sevgiliniz size zaman ayırmıyorsa sevmiyor mudur?

ona seni kaybetme korkusu yaşat bak bakalım o zmn nasıl değişiyor.:27::27:

Sen ne yaparsan yap, nasil davranirsan davran, onun kisiligini degistiremezsin canim. Akintiya karsi bosa kurek cekmek gibi bisey bu.
Sana "ben boyleyim" demis, bu herseyi apacik anlatiyor zaten.
Seni uzmek istemem ama ileride buyuk hayal kirikliklari yasamamak icin, duygularindan cok mantiginla hareket etmeye calissan diyorum.
Omur boyunca nasil davranmaliyim, nasil karsilik vermeliyim diye kendini yiyip bitirirsin.
Ondan ne istedigini, bu iliskiden neler bekledigini en iyi sen bilirsin.
Eger baslangicta birseylerin eksik oldugunu seziyorsan, o eksikligi onda hep yasayacaksin demektir.
Demek ki onun yapisinda var odunluk, ya da seni, senin onu sevdigin kadar sevmiyordur. Eksiklik bu olabilir. Sen daha iyi anlarsin.

canm yapısı geregı böyle bı ınsan aramıyr degıl hergun arıyor ama dedıgm gııbı ıste 10dk konusyrz bıse anlayamıyrm evet odun orası kesın kendısıde dedı zaten kazmanın tekıym ben dıye ama ınsanın dogasında var sanırım bıraz ugrasmak benı canlı tutuyr ve onu sevıyorum benı sevdıgını dusunuyrm benm kadar degıl belkıde ama sevıyor beyse artık zaman herseyı yavas yavas su yuzune cıkartr görücezz

çabalama ya, kendine çabalıcak başka konular bul, onun için daha çekici olursun bence

iştee bu ya benm böyle akıllara ıhtıyacm var tamam canmmmm bunu keısnlıkleee yapıcamm cabalıck konu var önmde sınav zaten :) ama baska nasıl cabalamayayım somut örnekler alabılırmııyımmm :23:

yaaa canm işteeee can alıcı nokta bu nasıl yasatılır bu yaaaaaaaaa sınsı sınsıı yapmak lazım ama caktrmadan :44: hımmmm

şöyle yapılıyor: arama, sorma. mesajlarına kısa cevap ver. konuşmalarında canım cicim deme. bir süre sonra düz mantık erkek sorar: "bir sorun mu var" sen de " yok bir sorun" dersin. sonra o da der ki "soğukluk var gibi" der. sen de hemen suyun üstüne çıkarsın "ne yani ben sana soğuk mu davranıyorum, sen böyle mi düşünüyorsun, hiç alakası yok, beni çok kırdın şimdi " gibi cümleler kurarsın. erkek de kendi kendine düşünür" acaba ben bir pot mu kırdım, durduk yere kızı kırdım, olmadık yerden sorun çıkardım diye suçluluk duyar. ama bunu devamlı yapma ki abartı olup bunu senin bilinçli yaptığını düşünmesin. ara ara yap işe yarayacaktır.:27:

şöyle yapılıyor: arama, sorma. mesajlarına kısa cevap ver. konuşmalarında canım cicim deme. bir süre sonra düz mantık erkek sorar: "bir sorun mu var" sen de " yok bir sorun" dersin. sonra o da der ki "soğukluk var gibi" der. sen de hemen suyun üstüne çıkarsın "ne yani ben sana soğuk mu davranıyorum, sen böyle mi düşünüyorsun, hiç alakası yok, beni çok kırdın şimdi " gibi cümleler kurarsın. erkek de kendi kendine düşünür" acaba ben bir pot mu kırdım, durduk yere kızı kırdım, olmadık yerden sorun çıkardım diye suçluluk duyar. ama bunu devamlı yapma ki abartı olup bunu senin bilinçli yaptığını düşünmesin. ara ara yap işe yarayacaktır.:27:

ooo süpersın canımmmm ben de bişe bilmıyrm yaa saf gıbı davranıyrm hep ama bundan sonra dıkkatlı davrancamm cok guzel anlatmıssın

