diye gözünün icin bakar ama özür dilemek yerine olayı unutturmaya calısır ..

caniyla bogustugunu dusunen adamdan anlayis beklemeyin... bu sefer alttan alan siz olun... erkekler hastalandiginda boyle davraniyorlar, alinganlik yapmanin bir ise yaramadigini anliyor insan bir sure sonra... =)

bu durumu tersıne cevıremezmıyım sızce ayrılamıyorum lanet olsunkı vazgecemıyorum.ben bıttı desem aramaz sormaz.sen kendı boyle ıstıyosun dıyo bıktırdın dıyo kendın yaptın dıyo.

canim yazdigini tekrar bi kac defa oku derim. bilmiyorum ama sana saygisi kalmamis yokmus gibi gözüküyo.Sinirini ciz tavrini koy ve sabit kal o belli eder kendini zaten.

dipnot: ilk önce kendini sevmeyi deger vermeyi ilke edin canim sen vermesen Hickimse vermiyor.. hersey gönlünce olur insallah

tesekkur ederım herkeze fıkırlerı olan arkadaslar bana yazmaya devam etsın lütfen ınanın çok işime yarıyor

nasıl tavır koyabılırım nasıl sınır koyabılırım alınsamda umursamıyor napabılırım arkadaslar

Canım acısından bilememş napıcanı
zaten erkekler grip olsa bile çok büyütürler
üzülme sen zaten iyileşince hatasını anlar

ben çok alınırım ama kolay barıştığım için yine eskisi gibi olurdum.. sonuçta çocuk taş düşürüyo hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…