walla erkekler bazen çok aklsız bazende çok zek oluyorlar bazen bende düşünüyorum acaba benden zekimi nası başarıyor haklı çıkmayı diye ama tek bi nokta ve doğru zaman bütün beynindekileri alt üst edebiliyor ozamnı yakalayablirsen süper
ona kendini tamamen açmadıysan hala yapabilirsin bırak o seni çözsün sen anlatma kendini sakıın
supersn canm kesınlıkle haklıısn bısekılde haklı çıkıyorlarrr ama kadınlar kadr zekı olamazlar bak sımdı ızle sadce süreci ben ne hale getırecem zman alacak ama hep bırlıkte görecegz ona yapacaklarımıı cok acı cekcem belkı ama onu ıstyrm bunun ıcınde savasacam baktım olmuyr yol verecem ama eger benmde adım alevse bu işi tam tersıne cevırecem kaçmak nasıl olurms görsun
cnm ben yaşadım bile ordan yola çıkarak yazıyorum sana oda diordu benim huyum bu konuşamıyorum telefonda uzun uzun herkes gibi değilim bunun seni sevmemle yada sevmememle bi ilşgissi yok gerçekten falan diyee sonra ben sinir patlaması yaşadım ne gelirse ağzıma döktüm içimi bende buyum ozaman neden değişiyorumki senin için yok artık anlayışlı kız sen benim için yapamıyorsan bende yapmıyorum hiç bişey dedim ertesi gün konuşma hakkı yaptıAllaha şükür şimdi sabahları arayıp benı uyandırıyor arada canı sıkıldıkça beni arıyor her ayda yeniliyor konuşma hakkını nazar değmesiiinnn
canm kendını acmaktan tam olarak kastın ne mesela ne yapmıs olursam acmıs olabılrm kı kendımı aslında pek de tanıyor sayılmaz benı hele bu saatten sonra hıc tanıyamadıgını dusunecek
canım eksikliğini hissttiğin şey ilgi sadece.. sen ona sarılmak istesen de bunu sen söyleme o sarılmaya çalışsın sende durr hayır olmaz şimdi diyebilmek istiyorsun rol yaparak sadece... ben seni anladım. Aşık adam belli eder demiş bir arkadaş. kesinlikle doğru... en soğuk adam bile aşık oldumu belli eder. tutkulu bir aşk değil belki ama güçlü sevgi bağları kurulabilir. sevip sevmediğini anlayamayız bunlardan tabi. belkide evlenceği kızla yakın olmamak gibi bi prensibi olabilir. kaçan kovalanır... hem seni henüz 4 aydır tanıyor sen ona yaklaşmaya çalıştıkça acaba bende öncekilere de böyle hemen sarılmak istemişmidir fln diye düşünüyordur belki de bilemicem. bizim gibi düşünemiyorlar maalesef. geri çek kendini.. ama soğukluk trip atmak değil. sevgini deli gibi belli etme. önce o seviyorm desn özledm desn. özledm diynce bendeeee çookkk aşkm benmmm tarzından ziyade ben de:) de mesela. deneyim konuşuyor
evet sevmiyordur bence,sevse her fırsatta yanında olmak ister,erkeklere artık hiç güvenim kalmadı,zamanında beni sevenlerin kıymetini bilmedim,şimdi de seveni bulamıyorum,siz siz olun sizi seveni vakit ayıranı tercih edin,benim gibi pişman olmayın.
amin tatlım =) benimki duaylada oldu birz sende dua et hayırlısını dile bide benimde görünce hemen dikkatimi çektiaha dedim benim gibi bi arkadaşş senin içinde ayrıca dua ederim inşallah hakettiğini alırsın canımm
4 aydır resmı bı sekılde görustugum bırı var görucu usulu oldu ondan cok hoşlanıyrm gun gectıkcede baglandım ıyıce ama sankı o benm kadar sevmıyor gun ıcınde ben onu hıc aramıyrm benı aramasını beklıyorum mesajda atmıyorum cogu zman 10dk konusuyor telefonda ılk kez gecen gun 1 saat konustuk yanı görstugumuzden berı toplasanız 2 yada 3 kez uzun konustuk hakettıgım ılgıyı göremıyorum okadar anlayıslı davranıyorum sorun cıkartmıyorum ne bıleyım ona yuk olmuyorum kısacası ama bu durum benı cok uzuyor duzgun hos bırı aılelerde onaylıyor ılıskımızı ama nolur yardım edın benm göremedıgım bırseyler mı var acaba daha ılıskının cicim aylarında bu tuhaf degılmı yaa haftada bı görusuyorz zaten 4aydr 3 4 kez ertelemek zorunda kaldı görusmelerımzı ama benm kadar sorun etmıyor bunuu ben konusunu acıncada senı sevıyorum ama elımde degıl işlerim çıkıyor olur böyle seyler benı anlamalısın ben böyleyım sevgımı bellı edemem basıt bı adamım ben benı allttan almalısın bu ılıskıyı bıtırsen bıtırsen sen bıtırırsın sabırlı ol evlenınce daha farklı olur ortamımız yok sımdı deyıp duruyor ama 4 aydr beraberz daha gecen gun ben dıyene kadar sarılmamıstım bıle ona cekıne cekıne sarılmak ıstedgımı söyledımde arabada bıyerde durduk sarıldım bı dak kadar sızce bunlar normal mı benı aptal yerıne koyıyor olabılır mı onu cok sevdıgımı anladı da onadan mı boyle davranıyor lutfen yardm edın caresız hıssedyrm onu kaybemek ıstemıyrm ne yapmalıyım kendımı gerı mı cekeyım ama nasıl yapılır lutfen ben onu ıstyrm ve elımden ne gelıyosa yapmalıyım
oyyy tanımıyorum ama valla çok sarılasım geldi şimdi sanaacnm şimdi düşünürken aklıma bişey geldde sen burdan tavsiye alıyorsunya hani mesela ben patlayıverdim demiştim ama o benm nası dengesz olduğumu biliyor yani böyle bi patlama yaşamam onu şaşırtsada okadar çok sarsmadı (yani sen burdan duyduklarının hepsini ölçüp tartıp onun üzerinde uygula bide kaş yapayım derken göz çıkartma olayı olmasın ) =)
uff 3-4 aydir gorusupte sarilmamis, buna yeltenmemis adam.. sizi pek cekici bulmuyor olabilir.. dikkat edin bakalim, opmek dokunmak, falan istemiyor mu? simdiden boyle davranan adam bilemiyorum evlenince napar yada yapmaz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?