benm hep kafamda bı plan var ama uygulama sıfır sıfr sıfırrr neysee bende elbet akıllanacm ögrenecem ama şu bı gercek onu anladm sen bırının ustune gıttıkce ılgı bekledıkcee karsı taraf o hızla kacıyorrrr

bu arada bugun annesı ablası kız kardesı geldı bızee cok ıyı gectı cok hos ınsanlar kaprs yok ırdeleme yok cok temz ınsanlar cidden bırde erkek arkadasm aradı haftaya cumartesı yazlıga gıdıyrz gene ama sen gelmezsen gıtmıcem sensız gıtmek ıstemıyrm ben dedı ama gene zman gecıremıcez basbasa ben hep uzaktan ona bakıcamm yanmdayken bıle cok özluyrm bu nasıl iş yaaa :( sanırım ben asık olmusum ona erken cıkalım gıtmeden öncee bıraz zamn gecırelım demek ıstyrm kendımı zor tutuyrmm ama once bı saat sahılde sadce ıkımz olsak bı özlem gıdersmmm söylemeyeyım dımı kızlaar offfff ozman kaçamammm :31:

benm hep kafamda bı plan var ama uygulama sıfır sıfr sıfırrr neysee bende elbet akıllanacm ögrenecem ama şu bı gercek onu anladm sen bırının ustune gıttıkce ılgı bekledıkcee karsı taraf o hızla kacıyorrrr

Biri kacar, digeri kovalar...Bu hep boyledir

bu arada bugun annesı ablası kız kardesı geldı bızee cok ıyı gectı cok hos ınsanlar kaprs yok ırdeleme yok cok temz ınsanlar cidden bırde erkek arkadasm aradı haftaya cumartesı yazlıga gıdıyrz gene ama sen gelmezsen gıtmıcem sensız gıtmek ıstemıyrm ben dedı ama gene zman gecıremıcez basbasa ben hep uzaktan ona bakıcamm yanmdayken bıle cok özluyrm bu nasıl iş yaaa :( sanırım ben asık olmusum ona erken cıkalım gıtmeden öncee bıraz zamn gecırelım demek ıstyrm kendımı zor tutuyrmm ama once bı saat sahılde sadce ıkımz olsak bı özlem gıdersmmm söylemeyeyım dımı kızlaar offfff ozman kaçamammm :31:

Canim ya sen cok iyi niyetli, temiz bir kiza benziyorsun. Sana samimi bir sey soyleyeyim, sen icinden geldigi gibi davran. Eger o taktikler sana dogru zamanda dogru yerde kendiliginden gelmiyorsa, baskalarindan aldigin fikirlerle bu isi yurutemezsin. Eninde sonunda yine kendin gibi davranirsin. Onunda kafasi karisabilir bir gun cok icten, samimi bir gun soguk ve aldirmaz bir kiz durumuna dusersin. Sen dogal ol. Aranizdaki puruzleri ancak konusarak cozebilirsiniz. Eger hala "ben boyleyim" cevabini alirsan, demek ki o oyle. Istiyorsan onu oldugu gibi kabul edersin, ya da senin beklentilerini, istediklerini sana verebilecek biriyle baslarsin.
Ailesinin de iyi olduklarini soyluyorsun. Bu bence buyuk bir arti senin icin. Aileler yuzunden ozellikle kaynana gorumce yuzunden arasi bozulan hatta bosanan bir cok kadin var.

