• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz size hediye almıyorsa....

allahım bukadar olur ya.
ben bu konu yüzünden saatlerdir ağlıyorum
yüzüne vurdum tekrar tartıştık sanki ben suçluymuşum hatalıymışım gibi beni suçladı birsürü şey söyledi
oysa ben herşeyi düşünürüm yarın kek yapıp kargoyla yollayacaktım
şimdi bu konu açılmış tesadüfe bak
hiç haketmiyor lanet olsun ya hala ağlıyorum kendimi çok değersiz hissediyorum :43:

:( evet işte insana kendini değersiz hissettiriyolar resmen! görünüşte ufacık bir sorun gibi ama ilişkinin içinde tekrarlandıkça resmen can acıtıyo. ben düşünüyorum, o neden düşünmüyo diyosun. başka erkeklerin yapabildiğini hatta severek yaptığını görünce de demek ki erkeklere özgü bi şey değil bu diyosun. söyledikten sonra yapmanın bir kıymeti yok evet ama ona rağmen yapmaması da cabası! bi ton laf işitiyosun ve değişen bi şey de yok! biz de haketmiyo muyuz yani ufacık bir gülümsemeyi, neden bu çok görülüyo? sevgilisini mutlu edeceğini bildiği bi şeyi neden yapmaz bi insan inatla bunu anlamam mümkün değil!

benim erkek arkadasımda hediye almıo ama anladımki üşengeçliğinden almıo :S gecen doğum günümdü buluştuk e sana ne hediye alayım hadi sec bi şey dedi bende bu tarz seylerden hoşlanmorum ne bileyim onun sectiği beni düşünerek bişey alması benim daha cok hoşuma giderdi :) ama o öyle bazen diorum evlenincede böyle olursan seni eve almam die gülüo :D

evet kesinlikle üşengeçlik bu! kendilerine araba, telefon bakacak olsalar ıncık cıncık düşünmeyi biliyolar her detayını. bi kız arkadaşının ne sevebileceğini illa ki bilirsin, ne biliim rengini bile bilsen onu sevindirecek bi şey alabilirsin. mağazaya gir seçle olacak iş mi, ben nasıl bunu al bana diyeyim bi de o kısmı var bu işin, dilenci gibi. ben kendi istediğimi kendime alırım zaten. alamıyosam da almam, başkasından da bana bunu al diye isteyemem!

erkekler kimm süpriz yapmak kimm.... gerçi ben genede şanslıyım ozel gunleri atlamaz , normal zamanlarda parası oldu mu çiçek alır mutlaka. hediyeye gelince bazen beklerim beklerim beklerim hiçbir şey almaz hiç ummadığım bi zamanda kıyar paraya ihtiyacım olan bişeyin kalkar en iyisini alır.
bu arada çiçek mevzusunuda ben başına kaktığım için alıyo artık orası ayrı. ama hediye konusunda bişey demedim ayıp bence. ama aslında onların yaptığı ayıp. bu bence düşüncesizlik değil resmen pintilik çünkü

üşengeçlik değil cimrilik bu. siz nasıl olsa şunu istiyorum demeyeceksiniz demezsiniz ogunde boylece atlanmış olur. erkekleirn işine gelen bu.

