4 aydır resmı bı sekılde görustugum bırı var görucu usulu oldu ondan cok hoşlanıyrm gun gectıkcede baglandım ıyıce ama sankı o benm kadar sevmıyor gun ıcınde ben onu hıc aramıyrm benı aramasını beklıyorum mesajda atmıyorum cogu zman 10dk konusuyor telefonda ılk kez gecen gun 1 saat konustuk yanı görstugumuzden berı toplasanız 2 yada 3 kez uzun konustuk hakettıgım ılgıyı göremıyorum okadar anlayıslı davranıyorum sorun cıkartmıyorum ne bıleyım ona yuk olmuyorum kısacası ama bu durum benı cok uzuyor duzgun hos bırı aılelerde onaylıyor ılıskımızı ama nolur yardım edın benm göremedıgım bırseyler mı var acaba daha ılıskının cicim aylarında bu tuhaf degılmı yaa haftada bı görusuyorz zaten 4aydr 3 4 kez ertelemek zorunda kaldı görusmelerımzı ama benm kadar sorun etmıyor bunuu ben konusunu acıncada senı sevıyorum ama elımde degıl işlerim çıkıyor olur böyle seyler benı anlamalısın ben böyleyım sevgımı bellı edemem basıt bı adamım ben benı allttan almalısın bu ılıskıyı bıtırsen bıtırsen sen bıtırırsın sabırlı ol evlenınce daha farklı olur ortamımız yok sımdı deyıp duruyor ama 4 aydr beraberz daha gecen gun ben dıyene kadar sarılmamıstım bıle ona cekıne cekıne sarılmak ıstedgımı söyledımde arabada bıyerde durduk sarıldım bı dak kadar sızce bunlar normal mı benı aptal yerıne koyıyor olabılır mı onu cok sevdıgımı anladı da onadan mı boyle davranıyor lutfen yardm edın caresız hıssedyrm onu kaybemek ıstemıyrm ne yapmalıyım kendımı gerı mı cekeyım ama nasıl yapılır lutfen ben onu ıstyrm ve elımden ne gelıyosa yapmalıyım
Allah sabır versin çoook iyi anlıyorum aynı durumdayız çıkmaza girmiş gibi hissediyor insan kendini bende anlamıyorum sevip sevmediğini aynen bende çok taviz veriyorum ama galiba biraz kendimizi çekmeliyiz geriye hani ipler onun elindeymiş gibi gösterip kendi elimize almalıyız ipleri çünkü sürekli nazını çeken taraf biz oluyoruz ve bu bir süre sonra ona itici gelebiliyor ya da sürekli konuşmaktan sıkılıyorlar sanırım o yüzden çok kafaya takmayıp o mesaj atınca atalım ya da arayınca cevap verelim yoksa başka türlü nasıl olur diye bende çok düşünüyorum...
canım erkekleri anlamak öyle zor ki,sana kesin bişey söylemek imkansız.aklıma gelen olasılıklar şunlar,1-belki siz tanıştırıldığınızda hayatında başkası vardı ve şu an ondan kopma aşamasında 2-yapısı her zaman böyle,soğukkanlı ve ketum olabilir. hiç bilemiyorum yani.bu işlerde taktik falan işlemez genelde. belki karşına alıp açıkça konuşsan,sebebini sorsan daha iyi olur,belki de ben hep böyleyimdir diyecek.bu durumda da karar sana kalmış,ya onu böyle kabul edersin,ya da daha ilgili ve candan davranan başkasını bulursun.
biraz daha zaman ver ama bence yine de çok normal değil haberin olsun...
erkek aşık oldu mu inan ki belli eder...
bugun ona onu nekadar cok sevıgımı özledıgımı belırtecek bı msj attım sonra aksam konuusrkende bu hafta acıköğrtm snavına girecegı ıcın görusemıcez dıye canm ıstersen unıv geleyım senı göreyım dedım yok canm 3 saat bekleme dedı yaa ama nasıl görscez bu hafta yaacak ozman dedım o da canm zaten bu hafta kız kardesm yurtdısından geldı bılıyrsun onun alısverısı var benım arabayla halledecz görusemeyız dedıben onu bı saat bıle olsa görme derdındeyım ona bakın sonrda bana sabret canm sabret az kaldı sen su sınavını bı kazan atanp gıt ben yanına gelcm hersey daha farklı olacak dıyr yaa ıyıde sen ne caba harcıyrsun kı benm ıcın hıcbıseeee cok mu aptalım ben ya
seni üzmeyi istemiyorum ama bütün bunları okuyunca da aklıma acaba adamın hayatında başkası mı var düşüncesi geliyor...
hmmmmm yaşı kac?
sız tanıstırılmışsınız e bırazda yaşı varsa aşkı daha agır yasamayı tercıh edıyordur yada deger verıyordur ama aşık olmamıştır belkı henuz...
bana gorusme sıklıgınız yada telefonlasma sıklıgınız abes gelmedı ama 4 aydır sarılmak opmek ıstememesı ılgınc geldı...
insan fırsat kollar romantızm ıcın ılk aylar yaaaa:44:
28 yasında olgun bırı ve cok sey yasamıs dedıgıne göre cok kısı tanımıs ve kadınlara guvenmedıgını söyledı bana bana bıle tam yuzde yuz guvenemıyormus cunku cok fazla aldatan evlı kadın falan fılan görms anlatıklarına göre benden etkılenyr farkndayım bu hafta sonu yazlıklarına gıtmstık aılesyle bırlıkte bız arkadan gelırken bana dokunmaya sarılmaya çalıstı ama bukadar yanı hepsı... bana asık degıl bılıyrm cunku görucu usulu oldu bu normal ama hoslanmıyrda degıl benm kafama takılan görme sıklıgı ve telefon olayları yanı ona nasıl yetoyr bukadar az görsme ben buna taklıp duruyrm bana hıc yetmıyr nasıl davranmalıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?