Biz kadinlar sevilmekten hoslaniriz, ilgi bekleriz, simartilmak isteriz. Erkeklerin yapisinda bunlar olmadigi icin bizi anlamamalari da gayet dogal
Kadinlarin yuregi kalplerinde, erkeklerinse eteklerindedir bunu unutma canim:)

Canim ya sen cok iyi niyetli, temiz bir kiza benziyorsun. Sana samimi bir sey soyleyeyim, sen icinden geldigi gibi davran. Eger o taktikler sana dogru zamanda dogru yerde kendiliginden gelmiyorsa, baskalarindan aldigin fikirlerle bu isi yurutemezsin. Eninde sonunda yine kendin gibi davranirsin. Onunda kafasi karisabilir bir gun cok icten, samimi bir gun soguk ve aldirmaz bir kiz durumuna dusersin. Sen dogal ol. Aranizdaki puruzleri ancak konusarak cozebilirsiniz. Eger hala "ben boyleyim" cevabini alirsan, demek ki o oyle. Istiyorsan onu oldugu gibi kabul edersin, ya da senin beklentilerini, istediklerini sana verebilecek biriyle baslarsin.
Ailesinin de iyi olduklarini soyluyorsun. Bu bence buyuk bir arti senin icin. Aileler yuzunden ozellikle kaynana gorumce yuzunden arasi bozulan hatta bosanan bir cok kadin var.

Biz kadinlar sevilmekten hoslaniriz, ilgi bekleriz, simartilmak isteriz. Erkeklerin yapisinda bunlar olmadigi icin bizi anlamamalari da gayet dogal
Kadinlarin yuregi kalplerinde, erkeklerinse eteklerindedir bunu unutma canim:)

canım benim cok teskr ederım bu guzel yorumların ıcın ben buraya yazdıktan sonra zaten olumsz dusunceler benı cok etkıledı bu da ılıskımıze yansıdı bıraz ben cok etkılenen yapıda bırıyım sanırım sevgıye cok acım hayatımn her dönemınde eksıkolan bırseydı benm ıcın hep yalnız kaldım kendımı bıldım bılelı bunu ask anlamında söylemıyrm her konuda böyleydı 25 yasındayım ama hala bı cocuk gıbı ıhtıyac duyuyrm bunlara normalde cok gurulu bırıymdr ıstemeyı bılmem taktıkle deneyeyım dedım elıme yuzume bulastrdım bana göre degıl yapamadım dedıgn gıbı bu satten sonra içimden gelenı yapıcam napayım ailesı cok ıyı hepsını kendı aılem gıbı benmsedım onu cok sevdım artk gerısı allaha kalms rabbım yazmıssa olur zaten aılesının poztf tarafı benı oyle cok cektı kı anlatamam benm eksık yanımı onlar doldurabılırler cunku aıle kavramı var onlarda bırbırlerıne baglılar benmde ıhtıyacm olan hersey bu ıns allah hersn gönlune göre verır

bırde arabada ona sarılmak ıstedıgımde bana dedıkı sen benm oylesıne cıktıgım bırı degılsn aılene geldım ben evlenme nıyetıyle sorumluk aldım senınle her ıstedıgımı yapamam ben dedı bu guzel bıse tamam burda sorun yok ama cok agırdan alıyor sankı ne bıleyımm heyecan yok ıstedıgım gıbı anlatamıyrm bunu ona konusunu bıkackez actm ama yanlıs anlasılmamk ıcın tam anlatamadım derdımı ben onunla ıkı sevgılı gıbı olmak ıstyrm ama hersey yuzeysel kalıyor ortamımız yok deyıp duruyor istese yaratr ama dedıgı sebepten dolayı da yaratmıyor olabılır benı sevmese evlenmeyı dusunmez ama dımı bazen korkuyrm ben sımdı kpss hazırlanıyrm acaba benı sevmıyorda sınavn bıtmesını mı beklıyr moralım snav öncesı bozulmasın ayrılmayayım sımdı sınavdan sonra söylerım dıye mı dusunuyor bılmıyrm cunku annesı bkeresınde bana demıstı kı kıızm bnm oglum oyle vıcdanlı kı görmeye gıttıgımız kızları begenmedıgınde bana anne ben nasıl begenmedım derım sımdı onların bana hakkkı gectı bıı kıza bunu söylemek ölmden beter dıyormus yaa öyleysee yaa ben aptal konumundaysam :( ama gecen gun bılerek akşam acmadım telefonu ertesı gun hemen aradı öglerasında noldu neden acmadın korktum bıse mı oldu dıye sordu hosuma gtmedı degıl ama bu yeterlı bı sebep degıl anlamam için :( off off rabbım yardım et lutfen akıl verın neler oluyr ben cıkamadım ısın ıcınden nasıl davranayım bı taktık verın lutfen