valla canım ben diğer arkadaşlar gibi anlayışlı olamayacağım malesef... sevgisini başka şekilde gösteriyor falan bence hikaye... bi erkek seviyorsa eğer almalı bişeyler...maksat fiyatı değeri değil, düşünmesi...bence bu tamamen odunluktur... yani birde üstelik siz ona alıyormuşsunuz...bunun ki odunluğuda geçer bence...biz nişanlıyken eşimle oda hiç oralı değildi...belkide bilmiyordu belkide bilsede bilmezliğe geliyordu...veya benim için öenmli olan bişey onun için önemsizdi...bilemiyorum...ister istemez kıyas yapıyorsun çevrendeki arkadaşlarından falan... onlardaki hediyeleri çiçekleri gördükçe içini geçiriyorsun bu çok doğal..insan çevresindekilere özenir bu bir yaradılış gereğidir... ama ben nişanlıyken direk söyledim...bak dedim hediyeleşmek hem sünnettir..hemde aradaki sevgiyi samimiyeti ilerletir güçlendirir... o sıralar bi kaç kez aldı...ama ne kadar değerliydi sence...pek bi değeri yoktu aslında...çünkü ben söyledikten sonra bi değeri kalmaz ki....önemli olan dile getirmeden düşünmesi yapması...bir liracık bile olsa bişey alıp vermesi dünyalar kadar değerli olabiliyor bazen...ve emin ol şimdi böyle evlenince düzelir umutlarına kapılma sakın...tam tersine evlenince iyice ipin ucunu salıveriyorlar bu tipler.... ben evlendikten 5 gün sonra doğum günümdü...ve ben büyük süprizler hediyeler çiçekler beklerken tepetaklak oldum resmen...düşünün üstelik daha 5 günlük evlisiniz... insan daha yenice evli olduğu karısına bişeycik almazmı...çarşıdaydık ve ben ima ettim baktım hatırlamıyor... aaa dedi bugün senin doğum günündü değilmi.... öldüm sinirden öldüm... sonra dediki gel şu mağazaya girelim bişey beğen alayım sana dedi...rezilliğe bakarmısın...sinirlendim ve gerek yok dedim kapattım konuyu....3 senedir evliyim hala aynı... yani diyeceğim değişeceğini bekleme şimdi neyse evlenincede aynı olacak...sen sırf anlasın diye gözüne soksan bile hediyeleri, anlamayan odun anlamaz canım...allah yardımcın olsun... üstelik ne üzücü ki böyle odunların karşısına da hep böyle romantik sevecen hareketi heyecanı seven bir kız çıkar :) ömür boyu içi içini yer bitirir...

bence de düşünceli olmanın bir cinsiyeti olmamalı. sanırım haklısınız bir odunla birlikteyim :( evlilikte daha da kırılır insan, hele ki 3 gün sonra doğumgünümdü demişsin, ne kadar üzüldüğünü tahmin bile edemiyorum. bir uyaranları, yol gösteren arkadaşları da mı olmuyo anlamıyorum! yetiştirilme tarzından mı acaba bu? kimi örnek alıyolar da böyle oluyo? benim oğlum olsa ve bi kız arkadaşı olsa ben oğlumu teşvik ederdim kızın gönlünü hoş tutması için. ben her şeyi erkek arkadaşına aldıran kız modelini de onaylamıyorum kesinlikle. hayat müşterektir. ama her iki taraf da ilişkiyi canlı tutmak için birbirlerine ufak tefek sürprizler yapmaktan gocunmamalılar bence. sevgi, aşk kolay yakalanabilen şeyler de değil ki.

Hmm... Bir de şöyle düşünün. Belki de bu aralar maddi durumu iyi değildir. Almışken iyi bir şey almak istiyordur çikolata, şeker vs. gurur yapıyor eline yakıştırmıyor olabilir. Bu da başka bir görüş :9:

maddi durumu iyi. ama ailesi biraz cimri insanlar gibi görünüyo gözüme, acaba benimki de mi cimri?

kusura bakmayın ama bence tam bir odun.

siz öyle yaparken, o hiç düşünmüyor mu bende yapmalıyım diye.

yapmalılığı geçelim, içinden gelmesi lazım insanın.

bende,erkek arkadaşım da öyleyiz. aa bu hoşuna gider diye düşündüğümüz her şeyi almaya çalışırız. özellikle o daha fazla yani.

şu an askerde. askerde olmasına rağmen, kaç aydır bir şey alamadım sana, bir şeyler alasım var diyor her konuştuğumuzda...

tabi belki parası yoktur, maddi durumunu göz önünde tutmalısınız.

buradakileri okuduktan sonra odunluğu konusunda garanti almış gibi hissediyorum.
maddi durumu dediğim gibi iyi sayılır, bi şeker bi çiçek alamayacak durumda değil en azından :)
peki bir şeyi merak ediyorum, siz özellikle böyle olduğundan emin olduğunuz birini mi seçtiniz yoksa bu sizin şansınız mı oldu?
bazen birine çabuk mu şans veriyorum diye düşünüyorum, hiçbi karakter özelliğini sınamadan...
allah kavuştursun bu arada...

