sevgiliniz size zaman ayırmıyorsa sevmiyor mudur?

nerdeo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
172
0
46
İzmir
4 aydır resmı bı sekılde görustugum bırı var görucu usulu oldu ondan cok hoşlanıyrm gun gectıkcede baglandım ıyıce ama sankı o benm kadar sevmıyor gun ıcınde ben onu hıc aramıyrm benı aramasını beklıyorum mesajda atmıyorum cogu zman 10dk konusuyor telefonda ılk kez gecen gun 1 saat konustuk yanı görstugumuzden berı toplasanız 2 yada 3 kez uzun konustuk hakettıgım ılgıyı göremıyorum okadar anlayıslı davranıyorum sorun cıkartmıyorum ne bıleyım ona yuk olmuyorum kısacası ama bu durum benı cok uzuyor duzgun hos bırı aılelerde onaylıyor ılıskımızı ama nolur yardım edın benm göremedıgım bırseyler mı var acaba daha ılıskının cicim aylarında bu tuhaf degılmı yaa haftada bı görusuyorz zaten 4aydr 3 4 kez ertelemek zorunda kaldı görusmelerımzı ama benm kadar sorun etmıyor bunuu ben konusunu acıncada senı sevıyorum ama elımde degıl işlerim çıkıyor olur böyle seyler benı anlamalısın ben böyleyım sevgımı bellı edemem basıt bı adamım ben benı allttan almalısın bu ılıskıyı bıtırsen bıtırsen sen bıtırırsın sabırlı ol evlenınce daha farklı olur ortamımız yok sımdı deyıp duruyor ama 4 aydr beraberz daha gecen gun ben dıyene kadar sarılmamıstım bıle ona cekıne cekıne sarılmak ıstedgımı söyledımde arabada bıyerde durduk sarıldım bı dak kadar sızce bunlar normal mı benı aptal yerıne koyıyor olabılır mı onu cok sevdıgımı anladı da onadan mı boyle davranıyor lutfen yardm edın caresız hıssedyrm onu kaybemek ıstemıyrm ne yapmalıyım kendımı gerı mı cekeyım ama nasıl yapılır lutfen ben onu ıstyrm ve elımden ne gelıyosa yapmalıyım

Allah sabır versin çoook iyi anlıyorum aynı durumdayız çıkmaza girmiş gibi hissediyor insan kendini bende anlamıyorum sevip sevmediğini aynen bende çok taviz veriyorum ama galiba biraz kendimizi çekmeliyiz geriye hani ipler onun elindeymiş gibi gösterip kendi elimize almalıyız ipleri çünkü sürekli nazını çeken taraf biz oluyoruz ve bu bir süre sonra ona itici gelebiliyor ya da sürekli konuşmaktan sıkılıyorlar sanırım o yüzden çok kafaya takmayıp o mesaj atınca atalım ya da arayınca cevap verelim yoksa başka türlü nasıl olur diye bende çok düşünüyorum...

canım erkekleri anlamak öyle zor ki,sana kesin bişey söylemek imkansız.aklıma gelen olasılıklar şunlar,1-belki siz tanıştırıldığınızda hayatında başkası vardı ve şu an ondan kopma aşamasında 2-yapısı her zaman böyle,soğukkanlı ve ketum olabilir. hiç bilemiyorum yani.bu işlerde taktik falan işlemez genelde. belki karşına alıp açıkça konuşsan,sebebini sorsan daha iyi olur,belki de ben hep böyleyimdir diyecek.bu durumda da karar sana kalmış,ya onu böyle kabul edersin,ya da daha ilgili ve candan davranan başkasını bulursun.