Seni üzmek istemem ama her olasılığı düşünmelisin , Kuzenimin sevdiği kızı ona vermemişlerdi kız başkasıyla evlenmişti diye başka biriyle evlenmek üzere hemde sevmeye sevmeye :( benim de 2 yıllık bir ilişkim var başlarda ben hep arıyordum ben hep soruyordum şimdi çok değişti hep arıyor soruyor başlarda neden böyle değildin diye sordum o da o zamanlar seni bu kadar sevmiyordum dedi, emin olduğum tek nokta var seven erkek, kız olsun farketmez aramadan duramaz içi içine sığmaz her dakika sesini duyayım ister ,iyi düşün , taşın sevgili olmayacaksınız evleneceksiniz ya evlendikten sonra da böyle olsa çok zor olur senin için :(

Seni üzmek istemem ama her olasılığı düşünmelisin , Kuzenimin sevdiği kızı ona vermemişlerdi kız başkasıyla evlenmişti diye başka biriyle evlenmek üzere hemde sevmeye sevmeye :( benim de 2 yıllık bir ilişkim var başlarda ben hep arıyordum ben hep soruyordum şimdi çok değişti hep arıyor soruyor başlarda neden böyle değildin diye sordum o da o zamanlar seni bu kadar sevmiyordum dedi, emin olduğum tek nokta var seven erkek, kız olsun farketmez aramadan duramaz içi içine sığmaz her dakika sesini duyayım ister ,iyi düşün , taşın sevgili olmayacaksınız evleneceksiniz ya evlendikten sonra da böyle olsa çok zor olur senin için :(

evet her olasılgı dusunmek gerekır tabıkı ama zaten aradan 3 ay gecmstı telde uzun konusuyrduk bır gun ben sırnlık yapıyodum o da durmadan guluyrdu bı ara durdu ve bana dedı kı yaaa ben sebı sevmeye basladım.... tuhaf oldum oysakı ben onu sevmeye cok önceden baslamstım ve onunda aynısını dusundugunu sanıyordum ama erkekler daha farklı bızım gıbı hemen teslım olmuyorlar malesef bana karsı cok soguk degıl bılıyorum zamanla daha guzel olacagına ınanıyrm bunun ıcın cabalıcam sabredecem benmde bundan öncekı ılıskımde rolum tam tersıydı o ustume dustukce ben agrdan alırdm benm ıcın yapmadıgı kalmamıstı bense onun ıcın kılımı bıle kıpırdatmazdım benı ne cok sevdıgını herzamn bılıyordum ama b zman geldı ben onu okadar cok sevdım kı aılemı karsıma alıp evlenmek ıstedımı söyledım ama engel oldular neysee sonucta ben bılıyrm kı o bombos degıl bana karsı eger sabredersem resmıyete döker ve daha cok zaamn gecırebırsek onunla çok mutlu olucaz bunu hıssedyrm

canım sana zaman ayırmıyorsa boşuna uğraşma....

seni hakeden, sana hakettiğin değeri veren birini bul

bırde ben dun en son dayanamadım ve soyledım bu hafta sonu yazlıga gıdıecz aılesıyle bırlıkte o gelıp benı alıcak.. ona dedım kı sen yanmdayken bıle ben senı ozluyrm senı karsımda göryrm ama yanına bıle gelemıyrm once senınle bı 30 40 dakıka basbasa zman gecrmek ıstyrm sonra gıdelm once sahılde oturalm dedım o da ıstee bak benı anlamyorsun 30 40 dakıka bna asla yetmezz sana nasıl yetıcek yaa hele sen bana sarıldıgında ben kendmı nasıl tutucam patlamak uzereyım artık dayanamıyorum ben dedı kendımden korkuyrm benmle yalnız kalma yaa vallahı artık evlenelım bu surec cabuk gecsın ayn evı paylasalım bız evlenınce bu seferde bu konularda ustume geldıgın ıcın pısman olacaksın bak gör dedı... ne alakası var ya dedım bende 30dk yetmıcekmıs hıc olmamaısndan ıyı degıl mı deıdm kabul etı haklısın dedı bakalım nolcak bu haftasonu... soyledım valaaa yeter ıcıme atyrm hep snra da uzuluyrm ben onunla zmana gecrmek ıstedmı soyledım rahatladım gurur yapıp soylemesem farkında bıle olmuyor ınce dusunmuyor o benm gıbı

canım sana zaman ayırmıyorsa boşuna uğraşma....