erkekler kimm süpriz yapmak kimm.... gerçi ben genede şanslıyım ozel gunleri atlamaz , normal zamanlarda parası oldu mu çiçek alır mutlaka. hediyeye gelince bazen beklerim beklerim beklerim hiçbir şey almaz hiç ummadığım bi zamanda kıyar paraya ihtiyacım olan bişeyin kalkar en iyisini alır.
bu arada çiçek mevzusunuda ben başına kaktığım için alıyo artık orası ayrı. ama hediye konusunda bişey demedim ayıp bence. ama aslında onların yaptığı ayıp. bu bence düşüncesizlik değil resmen pintilik çünkü

ben de cimri olduğunu düşünmeye başladım. çünkü cidden bi şey benim sevdiğim insanı (arkadaşım, annem, sevgilim kim olursa) mutlu edecekse eğer, ben hiç keyif almasam da karşımdaki için yapabilirim bunu. öyle atla deve bir şey de değil ki beklentilerimiz. işin komiği adamlar da kabul ediyolar odunluğu, ben öküzüm o konularda diyo mesela benimki, çekiliyo kenara. şaka gibi!

bu görgüdür bence başka bişe değil
ne erkekler var misafirliğe giderken bile elimiz boş gitmeyelim ayıp diyen
aileden de kaynaklanıyo aslında babadan böyle bişe görmüyosa nerden düşünüp akıl etcek bu odunlar
herneyse aklıma ne geldi eski sevgilim bana ''doğum gününe az kaldı ben ne alacagımı bilemedim al sen şunu (100 tl) kendine ne istiyosan al'' dedi
5 saniyelik şoktan sonra bende ona '' ne bu çık bi 100lük daha'' dedim
o da şaştı kaldı tamam dedi çıkardı verdi :))

hiç pişman değilim böyle öküzlere acımıcaksın bunlara napsan ayıp olmaz öyleyse böyle
gel beraber alalım derse reddetmeyin kızlar girin ne istiyosanız alın
bidahaki sefer ben kendim alsaydım daha iyiydi diye düşünsün

Canım, benim sevgilimde bana çok sık hediye almaz. Nadiren yani.
Ama hediye olmazda çiçek alır mesela.
En son kadınlar gününde yaptı, öğlen buluşup yemek yiyemedik hatta ben onu öğlen evime davet etmiştim gelmedi.
Gelmeyince kızdım bende, tavırlıyım tabi o gün.
Gitmiş 6 tane küçük saksıda renk renk çiçekler almış.
Akşam aradı getireyim diye, istemiyorum işyerine koy senin olsun dedim. Hayır onlar sana alındı dedi.
Ben getireyim kapıyı açmak zorunda değilsin, kapıya bırakıp gideyim sen istersen atarsın dedi.
Getirdi sonra, kapıyı açmamazlık etmedim tabi aldım çiçekleri beni öptü gitti.

Sevgililer gününde babası hastaydı, onun yanındaydı.
Sırf ben sevgililer gününü yanlız geçirmeyeyim diye 2 saatliğinede olsa benim yanıma geldi.
Zaman bulamadım hediye alamadım sana dedi hadi gidelim kuyumcuya kendi hediyeni kendin beğen dedi.
Bende ediyenin hiç önemli olmadığını söyledim gerek yok dedim.
Sonuçta bu adam hasta babasını ( çok hasta değildi elbette ) bırakıp benim yanıma geldi mi geldi. Bu benim için yeterliydi zaten, en güzel hediyeydi bana değer verdiğini görmem.

Şimdiye kadar parfüm almışlığı vardır, bluz ve çiçekler...
Nadiren alır, sık sık jestler yapsa hiç fena olmaz tabi ama sorun etmiyorum ben.

onun bana olan sevgisi, değer vermesi, hep yanımda olmak isteyişi benim için alacağı hediyelerden çok daha değerli.

aileden de kaynaklanıyo aslında babadan böyle bişe görmüyosa nerden düşünüp akıl etcek bu odunlar
herneyse aklıma ne geldi eski sevgilim bana ''doğum gününe az kaldı ben ne alacagımı bilemedim al sen şunu (100 tl) kendine ne istiyosan al'' dedi

hiç pişman değilim böyle öküzlere acımıcaksın bunlara napsan ayıp olmaz öyleyse böyle

madem oyle işte boyle hesabı iyi yapmışsın:1: her ne kadar ben yapamasamda benden bi aferin aldın:34:

Benim için hediye konusu önemlidir aslında.
Çok büyük şeyler beklemem ama hediye alması beni düşündüğünü bana değer verdiğini hissettirir bana.
Sevgilim bu konuda düşüncelidir özel günlerimiz yada içinden geldiğinde küçük büyük farketmez kesinlikle bişeyler alır bende çok mutlu olurum ama her erkek aynı değildir tabiki
Biraz odun sanırım.