bırde arabada ona sarılmak ıstedıgımde bana dedıkı sen benm oylesıne cıktıgım bırı degılsn aılene geldım ben evlenme nıyetıyle sorumluk aldım senınle her ıstedıgımı yapamam ben dedı bu guzel bıse tamam burda sorun yok ama cok agırdan alıyor sankı ne bıleyımm heyecan yok ıstedıgım gıbı anlatamıyrm bunu ona konusunu bıkackez actm ama yanlıs anlasılmamk ıcın tam anlatamadım derdımı ben onunla ıkı sevgılı gıbı olmak ıstyrm ama hersey yuzeysel kalıyor ortamımız yok deyıp duruyor istese yaratr ama dedıgı sebepten dolayı da yaratmıyor olabılır benı sevmese evlenmeyı dusunmez ama dımı bazen korkuyrm ben sımdı kpss hazırlanıyrm acaba benı sevmıyorda sınavn bıtmesını mı beklıyr moralım snav öncesı bozulmasın ayrılmayayım sımdı sınavdan sonra söylerım dıye mı dusunuyor bılmıyrm cunku annesı bkeresınde bana demıstı kı kıızm bnm oglum oyle vıcdanlı kı görmeye gıttıgımız kızları begenmedıgınde bana anne ben nasıl begenmedım derım sımdı onların bana hakkkı gectı bıı kıza bunu söylemek ölmden beter dıyormus yaa öyleysee yaa ben aptal konumundaysam ama gecen gun bılerek akşam acmadım telefonu ertesı gun hemen aradı öglerasında noldu neden acmadın korktum bıse mı oldu dıye sordu hosuma gtmedı degıl ama bu yeterlı bı sebep degıl anlamam için off off rabbım yardım et lutfen akıl verın neler oluyr ben cıkamadım ısın ıcınden nasıl davranayım bı taktık verın lutfen

canm gercekten cok ama cok zormus böyle bıseyı ılk kez yasıyrm hep sımarmaya ılgıye alıstm suan tepetaklak durumdayım ben zaten o aramadan aramıyrm onu msj atmıyrm oda aksam ısten gelınce arıyor cogu zmanda 10 dak 15 dak konusuyrz içim acıyor artıkknasıl cekıcem kendımı daha ne yapaym ama ben cok fazla özledım senı sevyrm deyıp duruyrm hep canımn ıcı oyy bıtanem benm seklındeyım sanırım bunları abarttım

konustm tam olarak olmasada bana dedıgı sey benm yapım bu ben sevgımı bellı edemem bakarsn hıc ummadgn anda sana guzel seyler söyleyıvermısım ama yalan söyleyemem benden hergun romantk seyler bekleme dıyr ama ınan kı ben cok bıse ıstemıyrm yaa

biraz daha zaman ver ama bence yine de çok normal değil haberin olsun...

erkek aşık oldu mu inan ki belli eder...

bugun ona onu nekadar cok sevıgımı özledıgımı belırtecek bı msj attım sonra aksam konuusrkende bu hafta acıköğrtm snavına girecegı ıcın görusemıcez dıye canm ıstersen unıv geleyım senı göreyım dedım yok canm 3 saat bekleme dedı yaa ama nasıl görscez bu hafta yaacak ozman dedım o da canm zaten bu hafta kız kardesm yurtdısından geldı bılıyrsun onun alısverısı var benım arabayla halledecz görusemeyız dedı ben onu bı saat bıle olsa görme derdındeyım ona bakın sonrda bana sabret canm sabret az kaldı sen su sınavını bı kazan atanp gıt ben yanına gelcm hersey daha farklı olacak dıyr yaa ıyıde sen ne caba harcıyrsun kı benm ıcın hıcbıseeee cok mu aptalım ben ya

tabi ki hayır aptal değilsin sadece sevdiğin için oluyor bunlar kendini çok üzme boşver gerçekten bende akışına bırakmaya çalışıyorum erkekler hep bu tavırdalar zaten

içim acıyor kızlar ınanaın allah kımseye yasatmasın bunu ben neyın ıcıne dustum böyleeee ona nasıl davranmalıyım nasıl vallahı bılmıyrm kız kardesı gıtsn ıkı hafta daha beklıcem dayanacam ve soguk davranacam ona sonrakı hafta baktım duzelmıyr artık karsıma alıp ciddi ciddi knusacam ama ayrılıgı kaldırack bı dönemde deglm sınavıma az kaldı ve herkes nısan beklıyr bızden tarh bıle bellı oldu ama bu böyle nasıl gıderr

seni üzmeyi istemiyorum ama bütün bunları okuyunca da aklıma acaba adamın hayatında başkası mı var düşüncesi geliyor...