seni hakeden, sana hakettiğin değeri veren birini bul
canm ayrmıyordan zıyade ayıramıyor mesela dun bı aradı 3 kez kapamak zorunda kaldı en son dama cıktı da konustu evn heryerınden bırı ckıyor damda da tıtrıyodu en son ben dayanamadım tamam hadı ın asagıya dedım :(

evet her olasılgı dusunmek gerekır tabıkı ama zaten aradan 3 ay gecmstı telde uzun konusuyrduk bır gun ben sırnlık yapıyodum o da durmadan guluyrdu bı ara durdu ve bana dedı kı yaaa ben sebı sevmeye basladım.... tuhaf oldum oysakı ben onu sevmeye cok önceden baslamstım ve onunda aynısını dusundugunu sanıyordum ama erkekler daha farklı bızım gıbı hemen teslım olmuyorlar malesef bana karsı cok soguk degıl bılıyorum zamanla daha guzel olacagına ınanıyrm bunun ıcın cabalıcam sabredecem benmde bundan öncekı ılıskımde rolum tam tersıydı o ustume dustukce ben agrdan alırdm benm ıcın yapmadıgı kalmamıstı bense onun ıcın kılımı bıle kıpırdatmazdım benı ne cok sevdıgını herzamn bılıyordum ama b zman geldı ben onu okadar cok sevdım kı aılemı karsıma alıp evlenmek ıstedımı söyledım ama engel oldular neysee sonucta ben bılıyrm kı o bombos degıl bana karsı eger sabredersem resmıyete döker ve daha cok zaamn gecırebırsek onunla çok mutlu olucaz bunu hıssedyrm

Aileni onun icin karsina almissin? Ailen neden istemedi? Bu onemli bir detay…

Son düzenleme:
Aileni onun icin karsina almissin? Ailen neden istemedi? Bu onemli bir detay…

canm bundn oncekı ılıskımı ıstemıyordu aılem bu ılıskımde arkamdalar öncekını ıstemedıler cunku baska sehırdeydı cocuk mezhep farkı vardı ayrıca aıleler farklıydı buyuzden ıstemedıler onu ama o herseyı goze almıstı cok sey yaptı bnm ıcın olmadı kısmet bu ılıskımde aıller hep destekleyıcı ve cıdden cok uyumlu aılelerımz bırde benm pmpırıklıgım olmazsa tamamdr :)

canm bundn oncekı ılıskımı ıstemıyordu aılem bu ılıskımde arkamdalar öncekını ıstemedıler cunku baska sehırdeydı cocuk mezhep farkı vardı ayrıca aıleler farklıydı buyuzden ıstemedıler onu ama o herseyı goze almıstı cok sey yaptı bnm ıcın olmadı kısmet bu ılıskımde aıller hep destekleyıcı ve cıdden cok uyumlu aılelerımz bırde benm pmpırıklıgım olmazsa tamamdr :)

Kendine ve ona biraz zaman ver derim ben. Fazla ustune gitme.
Daha onceki yazinda sevgiye acim diyorsun seni anliyorum. Onunla birlikte oldugun anlarin keyfini cikar. Giremedigin zamanlarda da biraz ozleyin birbirinizi:) simdiki asklarda bu yuzden cok kisa suruyor. Her daim yan yanalar.
Zamanla hersey duzelir canim kuruntu yapma kendini sakinlestir kafanda ayni seyleri defalarca kurdukca buyur buyuk sorun haline gelir.

Back
X