• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz size hediye almıyorsa....

sevgisini belli ediyo mu peki? yanındayken sarılır mı ne bilim davranışlarıyla belli ediyo mu? herkes bir olmaz kimisi bazı şeylerden ya anlamaz yada hoşlanmaz çünkü. ben bişeyler yapıyorum o yapmıyo demekki yeterince sevmiyo diye düşünürsen sadece kendini üzersin bence. bende başlarda çok takıyodum şimdi onu tanıyorum biliyorum ben böyleyim o da öyle ve ben onu olduğu gibi seviyorum :38:
öyle erkeklere halk arasında odun diyoruz. ne demek alamam ya insan değer verdiğini göstermez mı bu illa pahalı bişey olması şart değil bi dal gül yada ne biliyim bı kılo elma al gel en azındn dersın beni düşünmüş valla ben böyle erkeği hiç çekemem zamanında da vardı böylesi bende bi gün dedim sen nie bişey almıyosn dayanamadm bana demez mi yüzüme vurucaksn alma sen alma bende almıyım yani konuyu çıkar ilişkisi sandı mallll tabi bende sen sağğğ ben selamet dedim sepetledimmm:36:

Kızlar ya benim de böyle ama birbirimizi çok seviyoruz o yüzden size danışmak istiyorum...Dolu dolu 3 senemiz bitti ben hediye almayı da vermeyi de çok sevdiğim ve ona da çok değer verdiğim için sürekli özel bir şeyler yapmaya çalışıyordum öğrencilik zamanımda bile son paramla doğum günü için çikolata yaptırmıştım bir tane bile bana uzatmadan hepsini kendi yemişti hiç unutmam. ama çikolatayı çok sever ve onun o sevimli hallerini görünce bir şey diyemedim. Başka bir zaman onun resmini çizdim hediye ettim, daha böyle bir sürü şey. mezun olup işe başladığımda 10 günlük maaş almıştım ve ona ve hatta annesini de çok sevdiğim için annesine de hediye alıp ayrı şehirlerde oldugumuz için kargoya verdim ve çok mutlu oldu,ben yapınca çok hoşuna gidiyor gözleri doluyor ama kendi akıl edemiyor hiç bir jest görmüyorum devamlı olarak da bir iki yaptıgı bir jest varsa böbürlenerek onları söylüyor şakasına...Ne kadar düşünceli adamım yaa falan diye. İlk başlarda gülüyordum tatlı geliyordu o halleri ama baktım hep aynı şey. Aynen burda da okudugum gibi ''bizim için her gün sevgililer günü, senin her gün dogum günün'' gibi laflar edip güya iyi bir şey söylemeye çalışıyor ama küçük jestler de ilişkiyi canlı tutan şeyler. malesef sayesinde benim de artık içimden gelmiyor. Abisi yurtdışına gidiyor bana hediye alıyor veya annesi bana bir şey yolluyor, onların hediyeleri bile içimi acıtıyor, o düşünmezken ailesi beni düşünüyor diye. Bu sebepten kavga ettik çok defa ve her seferinde çok haklısın senin kadar ince değilim işe yaramıyorum ben beceremiyorum seni mutlu etmeyi laflarını duyuyorum. Bu tarz laflar da beni boğmaya başladı biliyorum ki yılbaşını da buruk geçireceğim ne yapmam lazım sizce beni inanılmaz derecede seviyor ve sahipleniyor ben de onu çok seviyorum ama zaman zaman beni çok üzüyor düşüncesizlikleri....:(

Sevgili iken aslında arkası kesilmemesi lazım..:KK16:

Evlendikten sonra artık kendim hediye ister oldum:KK57::KK48:

Kızlar ya benim de böyle ama birbirimizi çok seviyoruz o yüzden size danışmak istiyorum...Dolu dolu 3 senemiz bitti ben hediye almayı da vermeyi de çok sevdiğim ve ona da çok değer verdiğim için sürekli özel bir şeyler yapmaya çalışıyordum öğrencilik zamanımda bile son paramla doğum günü için çikolata yaptırmıştım bir tane bile bana uzatmadan hepsini kendi yemişti hiç unutmam. ama çikolatayı çok sever ve onun o sevimli hallerini görünce bir şey diyemedim. Başka bir zaman onun resmini çizdim hediye ettim, daha böyle bir sürü şey. mezun olup işe başladığımda 10 günlük maaş almıştım ve ona ve hatta annesini de çok sevdiğim için annesine de hediye alıp ayrı şehirlerde oldugumuz için kargoya verdim ve çok mutlu oldu,ben yapınca çok hoşuna gidiyor gözleri doluyor ama kendi akıl edemiyor hiç bir jest görmüyorum devamlı olarak da bir iki yaptıgı bir jest varsa böbürlenerek onları söylüyor şakasına...Ne kadar düşünceli adamım yaa falan diye. İlk başlarda gülüyordum tatlı geliyordu o halleri ama baktım hep aynı şey. Aynen burda da okudugum gibi ''bizim için her gün sevgililer günü, senin her gün dogum günün'' gibi laflar edip güya iyi bir şey söylemeye çalışıyor ama küçük jestler de ilişkiyi canlı tutan şeyler. malesef sayesinde benim de artık içimden gelmiyor. Abisi yurtdışına gidiyor bana hediye alıyor veya annesi bana bir şey yolluyor, onların hediyeleri bile içimi acıtıyor, o düşünmezken ailesi beni düşünüyor diye. Bu sebepten kavga ettik çok defa ve her seferinde çok haklısın senin kadar ince değilim işe yaramıyorum ben beceremiyorum seni mutlu etmeyi laflarını duyuyorum. Bu tarz laflar da beni boğmaya başladı biliyorum ki yılbaşını da buruk geçireceğim ne yapmam lazım sizce beni inanılmaz derecede seviyor ve sahipleniyor ben de onu çok seviyorum ama zaman zaman beni çok üzüyor düşüncesizlikleri....:KK43:

Değerinden fazla davranma.. !! Kaybeden sen olursun.. sende tekrar yazdıklarını oku anlarsın..:KK43:

Değerinden fazla davranma.. !! Kaybeden sen olursun.. sende tekrar yazdıklarını oku anlarsın..:KK43:
Haklısın...Dün konuştuk bu konuyu çok hak verdiğini söylüyor ve çok üzülüyor bunları duyunca. bakalım zaman ne gösterecek..İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz ilişkilerimizde :)

Bazen düşünüyorum da zor beğenen biri olduğumu bildiği için mi diyorum ama o hiç beni suçlamıyor bile benim için özel günlerin bir anlamı yok her görüştüğümüz gün özeldir diyor. Hani özrü kabahatinden büyük derler ya o misal. İstesem alır ama o sıfatta bir sevgili(?!) olmak istemiyorum, kendisi teklif etse belki isteyebilirim fakat zamanında çevremde bunun bir sürü kötü örneğini gördüğüm için ben hiç hoş karşılamıyorum.

Back
X