canm bılmıyrm ama nasıl davranmalıyım kı ne yapaym ben sımdı ama bızım nısan tarıhı bıle bellı ne bahtszm ben yaaa allah askına bı akıl verın ne yapaym ben sımdı

bıraz daha dusunursem delırecem az kaldı vallahı ama ona guzel bı ders vermek ıstyrm cok sımarrttım ben onu sımdı o cıktıgı tepeden asagıya onu öyle bı atacam kı görecek o gununu asında bu hale gelmesınde benmde payım cok tamam odunun tekı o da ama bende cok fırsat verdım neyseee allah buyuk ama görur o yarın konusmıcam kesınlıklee sonrada soguk davranacam zaten benı kaybetme korkusu varsa ne oldugunu anlamaya calısır yoksa da yol alır

seni üzmeyi istemiyorum ama bütün bunları okuyunca da aklıma acaba adamın hayatında başkası mı var düşüncesi geliyor...

hayatında bırı oldugunu sanmıyrm ama bıseylerde ters gıdıyr oras kesın bugun telefonu canm sevgılım dıye actı ama ben bıseylerın eksık oldugunun farkındayımm ıste ama ne

biraz daha beklemek zorundasın.. ama bence şu nişan olayını ertelemeyi konuş sevgilinle... önce bir bunun şokunu yaşasın bakalım tepkisi ne olacak

benim kafam biraz karışık, seni biraz daha tanımak istiyorum iş resmiyete dökülmeden diyebilirsin..

vereceği tepkiye göre tekrar durum değerlendirmesi yapabiliriz.

bu arada pek arama, mesaj atma, üstüne de gitme...

evet canm hıc bu acıdan dusunmemestım cok cok sagol bekleyeyım haklsın kız kardesı burda sımdı evlerı kalabalık yogun gecıyor gunlerı buaralar hıc ustune gıtmıcem ama eskısı gıbı de olmıcam ne arama ne msj hepsını kesıcem ama ısın kötu tarafı bugun onu ne cok sevdıgımı ne cok ozledımı soyledım sımdı bu ne perhz bu ne lahana tursusu olacak ama ne dusunurse dusunsun kafası rahatlayana kadar acmıcam konuyu sonrada uygun bı zmanda dedıgını yapcam normalde temmz sonu gıbı dusunuluyr nısan tarıhı ama ben ona bunu eylul yapalım kafam bıraz karısık dıyeyım de bakalım ne olacak sımdı oakadr emın kı sevdıgımden tavızlerım sayesınde ohh kafası rahat benden yana

hmmmmm yaşı kac?
sız tanıstırılmışsınız e bırazda yaşı varsa aşkı daha agır yasamayı tercıh edıyordur yada deger verıyordur ama aşık olmamıştır belkı henuz...
bana gorusme sıklıgınız yada telefonlasma sıklıgınız abes gelmedı ama 4 aydır sarılmak opmek ıstememesı ılgınc geldı...
insan fırsat kollar romantızm ıcın ılk aylar yaaaa:44:

28 yasında olgun bırı ve cok sey yasamıs dedıgıne göre cok kısı tanımıs ve kadınlara guvenmedıgını söyledı bana bana bıle tam yuzde yuz guvenemıyormus cunku cok fazla aldatan evlı kadın falan fılan görms anlatıklarına göre benden etkılenyr farkndayım bu hafta sonu yazlıklarına gıtmstık aılesyle bırlıkte bız arkadan gelırken bana dokunmaya sarılmaya çalıstı ama bukadar yanı hepsı... bana asık degıl bılıyrm cunku görucu usulu oldu bu normal ama hoslanmıyrda degıl benm kafama takılan görme sıklıgı ve telefon olayları yanı ona nasıl yetoyr bukadar az görsme ben buna taklıp duruyrm bana hıc yetmıyr nasıl davranmalıym

( hmmmm arkadas yaralı olabılır gibi geldı bana ...
cok takılma bence zamana ıhtıyacı var ustune gıtme nede olsa nıyetınız cıddı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…