evet gerçekten bir müsibet bin nasihattan iyidir dedikleri bu olsa gerek. anca böyle gelir akılları başlarına, o da gelirse :)

Canım, benim sevgilimde bana çok sık hediye almaz. Nadiren yani.
Ama hediye olmazda çiçek alır mesela.
En son kadınlar gününde yaptı, öğlen buluşup yemek yiyemedik hatta ben onu öğlen evime davet etmiştim gelmedi.
Gelmeyince kızdım bende, tavırlıyım tabi o gün.
Gitmiş 6 tane küçük saksıda renk renk çiçekler almış.
Akşam aradı getireyim diye, istemiyorum işyerine koy senin olsun dedim. Hayır onlar sana alındı dedi.
Ben getireyim kapıyı açmak zorunda değilsin, kapıya bırakıp gideyim sen istersen atarsın dedi.
Getirdi sonra, kapıyı açmamazlık etmedim tabi aldım çiçekleri beni öptü gitti.

Sevgililer gününde babası hastaydı, onun yanındaydı.
Sırf ben sevgililer gününü yanlız geçirmeyeyim diye 2 saatliğinede olsa benim yanıma geldi.
Zaman bulamadım hediye alamadım sana dedi hadi gidelim kuyumcuya kendi hediyeni kendin beğen dedi.
Bende ediyenin hiç önemli olmadığını söyledim gerek yok dedim.
Sonuçta bu adam hasta babasını ( çok hasta değildi elbette ) bırakıp benim yanıma geldi mi geldi. Bu benim için yeterliydi zaten, en güzel hediyeydi bana değer verdiğini görmem.

Şimdiye kadar parfüm almışlığı vardır, bluz ve çiçekler...
Nadiren alır, sık sık jestler yapsa hiç fena olmaz tabi ama sorun etmiyorum ben.

onun bana olan sevgisi, değer vermesi, hep yanımda olmak isteyişi benim için alacağı hediyelerden çok daha değerli.

işte hediye almasa bile seninkinin yaptıkları düşünceli duruyor canım ya... benimki böyle sürprizler de yapmaz hiç. sevgililer günü benim için önemliymiş değilmiş onun umrunda değil, önemli olan onun ne düşündüğü. yoksa jestlerin sıklığı ya da büyüklüğü hiç önemli değil ki :( neticede söz herkesten duyulabiliyo, sokaktaki herhangi birine gidip güzel sözler söyleyebilirsin, söylediğin şeylerin doğruluğunu sadece kendin bilirsin ama asıl sevgiyi gösteren davranışlardır öyle değil mi? senin önem verdiğin şeyleri yapmayan bi adamın seni sevdiğine nası inanabilirsin ki?

sen de almıyor olsan normal belki derim de senin bu kadar özenip de onun umursamaması odunluğunu gösteriyor bence.. ama sevgisi için bir şey diyemem.. belki de aile yapısından, hediyeleşmek gibi bir alışkanlıkları yoktur belki..
acıkcası ben de erkek arkadaşımın çok fazla hediye almasından şikayetçiyim.. ben de ona sürekli hediyeler alıyorum sürprizler yapıyorum ama zaten yanındayken bana tek kurus harcatmıyor, bir de üstüne harçlık vermeye çalışıyor.. üstüne de bu kadar çok hediye alınca huzursuz oluyorum..

kendisi benim aldığım hediyelere seviniyo tabi. ama bana gelince tık yok. söylediğim halde çaba da göstermiyo. ben demiştim ona bi keresinde sevdiğim bi şekeri bile alsan mutlu olurum diye ben yapamam öyle şeyler demişti üstüne ne kadar zaman geçti hiç gelen giden de yok zaten. bu da beni kırıyo. karşındaki insanı mutlu etmek neden zor gelir ki? eline mi yapışır???

Bu kadarı da cimriliğe girer açıkcası.:19:

erkekler malesef bızım kadar ınce düsünmüyolar belkıde ıslerıne gelmıyodur orasını bılemem ama bu sevmedıgı anlamına gelmez.. dıger sayfaları okumadım bılmıyorum ama dogum gününde flndamı bısey almadı? sevgılıler günü?? tamam hedıye almadıgı sevmedıgı anlamına gelmıyor ama ufak bır gül bılse alsak saten havalara ucuyoruz bız :D degerlı hıssederız kendımızı..

Back
X